24 / 04 / 2024

izmir menderes icradan fabrika

izmir menderes icradan fabrika

İzmir Menderes Görece Köyü Karapınar mevkiinde 513 ada, 1 parsel nosunda kayıtlı olan havuzlu ev, fabrika ve müştemilatı 8 milyon 29 bin 839 TL'ye icradan satılıyor...

İzmir Menderes'te 7 adet gayrimenkul satışa sunuldu! Arsa, arazi ve ev sahibi olmak isteyenler dikkat! 

İzmir Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menderes ilçesinde yer alan 7 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Menderes'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Menderes'te 8 taksitle imarlı arsa fırsatı!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü, İzmir Menderes'te yer alan arsayı 8 taksitle satışa çıkardı.

Milli Emlak'tan İzmir Menderes'te satılık arsa!

Satışa çıkardığı arsaların ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden tek tek yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü İzmir Menderes'te arsa satıyor. Merakla beklenen ihale 8 Şubat 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menderes'te satılık 2.198 metrekare arsa! 13.2 milyon TL'ye! 

İzmir Menderes Belediyesi, İzmir ili, Menderes ilçesi, Cumaovası Mahallesi'nde yer alan 2.198 metrekarelik arsayı 13 milyon 192 bin 680 TL'ye satıyor.

İzmir Menderes'te deprem mağdurları için yeni imar planı onaylandı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihde 6,9 büyüklüğünde meydana gelen depremden etkilen bölgelerden biri olan Menderes’te, orta ve ağır hasar alan evler için imar planları onaylandı.

İzmir Menderes'te imar bilmecesi!

Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, geçtiğimiz sene  İzmir’de meydana gelen deprem sonrasında imar çalışması gerçekleştirmişti. Fakat imar planları meclisten geri döndü.

İzmir Menderes'te hobi bahçeleri yıkılıyor!

İzmir Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, kent genelinde bulunan hobi bahçesi için yıkım yapılacağını dile getirdi.

İzmir Menderes'te 50 dönümlük hazine arazisi Diyanet'e devredildi!

İzmir’in Menderes ilçesinde yer alan ve mülkiyeti Hazine’ye ait yaklaşık 50 dönümlük arazi Diyanet İşleri Başkanlığı’na devredildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, daha önce Etibank tarafından kullanılan alanın planlarında da değişiklik yaptı. 

İzmir Menderes'te acele kamulaştırma kararı!

İzmir İli Menderes İlçesi sınırları içerisinde bağlantı anlaşması uyarınca tesis edilecek ''154 kV Pancar TM-DDY Cumaovası TM Enerji İletim Hattı Projesi'' kapsamında acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

İzmir Menderes'te 8.8 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes'te yer alan gayrimenkulü 8 milyon 800 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İstanbul, Ankara ve İzmir'de icradan gayrimenkul fırsatı!

Basın İlan Kurumu icra ilanlarını düzenli bir şekilde yayınlıyor. Piyasa fiyatının altına, daha ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce vatandaş bu ilanları takip ediyor. İşte o fırsatlardan bazıları...

İzmir Menderes'te 22 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Menderes Belediye Başkanlığı, İzmir Menderes Tekeli'de yer alan 3 adet gayrimenkulü 22 milyon TL bedelle satışa çıkardı. 

İzmir Menderes'te 25.7 milyon TL'ye icradan satılık tarla ve ev!

Menderes Sulh Hukuk Mahkemesi Satış Memurluğu, İzmir Menderes Gümüldür Mahallesi 2836 ada 30 parsel, 2870 ada 1 parsel, 2871 ada 12 parselde ve Cumaovası Mahallesi 124 ada 11 parselde yer alan tarla ve bahçeli kerpiç evi toplam 25 milyon 708 bin 410 TL'ye icradan satıyor...

izmir menderes icradan fabrika Haberi

izmir menderes icradan fabrika


T.C Menderes Sulh Hukuk Satış Memurluğu, İzmir Menderes Görece Köyü Karapınar mevkiinde 513 ada, 1 parsel nosunda kayıtlı olan havuzlu ev, fabrika ve müştemilatı 8 milyon 29 bin 839 TL'ye icradan satacak. İhale 1 Eylül 2014 tarihinde saat 14.00'de gerçekleştirilecek.


İcradan satılacak olan arsa üzerinde fabrika binası, oturulmakta olan konut ve havuz vardır, fabrikanın kullanım alanı 3.938,00 metrekare, konutun kullanım alanı 715,00 metrekare, havuz alanı 54,00 metrekare. 


İHALE


GM.SATIŞ 

SULH HUKUK MAHKEMESİ - Evrak No: 2013/3S


TC.MENDERES (SULH HUKUK MAİL) SATİŞ MEMURLUĞU


2013/3 SATİŞ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri :


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : izmir ili, Menderes ilçesi, Görece köyü, Karapınar mevkiinde kain,tapunun 513 Ada No, 1 Parsel nosunda kayıtlı Ev, fabrika ve müştemilatı olan arsadır, taşınmaz

üzerinde, fabrika...