28 / 03 / 2024

izmir kentsel dönüşüm çalışmaları 2021

izmir kentsel dönüşüm çalışmaları 2021

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm başlıyor. Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesine de onay verildi.

İzmir kentsel dönüşüm için kredi bekliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'de gerçekleşecek kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili 30 yıl vadeli kredi için beklemede olduklarını dile getirdi. 

İzmir kentsel dönüşüm çalışmalarında nelere dikkat edilmeli?

Cumhuriyet Gazetesi konuk köşe yazarı Av. Senem Kiraz köşe yazısında İzmir'de deprem sonrası çözüme kavuşması gereken konuları ve kentsel dönüşüm çalışmalarını kaleme aldı.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. İzmir'de 2019 yılı kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 kaç TL?

Geçtiğimiz yıl İzmir için 960 TL olan kentsel dönüşüm kira yardım bedeli 2019'da 1.150 TL oldu. İşte kentsel dönüşüm kira yardımı ile ilgili merak edilenler...

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

İzmir kentsel dönüşüm modeli örnek olacak!

“11. Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Zirvesi” 10 Mayıs 2018 Perşembe günü İzmir’de Alsancak Mimarlık Merkezi Konferans Salonu’nda 300 kişinin katılımı ile gerçekleşti..

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap ihalesi Ekim'de!

Toplam 462 bağımsız birime yer verilen İzmir Uzundere kentsel dönüşüm 2. etap için ihale tarihleri son teklif için 12 Ekim Perşembe günü saat 12.00, mali teklif için son teklif ise 19 Ekim Perşembe günü saat 14.00 olarak belirlendi.

Mehmet Özhaseki, İzmir Kentsel Dönüşüm Kurultayına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kaya Termal Otel'de düzenlenen İzmir Kentsel Dönüşüm ve Stratejik Yaklaşımlar Kurultayına katıldı.

Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor!

SABAH gazetesinin düzenlediği Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı İzmir’de gerçekleşiyor. Kurultayda dönüşüm politikaları masaya yatırılacak

Kentsel dönüşüm kurultayı bugün İzmir'de!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü bugün İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

Kentsel dönüşüm kurultayı İzmir'de toplanacak!

Sabah Gazetesi tarafından düzenlenen Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın dördüncüsü yarın İzmir Kaya Termal Otel'de gerçekleştirilecek.

İzmir'de Bakanlık onaylı kentsel dönüşüm!

İş adamları Teoman Timincioğlu ile Ahmet Kıran, İzmir'in kentsel dönüşümünle yenilenmesine katkı koyabilmek için İzmir Kentsel Dönüşüm A.Ş'yi kurdu.

İzmir'de yatay kentsel dönüşüm planlanmalı!

Kurulduğu 1986 yılından bu yana 10 binden fazla konut üreten, kamuda birçok başarılı uygulama gerçekleştiren Palandöken Hakbir İnşaat, İzmir'in kentsel dönüşümü adına çalışıyor.

izmir kentsel dönüşüm çalışmaları 2021 Haberi

izmir kentsel dönüşüm çalışmaları 2021

 Anıl Talat Eryontuk, Cumhuriyet Gazetesi'nde İzmir Konak'taki kentsel dönüşümü kaleme aldı.

İşte  Anıl Talat Eryontuk'un 'İzmir’in kalbinde büyük dönüşüm' başlıklı yazısı...

İzmir’in kalbi Konak’ta kentsel dönüşüm ile ilgili yıllardır yaşanan belirsizlik son buluyor.

Konak Belediyesi’nin Gültepe’de 14 mahalleyi kapsayan kentsel dönüşüm projesinin temelinin atılmasının ardından ikinci büyük proje olan Beştepeler projesi de onaylandı. 

Kentin çehresini değiştirecek, yeşil bol sosyal alanlar ve modern binalar ile süslü bu kentsel dönüşüm ateşinin bir an önce yakılması gerekmektedir.

Özellikle proje dahilinde yaşayan sakinler, İzmir’in birçok ilçesinde ve semtinde yaşayan insanlara sunulan hizmetlerin kendilerine de sunulmasını çok uzun yıllardır beklemektedir.

Yeni imar planının projedeki semt halkının mağdur olmayacağı yerinde bir kentsel dönüşüm modeli ile gerçekleşmesi ve çağdaş altyapı hizmetlerini barındırması en ivedi ihtiyaçlar olarak göze çarpmaktadır.

İzmir’in birçok yerine döşenen internet...