29 / 03 / 2024

İzmir Kınık kültür merkezi

İzmir Kınık kültür merkezi

İzmir Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, "Göreve geldiğimiz 2014 yılı Mail ayından bu yana Hükümet destekli olarak planladığımız projelerin proje hazırlık aşamaları sona erdi" dedi.

Çeşme Kültür ve Turizm Koruma Bölgesi sınırları yeniden belirlendi!

İzmir Çeşme Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi sınırları yeniden belirlendi.

Bilal Doğan: İsmet İnönü Kültür Merkezi yıkılmasın!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, "İzmir kültür merkezi açısından yeterli değil. Buradaki amfitiyatro başka yeri yapılmalı" diye konuştu.

Ankara Altındağ'da Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi yapıldı!

Bu zamana kadar çeşitli mahallelerde 24 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 16 Gençlik Merkezi hizmete açan Altındağ Belediyesi, 1 Kadın Eğitim ve Kültür Merkezi ile 1 Gençlik Merkezi'ni daha Altındağ'a kazandırdı.

Cami-Cemevi projesi Kültür Sarayı'na dönüştürülecek!

Yapımına üç yıl önce başlanan ancak projeye aykırı yapılaşma nedeniyle mühürlenen Cami-Cemevi inşaatı, Kültür Sarayı'na dönüştürülerek sosyal hayata kazandırılacak.

Bingöl Kültür'deki 2. etap dönüşüm projesinde sona gelindi!

Bingöl Belediyesi tarafından Kültür Mahallesi’nde uygulanacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sona gelindi. Yıllardır projenin gerçekleşmesini bekleyen vatandaşlarla önümüzdeki aydan itibaren görüşmelerin başlaması planlanıyor.

Belgrad Türk Kültür Merkezi Pazartesi günü açılacak!

Yunus Emre Enstitüsü Belgrad Türk Kültür Merkezi'nin resmi açılışı, Başbakan Davutoğlu tarafından yapılacak. Aslantaş, Belgrad'da geçen mayıs ayında faaliyete başlayan merkezin resmi açılışının pazartesi günü yapılacağını söyledi.

Foça Gerenköy’e kültür ve spor merkezi inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride bir kültür-spor merkezi kurabilmek için düğmeye bastı. Yöre halkı, merkezin hemen yanında oluşturulacak meydan ile şık bir yaşam alanına da kavuşmuş olacak.

Kayseri Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inceledi!

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ve eşi Emel Palancıoğlu, kadınların çocuklarını birkaç saatliğine bırakabileceği kreş tarzındaki özel olarak hazırlanan Kapalı Çocuk Parkı ve Kadın Kültür Merkezi inşaatını gezdi.

Elbistan'a Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi geliyor!

Elbistan Kaymakamlığı ile Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliğinde ilçeye Kadın Kültür ve Yaşam Merkezi yapılacak. Akkoyun, Büyükşehir Belediyesi ile ortak sürdürülen çalışmaların son aşamaya geldiğini söyledi.

İzmir Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi inşaatı tamam!

Gültepe Kültür Merkezi ve Cemevi'nin inşaatını tamamlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Aliağa'ya kuracağı kültür merkezi ve cemevinin proje çalışmalarını da bitirip yapım ihalesi için kolları sıvadı.

Beton bloklar mahalle kültürünü yok ediyor!

Modernleşmenin dayattığı yeni yaşam tarzının insanları beton bloklardan oluşan uydu kentlere yönlendirmesi, 20. yüzyıldan itibaren göreceli olarak kaybolan mahalle kültürünü yok ediyor.

Bornova Kültür Merkezi 2017'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun geçtiğimiz günlerde 'cenaze' olarak nitelendirdiği, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Bornova'da hayata geçireceği kültür merkezinde çalışmalar sürüyor, merkezin 2017 yılı içerisinde açılması planlanıyor...

Bingöl Kültür'de kentsel dönüşüm toplantısı yapıldı!

Kültür Mahallesi’nde yapılacak 2. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi toplantısı yapıldı. TOKİ yerine Bingöllü müteahhitlere yapılan 3’üncü toplantıda müteahhitlerin hazırladığı kentsel tasarım taslağı değerlendirildi.

İzmir Kınık kültür merkezi Haberi

İzmir Kınık kültür merkezi

İzmir Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, "Göreve geldiğimiz 2014 yılı Mail ayından bu yana Hükümet destekli olarak planladığımız projelerin proje hazırlık aşamaları sona erdi" dedi. 2016 yılı içinde bu projelere birer birer başlanacağını belirten Başkan, "2015 yılında inşaatı başlanan Maden Şehitleri Parkı tamamlanıp hizmete gerecek. Kınık Devlet Hastanesi, Kınık TOKİ Evleri, Kınık Kültür Merkezi, Kınık Delez Yaşam Vadisi projelerinin temelleri atılacak. Ayrıca Akhisar'dan gelecek olan doğalgaz hattı 2016 yılının son aylarında Kınık Organize Sanayi Bölgesine ulaşarak Kınık'taki işsizliğin sona ermesi için ilk adım tamamlanacak" dedi. 



Yeni Asır...