28 / 03 / 2024

izmir konut yatırımları

izmir konut yatırımları

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, İzmir gayrimenkul sektörünü kaleme aldı. 

İzmir dönüşüm hamlesi ile atağa kalktı!

Ulaşım yatırımları ile öne çıkan İzmir, İstanbullu büyük gayrimenkul firmaları ikinci adresi oldu. Şehir, yeni yatırımlar ve dönüşüm hamlesi ile yenileniyor..

İzmir'e 5 yılda 10 milyar liralık konut yatırımı yapıldı!

İzmir’e son 5 yılda kazandırılan inşaat projelerinin değeri 10 milyar lirayı aşarken, Türkerler Holding 4 milyar, Rönesans Holding 4 milyar, Teknik Yapı 1.6 milyar, DAP Yapı da 1 milyar liralık yatırımıyla kentin geleceğine olan güvenini ortaya koydu.

İzmir inşaat firmalarının yeni gözdesi!

İstanbul – İzmir otoyol projesinde yeni aşamaya gelinmesiyle inşaat firmaları da rotasını İzmir'e çevirdi

Gayrimenkulde İzmir’e talep arttı!

YATIRIM danışmanlığı şirketi Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra İstanbulluların İzmir'de konut talebinin arttığını belirtti.

İzmir'e 20 milyar liralık konut yatırımı yapılacak!

İzmir'de gayrimenkul sektöründeki yatırımlar hızla devam ediyor. Kentte ön plana çıkan 50 projede 2019 yılına kadar İzmir'e 20 milyar liralık yatırımla 12 binden fazla yeni konut ve çok sayıda alışveriş merkezi kazandırılacak.

İzmir yatırım cenneti olacak!

İzmir Emlakçılar Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, İstanbul- İzmir Otoyol Projesi'nin tamamlanmasıyla kentin yatırım cenneti olması için hiçbir engelin kalmadığını söyledi. Başkan Güleroğlu, kentteki yapılaşmanın kuzeye kaydığını kaydetti.

Veysel Eroğlu:Emeklilere ve dar gelirlilere TOKİ çalışmaları başlatıyoruz!

EGEGEP hakkında düzenlenen toplantıda 2002 yılından bu yana İzmir'e yapılan 30,3 milyar TL'lik yatırımdan bahseden Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu, bundan sonra yapılması planlanan projeler hakkında bilgi verdi.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

Bu yıl konut yatırımı kazandıracak mı? Uzmanlar tek tek sıraladı altın, dolar, borsa, konut...

2023 yılında rekor değer artışları yaşayan yatırım araçlarının 2024'teki seyri merak ediliyor. Uzman isimler altın, dolar, borsa, konut yatırımlarını değerlendirdi.  

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

Kaliteli konut arayışındaki yatırımcıların tercihi o il oldu!

Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre Türkiye’nin en çok iç göç alan 18. şehri olan Sakarya'da konut yatırımlarına talep yükseliyor. Yine verilen detaylara göre, Kaliteli konut arayışındaki yatırımcılar Sakarya'yı tercih etti.

Dolarla kira iştah kabarttı: Türkler konut yatırımı için rotayı ABD'ye çevirdi!

Türk yatırımcılar dolarla kira almak için konut yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. Türkler konut yatırımında özellikle Miami ve Baltimore başta olmak üzere rotayı Amerika'ya çevirdi. İşte detaylar...

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Konutta bekleyen yatırımlar devreye alınıyor: Markalı konut hareketlendi! 

KONUTDER Başkanı Ramadan Kumova, konut sektörüne ilişkin açıklamasında, bekleyen yatırımların devreye alındığını belirterek "Yılın ilk yarısında arzda istenen seviyeye ulaşılamasa da bundan sonraki süreçte arz hızlanacak" açıklamasında bulundu.

İngiltere'de Türkler 300 bin sterlinden başlayan yatırımlar yapıyor! Hangi Türk yatırımcılar İngiltere'den konut alıyor?

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul yatırım ve yönetim danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türk yatırımcının başta Londra olacak şekilde 300 bin sterlinden başlayıp 5 milyon sterlinin üzerinde yatırımlar gerçekleştirdiğini belirtti. 

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Essa Konut Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erman Şen ve Serkan Sarpdağ ortaklığında kuruldu.

Konut yatırımcılarının gözü İstanbul'da!

Markalı konut sektörünün deneyimli oyuncuları arasında yer alan Fuzul Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zeki Akbal, lüks emlak yatırımcılarının, yatırımlarını prim sağlayan, güvenli olan ve gelişen büyük merkezlere yönlendirdiğini dile getirdi.

Lüks konut yatırımında rota Türkiye ve KKTC gibi gelişen ülkelere çevrildi!

Pandemi öncesi yıldızı parlak finans merkezi küresel kentler lüks konut yatırımında geriye düşüyor. Emlak profesyoneli Aylin Pelin Onar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada lüks konut yatırımlarının gelişen ülkelere kaydığını söyledi.

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

Mesa Mesken'in yeni konut yatırımları yolda! 

Mesa Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, şirketin güncel yatırımlarına ve gelecek yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki Mesa Mesken yeni projelere imza atacak mı? İşte ayrıntılar...

izmir konut yatırımları Haberi

izmir konut yatırımları

27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda; dünyanın en büyük ilaç firmalarından biri olan Bayer Türk Kimya Sanayi Ltd. Şti ' de İhracat Müdürü ve Satış & Pazarlama Müdürü olarak, Deva Holding’de ise iştiraklerinden birinin Genel Müdürü olarak görev yapmıştır. Yurt Dışı Satış Müdürlüğü süresince 9 Ortadoğu ülkesi sayesinde bu bölgelerin pazar dinamiklerini yakından takip ederken farklı kültürlere adapte olarak yıllarca bu ülkelere satış yaptı. Satış, pazarlama, finans ve yatırım konularında sahip olduğu uzmanlığı emlak sektöründe kullanmaya karar vererek, 2013 yılında “Coldwell Banker Baras” çatısı altında kendi işini kurdu.

Emlak sektöründe dünya lideri bir markanın çatısı altında hizmet sunarken Los Angeles, Miami ve Barcelona’da Lüks...