26 / 04 / 2024

izmir mövenpickkasım

izmir mövenpickkasım

Mövenpick Hotel İzmir'in, 1 Kasım 2007 tarihinde hizmete açılacağı açıklandı.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

İzmir Müteahhitler Federasyonu Hasan Topal'ı eleştirdi!

İzmir Müteahhitler Federasyonu (İMFED) tarafından Selçuk Richmond İnternational Hotel'de düzenlenen geleneksel birlik ve dayanışma yemeğinde çok sayıda müteahhit, ailesiyle katıldı.

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

Selahattin Varan: İzmir'deki kentsel dönüşüm hızlanmalı!

Çevre ve Şehircilik izmir İl Müdürü Selahattin Varan, İzmir'de 1 milyon 400 bin birim konut ve işyerinin yıkılması gerektiğini söyleyerek, "Deprem yıkmadan biz yıkalım" dedi.

Cemil Şeboy: İzmir'de dönüşüm biran önce başlamalı!

AK Parti izmir 1. Bölge milletvekili adayı mimar Cemil Şeboy: "Kentsel dönüşümün biran önce başlaması lazım. Allah korusun İzmir'de büyük bir deprem olsa kentin yüzde 65'i yok olacak." dedi.

Mehmet Müezzinoğlu: İzmir'e hastaneler yapacağız!

İzmir'e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, çeşitli ziyaretlerde bulundu. Son 12 yılda sağlık alanında önemli bir dönüşüm gerçekleştirdiklerini belirten Bakan Müezzinoğlu, "izmir'e şehir hastanelerini kazandıracağız" dedi.

İzmir Karabağlar Kentsel Dönüşüm Platformu toplantı yaptı!

Izmir Karabağlar' da 540 hektarlık alan ve 15 mahallede 35 bin konut ile 17 bin hak sahibini ilgilendiren kentsel dönüşüm çalışmaları sancılı şekilde ilerliyor...

İzmir Müyesser Turfan Güçsüzler Evi yenilendi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sokakları kendine ev edinmiş kimsesizlerin barındığı Müyesser Turfan Güçsüzler Evi’ni yeniledi. Evsiz vatandaşların sıcak yuvası olan Örnekköy’deki tesis, bakıma ihtiyacı olanlara yardım eli uzatmaya devam edecek.

TRT İzmir Müdürlüğü soğutma kuleleri yenilenecek! İhalesi 19 Eylül'de!

TRT Radyo ve Televizyon Kurumu Genel Müdürlüğü Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı; TRT İzmir Müdürlüğü soğutma kulelerini yenileme işini ihaleye çıkarıyor. Söz konusu iş 70 günde tamamlanacak.

İzmir Mürselpaşa’daki kolektör hattı temizleniyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, bir yandan aşırı yağışlar nedeniyle yoğun atık taşıyan dereleri temizlerken, diğer yandan da içinde taş yoğunluğu tesbit edilen Mürselpaşa’daki kolektör hattına girdi.

İzmir'de kentsel dönüşüm sivil toplumun gündeminde!

Öncelik kent kimliği olmalı Türkiye Genç işadamları Derneği ( TÜGIAD ) Ege Şubesi tarafından oluşturulan Kentsel Dönüşüm Komisyonu, izmir'in kentsel dönüşümüne yönelik bir rapor yayınladı...

İzmir Müzik Akademisi görkemli bir törenle açıldı!

İlk gününde ressam Ertuğrul Saraç'ın sergisine de ev sahipliği yapan İzmir Müzik Akademisi, tarihi yapısı, Türk hamam konseptli sanat galerisi ve özellikleri korunarak düzenlenmiş dekorasyonuyla ilgi odağı oldu.

Hüseyin Aslan İzmir'de kentsel dönüşüm konusuna değindi!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan " Arkaya bakanlar asla önünü göremez. Ancak biz, geçmişten yararlanarak günümüzün ve yarınlarımızın güzel dünyasını, güzel İzmir’ini inşa edeceğiz " dedi

izmir mövenpickkasım Haberi

izmir mövenpickkasım


Fransız Kültür Merkezi'nin bahçesinde düzenlenen Mövenpick Hotel İzmir tanıtım toplantısına, Mövenpick Hotel İstanbul Genel Müdürü ve Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, Mövenpick Hotel İzmir Genel Müdürü Alain Rigazzi, Viltur İnşaat ve Turizm A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özkardeş katıldı.


Mövenpick Hotel Türkiye Bölge Müdürü Frank Reichenbach, İstanbul ve Bodrum'daki otellerinden sonra 1 Kasım 2007 tarihinde Mövenpick Hotel İzmir'i hizmete açacak olmaktan mutluluk duyduklarını kaydetti.


Cumhuriyet Meydanı'ndaki oteli Viltur A.Ş. adına işleteceklerini belirten Reichenbach, "5 yıl içinde Türkiye'deki otel sayımızı 10'a çıkarmayı hedefliyoruz. Ankara, Antalya, İstanbul'un Asya yakası yeni otel açacağımız yerler olacaktır" diye konuştu.


Mövenpick Hotels&Resorts'un 25 ülkede 12 bin çalışanıyla hizmet verdiğini söyleyen Reichenbach, yatırımlarına Türkiye'de devam etmek istediklerini ifade etti.


Türkiye'deki otelcilik potansiyeline inandıklarını ifade eden Reichenbach, İzmir Cumhuriyet Meydanı'nda...