19 / 04 / 2024

İzmir Koçsa Tower satılık

Dikkat meteoroloji açıkladı! 64 il için fırtına ve kar yağışı uyarısı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 64 şehir için sarı ve turuncu kodlu uyarı yaptı. Yapılan uyarı kapsamında, yeni hava durumu raporuna göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de sağanak yağış bekleniyor. Sıcaklıkların 4-8 derecelere kadar düşeceği de kaydedildi. İşte haberin detayları...

Milyonlarca sağlık çalışanı gözünüz aydın! İşte maaş ve çalışma koşullarıyla ilgili iyileştirme teklifinin tüm detayları

Sağlık çalışanlarının çalışma koşullarını ve maaşlarını iyileştirme teklifi Meclis’e sunuldu. İşte detaylar…

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Er-Sa Sadıkoğlu Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Zeytinburnu'nda 11 milyon TL sermaye bedeli ile Ertan Sadıkoğlu tarafından açıldı.

İzmir'deki depremde 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi hasar gördü!

Birlik Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası Genel Başkanı Ahmet Doğruyol, “Aylardır insanüstü gayretle pandemiyle mücadele eden İzmir'deki sağlık çalışanlarının sırtına bir de depremden zarar gören 12 devlet hastanesi ile 20 Sağlık Merkezi’nin faturası eklendi” diye konuştu.

İstanbul-İzmir Otoyolu İzmir'e değer kattı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir'deki konut piyasası canlandırdı. İMDER Başkanı İsmail Yıldırım, "Bu otoyol sayesinde İzmir kısa süre içinde bir cazibe merkezi haline gelecek" dedi...

Bayraklı Şehir Hastanesi Mayıs 2020'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, Bayraklı Şehir Hastanesi’nin hizmete açılmasıyla İzmir’in sağlık üssü olacağını söyledi. Kırkpınar, hastanenin 2020 yılı mayıs ayında hizmete açılacağını söyledi.

İzmir Güzelbahçe'ye hastane geliyor!

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Güzelbahçe Belediye Başkanlığı’ndan hastane yapılabilmesi için zemin etüdünü ve yapılaşmaya elverişli olduğuna dair bir rapor istediğini bildirdi. Belediyenin aldığı raporda arsanın yapılaşmanın uygun olduğu belirtildi.

İzmir Torbalı Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

İzmir İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Bediha Salnur, bölgedeki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. TOKİ tarafından inşa edilen Torbalı Devlet Hastanesi'nin 5 ay sonra açılacağı belirtildi.

İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi 2018'de açılacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. Sürekli, yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi projesini anlattı.

Windowist Tower ofislerini sağlık standartlarına uygun tasarlıyor!

Maslak Bölgesi’nde dünya standartlarına uygun hazır ofis konseptiyle hizmet veren Windowist Tower Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Nesrin Işıkal, “Önce insan sağlığı” diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Koç Tower'da metrekaresi 10 bin TL'ye!

İnsana ve çevreye duyarlı Koç Yapı A.Ş. Bağdat Caddesinin LEED sertifikalı, ekolojik ve ekonomik ısınan Koç Tower projesi ile yeşil binalar üretmeye devam ediyor. Projede konutlar metrekaresi 10 bin TL'den satışa sunuluyor.

Necip Nasır: İzmir'de ada bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Müteahhitler Federasyonu Başkanı İnşaat Mühendisi Necip Nasır, İzmir'deki sağlıklı bina stoğunun, yalnızca yüzde 15 düzeyinde olduğu söyledi. Nasır, İzmir'de ada bazlı planlamayla kentsel dönüşümün tamamlanması gerektiğini belirtti.

Koçari İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sağlık Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçari İnşaat Taahhüt Nakliyat Gıda Sağlık Turizm Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Temel Beder tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Birtan Sokak'ta kuruldu.

İzmir Koçsa Tower satılık Haberi

İzmir Koçsa Tower satılık

 

Önay Grup projesi olan Önay Garden Residence, Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. 2012 Mayıs sonunda tamamlanarak sahiplerine teslim edilecek olan Önay Garden Residence "Ev ortamında otel konforu" sunan ayrıcalıklı bir proje.   İstanbul'un merkezinde olup, yoğun tempo ve büyük şehirde yaşamanın stresinden uzal olmanın ayrıcalığını bahçenizde çiçeklerini büyüterek yaşayın. Önay Garden Residence'ta 60-62 ve 58 metrekare 1 oda 1 salon konutlar ve 86 metrekare ile 150 metrekare arasında değişen 2 oda 1 salon konutlar yer alıyor.   Toplam arsa alanı 3 bin 700 metrekare olarak belirlenen projenin inşaat alanı 42 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Kat bahçeli daireler konseptiyle Önay Garden Residence, çağdaş yapısı ve benzersiz görünümü ile geleceğin yaşam çizgilerini taşıyor.   Önay Garden Residence'ta 1+1 evler 145 bin lira ile 150 bin lira, 2+1 evler...