20 / 04 / 2024

İzmir Kemalpaşa kentsel dönüşüm

İzmir Kemalpaşa kentsel dönüşüm

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Kemalpaşa’da seçim sonuçlarını kentsel dönüşüm belirleyecek!

İzmir Kemalpaşa Belediyesinde seçim sonuçlarını adayların kentsel dönüşümle ilgili söylemleri belirleyecek.

İzmir Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü!

İzmir Kemalpaşa Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya gelen Saadet Partisi'nin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Mehmet Ali Özüdoğru, Kemalpaşa'ya kentsel dönüşüm sözü verdi.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm hamlesi!

İzmir'in Kemalpaşa Belediyesi, yerel seçim öncesi kentsel dönüşümü başlatmak için meclisten karar çıkardı ve belediyeyi 5 milyon lira borçlandırdı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm kapsamında devir protokolü imzalandı!

Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki alan" olarak ilan edilen İzmir’deki Soğukpınar ve Atatürk Mahalleleriyle ilgili kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm için belediyeye yetki devri!

Bakanlar Kurulu kararıyla "afet riski altındaki alan" olarak ilan edilen Soğukpınar ve Atatürk mahalleleriyle ilgili kentsel dönüşüm projesi kapsamında Kemalpaşa Belediyesi’ne yetki devri töreni yapıldı.

İzmir Kemalpaşa'da 2 bin 100 binada kentsel dönüşüm uygulanacak!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce törene katıldı..

İzmir'de 2 bin 100 bina dönüştürülecek!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde 2 bin 100 bina için gerçekleşecek kentsel dönüşüm projesinin yetki devir töreni yapıldı.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Kemalpaşa Belediyesi'nin 2015 yılı içinde çalışmalarına başlamayı planladığı kentsel dönüşüm projelerine onay geldi. İlçenin Soğukpınar ve Atatürk mahallelerini kapsayan alan Bakanlar Kurulu tarafından onaylandı.

İzmir Kemalpaşa'daki kentsel dönüşüm onaylandı!

Kamuoyunda 'kentsel dönüşüm yasası' olarak bilinen Afet Riskli Alanların Dönüştürülmesi Hakkında kanun kapsamında Kemalpaşa'nın Soğukpınar ve Atatürk mahallelerine onay çıktı.

İzmir Kemalpaşa, Atatürk ve Soğukpınar riskli alan ilan edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 30 Ocak 2015 tarihli yazısı üzerine, İzmir Kemalpaşa İlçesi, Soğukpınar ve Atatürk mahalleleri Bakanlar Kurulu kararı ile riskli alan ilan edildi...

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanda kentsel dönüşüm başlıyor!

Türkiye 'ye kentsel dönüşüm konusunda örnek bir ilçe olmak için çalıştıklarını kaydeden Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, yerinde ve sağlıklı dönüşüm yapmayı hedeflediklerini de söyledi.

İzmir Kemalpaşa'da 800 bin metrekarelik alanın kentsel dönüşüm planları onaylandı!

İzmir Kemalpaşa'ya son dakika kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Kemalpaşa Atatürk ve Soğukpınar Mahalleleri sınırları içerisinde kalan ve yaklaşık olarak 80 hektar alanı kapsayan kentsel dönüşüm planları onaylandı ve askıya çıktı.

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi!

İzmir Kemalpaşa TOKi kura sonucu 22 Nisan 2022 isim listesi haberimizde yer alıyor. Peki 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Kemalpaşa TOKİ fiyatları ne kadar? İşte detayları...

İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kemalpaşa TOKİ projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. Peki İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022 ne zaman?

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. 

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

İzmir Kemalpaşa'da rüşvet karşılığında kaçak yapılara kullanma izni!

İzmir Kemalpaşa Belediyesi'ne yapılan operasyonda kaçak binalara kullanma izni verdiği tespit edilen 11 kişi gözaltına alındı.

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonucu 2+1!

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonucu 2+1 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonucu 2+1 ve proje detayları...

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları 21.10.2021!

TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları 21.10.2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İzmir Kemalpaşa kura sonuçları 21.10.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

İzmir Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri için ilk toplantı gerçekleştirildi. 

İzmir Kemalpaşa'da 12.2 milyon TL'ye satılık 17 gayrimenkul!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl İzmir ili, Kemalpaşa ilçesinde yer alan 17 gayrimenkulü 12 milyon 172 bin TL'ye satıyor...

TOKİ İzmir Kemalpaşa alt gelir 2021 kura çekilişi 21 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa projesinin kura çekilişini 21 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa Çamlıbel projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'daki deposunu 62 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü 253 Ada 2 Parsel üzerindeki 12 bin 902,23 metrekare arsa üzerine inşa edilecek asma katlar dahil 7 bin 128 metrekare deponun tamamı 1 Nisan 2022'den başlamak Bidfood Efe Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.'ye kiralandı.

İzmir Kemalpaşa kentsel dönüşüm Haberi

İzmir Kemalpaşa kentsel dönüşüm

İzmir'e bağlı Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm imar planlarına yönelik geniş çaplı bir toplantı yapıldı. MedyaEge'de yer alan habere göre; Kemalpaşa'da yapılan kentsel dönüşüm imar planlarına yönelik toplantıya Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, Kemalpaşa Kentsel Dönüşüm Derneği temsilcileri, Şehir Plancıları, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli ve İYİ Parti İlçe Başkanı Nizamettin Yılmaz katıldı.

Kentsel dönüşüm imar planları hakkında geniş çaplı bir görüşmenin yapıldığı toplantıya yönelik açıklama yapan Başkan Karakayalı, "Sürecin vatandaşlarımız lehine sonuçlanması için gayret gösteren tüm paydaşlara teşekkür ederim." ifadelerine yer verdi. 

İzmir Narlıdere’deki kentsel dönüşüme mahallelilerden tepki!