26 / 04 / 2024

İZMİR milletvekili Binali Yıldırım

İZMİR milletvekili Binali Yıldırım

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Yalçın Bayer, Binali Yıldırım ile yapmış olduğu röportajı bugün köşesinde " Bir çukur verdik 80 katrilyon alıyoruz " başlığıyla yayınladı. İşte o yazının detayları...

Ağrı'ya TBMM Evi yapılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi yaptığı açıklamada Ağrı’ya TBMM Evi yapılacağını dile getirdi.

Binali Yıldırım: İzmir'deki konutlar 1 yıl dolmadan sahiplerine teslim edilecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir depremiyle ilgili olarak, "İzmirli her şeyin farkında, devletinin büyüklüğünü ve şefkatini yaşayarak gördü ve hemen yaralar sarıldı, yine talimatınızla konut yeri belirlendi başlanacak ve senesi dolmadan hak sahiplerine teslim edilecek." dedi.

Erzincan Şehir Stadyumu inşaatında son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Kızılay İş Hanı, 500 yataklı devlet hastanesi ile 12 bin kişilik şehir stadyumu inşaatlarını inceledi.

Tuzla'da yapılan Binali Yıldırım İlokulu ve Anaokulu açılıyor!

Tuzla'da Binali Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından yaptırılan Binali Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu, 3 şubatta açılıyor...

Kanal İstanbul’un bütçesi hazır!

Eski TBMM Başkanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İstanbul Havalimanı'nın 5 yıllık kirasıyla Kanal İstanbul'un yapılacağını açıkladı.

Dokuz Eylül Üniversitesi'ne fakülte müjdesı!

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin açılış törenine katılan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Diş Hekimliği Fakültesi'nin de kurulduğunun müjdesini verdi.

Bayraklı Şehir Hastanesi 2020'de açılacak! 

Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de yapımı devam eden Bayraklı Şehir Hastanesi'nin inşaatını inceledi. Hastanenin 31 Mayıs 2020'de bitirilmesi planlanıyor. 

Bayraklı Şehir Hastanesi 31 Mayıs 2020'de tamamlanacak!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi'ni inceledi.

TOKİ Ödemiş'te 500 konut yapacak!

İZMİR'in Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in girişimleriyle TOKİ ilçede, yaklaşık 500 konut yapacak. AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli talep olursa sayının arttırılacağını açıkladı.

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonuna kadar açılacak!

AK Parti Ağrı Milletvekili Gökçe, inşaatı tamamlanmak üzere olan Ağrı Devlet Hastanesi'nin yıl sonuna kadar hizmete gireceğini açıkladı.

Ağrı Devlet Hastanesi yıl sonunda açılacak!

Ağrı Devlet Hastanesi'nin inşaatı bitme aşamasına geldi. AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, hastanenin yıl sonuna kadar hizmete açılacağı bilgisini verdi.

Galip Ensarioğlu, yatırımcıları Diyarbakır ve Şanlıurfa'ya davet etti!

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ensarioğlu: "Arazi ise bedava arazi, bina ise bedava bina, makine ise faizsiz kredi, işletme kredisi ise faizin yarısını devlet karşılayacak. Devlet ürettiğiniz malın gideceği yere kadar nakliyesi için kredi verecek. Sizlere bir tek çalıştırmak kalacak" dedi.

Ağrı Fırat Mahallesi'ndeki dönüşümün 2. etabı başlıyor!

AK Parti Ağrı Milletvekili Cesim Gökçe, düzenlediği basın toplantısında Ağrı'nın Fırat Mahallesi'nde başlayan ve ilk etabı bitirilen Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2. Etap çalışmalarının devam edeceğini ve bu projeyle modern bir mahalle oluşturulacağını söyledi.

İZMİR milletvekili Binali Yıldırım Haberi

İZMİR milletvekili Binali Yıldırım

İZMİR milletvekili Binali Yıldırım ile seçim öncesi bir görüşme yapmıştık. Seçim yarışı ile ilgili görüşlerini açık şekilde anlatmıştı. Bu arada İstanbul’daki 3. havalimanı ve köprü ile ilgili görüşlerini da almak istedik, konuya farklı yönlerden girdik. Ancak seçim öncesi bunları yayınlamak bir ölçüde ‘propaganda’ malzemesi olacağından bugünlere bıraktık bu yazıyı... Yıldırım, yeni oluşturulacak kabinede ‘mutlaka’ yer alacağı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini G-20 toplantısında yanından ayırmamasından anlaşılıyor. Yeni kabinede hangi görevi üstleneceği artık söylemeyelim.


3. Havalimanı Projesi yerine, Atatürk Havalimanı’nı denize kadar uzatmakla Karadeniz ormanları tahribattan kurtarılabilir miydi? Yıldırım, buna biraz da tepki gösterdi; “Olmaz” dedi ve “Size 3. havalimanı ve 3. köprü konusunu sabaha kadar anlatabilirim” diye de ekledi.



YEŞİLKÖY OLMUYOR ÇÜNKÜ...

Bakın Yeşilköy’de neden yapılmıyor:“Yenibosna’yı oraya getirmek zorundasınız....