24 / 04 / 2024

izmir mezbaha

izmir mezbaha

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Aydın Söke Belediyesi mezbaha tesisi yaptıracak!

Aydın İli Söke Belediye Başkanlığı, 485 Ada, 113 ve 115 parseldeki arsa üzerine Mezbaha Tesisi yaptırılması yapım işini ihale edecek. İhale, 23 Ağustos 2017 günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İzmir Ödemiş modern mezbahaya kavuşuyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen Ödemiş Mezbahası baştan aşağı yenilendi. Mezbaha Avrupa Birliği standartlarındaki yeni donanımıyla Temmuz'dan itibaren hizmete giriyor.

İzmir Menemen'e yeni mezbaha inşa edilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menemen Türkelli'de kurulacak Avrupa Birliği standartlarındaki modern mezbahanın proje çalışmalarını geçtiğimiz günlerde tamamladı.

Manisa Kula'ya yeni mezbaha geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Kula’da hayata geçireceği yeni mezbaha binası inşaatı için çalışmalar başladı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, mezbahanın yapılacağı alanda incelemelerde bulunarak, yeni mezbaha ile kasap esnafını büyük bir sorundan kurtaracaklarını söyledi

Manisa Sarıgöl'e yeni mezbaha!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’de yeni hayvan pazarına modernizasyon çalışmaları kapsamında yeni mezbaha inşaatını tamamladı. Yeni mezbaha, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı standartlarına uygun olarak yapıldı.

Antakya Üzümdalı Mezbaha projesinde sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya ilçesinde yapımına başlanılan ve sağlık koşullarına en uygun şekilde hizmet verecek olan 'Üzümdalı Mezbaha Projesi' inşaatında sona yaklaşıldı.

Hatay Üzümlü'ye 6 milyonluk mezbaha!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Antakya ilçesinde yapımına başlanılan ve sağlık koşullarına en uygun şekilde hizmet verecek olan ‘Üzümdalı Mezbaha Projesi’ inşaatında sona yaklaşıldı.

Erzurum Büyükşehir'den ilçelere modern mezbaha!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde tarım ve hayvancılığa sunduğu katkılarla çiftçileri modern teknolojiyle tanıştırıyor. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı, sağlıklı ve hijyenik hayvan kesimi için ilçelere de modüler mezbaha kuruyor.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

Konya Mezbaha Tesisi'nin ÇED toplantısı 10 Mayıs'ta!

Konya İli Karatay İlçesi'ndeki Yüksel Entegre Et San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulmakta olan Mezbaha Tesisi'nin kapasite artışı projesinin ÇED toplantısı 10 Mayıs 2016 günü saat 14:00'da gerçekleşecektir.

izmir mezbaha Haberi

izmir mezbaha


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Menemen Türkelli'de kurulacak ve Aliağa, Foça, Karşıyaka, Menemen ilçelerine hizmet vermesi düşünülen mezbahanın proje çalışmaları tamamlandı. 22 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilecek mezbaha tesisinin toplam inşaat alanı ise 5 bin 600 m² olacak. 

“Gıda Hijyeni ve Hayvansal Gıdalar için Özel Hijyen Kuralları” yönetmeliklerine uygun olarak Avrupa Birliği standartlarında hizmet verecek tesisin günlük kesim kapasitesi 50 adet büyükbaş ve 200 adet küçükbaş hayvan olarak planlandı. 

İzmir-Çanakkale karayolunun 45. Kilometresinde, Eski Foça yol kavşağının karşı güzergahında yer alan mezbaha, bölgenin ihtiyacını önemli ölçüde karşılayacak. Türkelli Mezbahası'nın içerisinde ön arıtma tesisi de inşa edilecek. Mezbaha, İZSU Genel Müdürlüğü'nün Türkelli'deki “ileri biyolojik atık su arıtma tesisi”nin de yakınında yer alıyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi önümüzdeki günlerde projesi hazırlanan tesisin yapım ihalesine çıkacak.


5...