26 / 04 / 2024

izmir Menemen projeleri

izmir Menemen projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 43 dönümlük araziye, barınak ve 4 bin kapasiteli hayvan mezarlığı kuracak. İçinde Rehabilitasyon Merkezi'nin de yer alacağı 5.6 milyon liralık kompleksin yaz başında hizmete açılması planlanıyor.

İzmir Menemen'de 15 milyon TL'ye gölet yapılacak!

İZMİR'İN kıdemli Belediye Başkanı Tahir Şahin, 4. döneminde Menemen'in çehresini değiştirecek olan prestij projelerini uygulamaya koyuyor.

Menemen'e Gediz Üniversitesi bereketi!

Bir zamanlar kendi halinde bir belde olan Seyrek, Gediz Ünıversitesi'nin getirdiği rantla şantiyeye dönüştü. Yeni yeni yurtlar, kafeler, restoranlar açılıyor, emlak fiyatları ve kiralar yükseliyor

İzmir'de satılık 11 arsa! Menemen'deki imarlı arsalar satışa çıktı!

İzmir İli Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir Menemen'de yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan satılıyor! 

İzmir Menemen'de 104 metrekarelik dükkan için 4 Ocak 2024'te satış ihalesi düzenlenecek. Peki Menemen'de yer alan dükkanın fiyatı ne kadar? 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

İzmir Menemen'de 435 milyon TL'ye arazi satılıyor! 

Menemen Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Menemen ilçesi, Maltepe Mahallesi'nde yer alan tarla vasıflı araziyi satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arazinin büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

10 soruda TOKİ İzmir Menemen  2022 sosyal konut projesi! TOKİ Menemen ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 250 bin konut kapsamında İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği belirtildi. Peki TOKİ Menemen projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Menemen 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir Menemen'de 47 bin 284 metrekare arsa satılıyor! 85 milyon TL'ye!

İzmir Menemen Pamuk Tarım Satış Kooperatifi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Kazımpaşa Mahallesi, 5424 ada 4 parselde yer alan 47 bin 284 metrekarelik arsayı 85 milyon TL'ye satıyor...

izmir Menemen projeleri Haberi

izmir Menemen projeleri

İzmir Büyükşehir Belediyesi, yardıma muhtaç sokak hayvanlarının tedavi ve rehabilitasyonu için Menemen Seyrek'deki yaklaşık 43 dönümlük arazide yeni bir barınak kuruyor. Hayvanların her türlü ihtiyacının karşılanacağı Can Dostlar Yuvası, aynı anda bin 100 hayvana hizmet verebilecek şekilde, her biri 10 kedi veya köpek kapasiteli 112 birimden oluşuyor.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, alanda ayrıca, hayvanseverlerin kaybettikleri minik dostlarını da defnedebilecekleri 4 bin kapasiteli hayvan mezarlığı da oluşturuyor. 5.6 milyon TL'ye mal olan yeni yuva ve mezarlığı yaz başına kadar hizmete alınması planlanıyor. Can Dostlar Yuvası'nda, yardıma ihtiyacı olan sokak hayvanları, geçici bir süre tedavi ve rehabilitasyon için konuk edilecek. Hasta ve yasaklı ırkların ise sürekli kalacağı bölümler olacak.


Alan içinde mevcut olan ve bir hastane kapasitesine sahip 'Havyan Rehabilitasyon Merkezi'nde yine tedavi, ameliyat...