25 / 04 / 2024

İzmir Marka 333ün lansmanı yapıldı mı

İzmir Marka 333ün lansmanı yapıldı mı

SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat, İzmir Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı.

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki İzmir kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Ömer Bulut: Bayraklı'da kayaların düştüğü yerleşimler dönüşmeli!

TOKİ Başkanı Bulut, "İzmir'de kayaların düştüğü yerleşimlerle ilgili görüşmelere yarından itibaren başlayıp vatandaşların görüşlerini alacağız. İnşallah bu riski bertaraf edeceğiz. Kaya düşmelerine karşı acil önlem alıp o alanda da bir çalışma yapabiliriz" dedi...

Sinpaş, 45. yaşını yeni kampanyayla taçlandırdı!

Türkiye’de ilk konut pazarlama fikrinin öncüsü Sinpaş, 45 yıllık istikrarlı duruşunu sürdürüyor. Sinpaş projelerindeki farklı tasarım yaklaşımı ve tecrübesiyle güven veren marka konumlamasını, 45. yılında da sürdürmeye devam edecek.

Kemalpaşa kentsel dönüşüm planları mahkemelik oldu!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projesine bölge halkından tepki geldi. Vatandaşlar, kentsel dönüşüm planlarına bir kez daha dava açtı.

Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm planlarına dava açılacak!

İzmir Kemalpaşa'nın iki mahallesinde uygulanması planlanan kentsel dönüşüm projelerine halkın onayı alınmadığı için itiraz eden ve dernekleşmiş olan mahalle sakinleri 2. defa askıya çıkan planlara karşı tekrar dava açacak.

2019 inşaat sektörünün toparlanma yılı olacak!

İzmir Ticaret Odası İnşaat Komitesi meclis üyesi Niyazi Gültekin 2018 yılında inşaat sektörünün en kötü dönemini yaşadığını, "2019 yılında ise sektörün yeni projeler üretmek yerine stokları tüketmeyi hedeflediğini" dile getirdi!

İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli!

İzmir'de alt yapı yetersizliği ve çarpık kentleşme hakkında açıklamalarda bulunan EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, "İzmir'de binaların yüzde 65'i riskli, yaş ortalaması 25, gecekondu sayısı 300 bin'' dedi.

İzmir ve Manisa’nın yeni imar planları onaylandı!

İzmir ve Manisa’nın geleceğini belirleyecek 1/100.000’lik Çevre Düzeni Planları değişikliği onay gördü. Yeni imar planları İzmir ve Manisa’nın yatırım potansiyelini artıracak. 

İzmir Opera Binası'nın temeli atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek İzmir Opera Binası'nın temeli düzenlenen törenle atıldı. “Türkiye'nin opera sanatına özel" ilk yapısının törenine birçok vatandaş katıldı.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak!

2 milyar liralık yatırımla İzmir Balçova'da Orjin Grup imzası ile hayata geçirilen İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak...

İzmir Marka 333ün lansmanı yapıldı mı Haberi

İzmir Marka 333ün lansmanı yapıldı mı

SON 4 yılda birçok önemli projeye imza atan Özdeker İnşaat, İzmir Çiğli Harmandalı bölgesinde ilk projesi olan Marka333'ü hayata geçirdi. Lansmanı ekimde yapılan projenin yüzde 40'ı satıldı. Özdeker İnşaat, yine Harmandalı bölgesinde, 26 bin metrekare arazi üzerine, 6 bloktan oluşan yeni projesine 2016 yılı başında başlıyor. 3+1 ve 2+1 dairelerden oluşan ve körfez manzarasına sahip olan projede, açık yüzme havuzları, spor alanları, süs havuzlan ve site içi güvenlik hizmeti yer alıyor. Özdeker İnşaat ortaklarından Erdinç Özdeker, "İzmir'in coğrafi konumundan dolayı Kuzey Aksına büyümesi yatırımlarımızı bu bölgeye kaydırmamızda en büyük etken oldu. Harmandalı'ndan Menemen'e kadar olan bölgenin TÜİK raporlarında önümüzdeki 10 yıl içerisinde Türkiye'de en çok gelişecek bölgeler arasında yer alması bunun bir kanıtı" diye konuştu. 


www.marka333.com/‎


Sözcü




Haber Posta...