19 / 04 / 2024

izmir MSC

izmir MSC

Dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin en tepe yöneticileri ile Cenevre'de buluşan İzmir Ticaret Odas ( İTO ) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer haberleriyle döndü.

Msc Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Msc Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Meriç Selçuk Çetinkaya tarafından kuruldu.

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Zemin Altyapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Ramazan Atakur tarafından kuruldu.

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Msc Makine İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nodır Rustamov ve Emre Kandemir ortaklığında kuruldu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Msc Mühendislik Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Msc Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Msc Mühendislik Şirketi'nin merkez nakli Esenler'e yapıldı. 

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

MSC Cruises, Bahamalar'dan ada aldı!

MSC Cruises Miami’nin yaklaşık 100 km doğusunda yer alan Karayipler’in Bahamalar takım adalarından birini, Bahama hükümeti ile varılan anlaşma sonucu 100 yıllığına kiraladı.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Körfez Geçişi ulaşımı rahatlatacak!

Mimar, Kentbilimci Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp bugünkü yazısında Balçova, Üçkuyular-Karşıyaka, Mavişehir arası 5 km lik Izmir ‘Oto-Ray Körfez Geçişi’ Projesi'ni anlattı. İşte o yazı..

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İzmir Hasköy'e Avrupa standartlarında arıtma tesisi!

İzmir -Küçük Menderes Havzası'nı kirlilikten kurtarmak için izmir Büyükşehir Belediyesi'nin başlattığı arıtma seferberliği sürüyor. Tesiste yaklaşık 10 bin kişinin atık suyu arıtılacak. İşte projenin ayrıntıları...

izmir MSC Haberi

izmir MSC

İSVİÇRE'nin Cenevre kentinde dünyanın en büyük kruvaziyer şirketlerinden MSC'nin tepe yöneticileri ile bir araya gelen İzmir Ticaret Odası (İTO) Başkanı Ekrem Demirtaş, yeni sefer müjdesi getirdi. 

Demirtaş, MSC'nin yıl boyunca İzmir'e yeni gemilerle 68 sefer yapacağını belirterek, "Kruvaziyer turizm gelişmeye devam edecek, endişeye gerek yok" dedi. 


İTO Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş. son günlerde kamuoyunda gemi turizmi üstüne herkesin bir şeyler söylediğini hatırlatarak İzmir'i hiçbir kruvaziyer firmasının pas geçmesini istemediklerini belirtti. Demirtaş, "İzmir 3 yıl üst uste Avrupa'nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu seçildi. Firmalar da İzmir'den çıkmak istemiyor, ama biz de 10 yıldır vaat ettiklerimizin pek çoğunu yapamadık" dedi. 


46'DAN68'E ÇIKIYOR 

İTO Turizm Müdürü Mine Güneş Kaya ile birlikte MSC Crociere Başkanı ve CLIA (Kruvaziyer Hatları Uluslararası Birliği) Avrupa Başkanı Pierfrancesco Vago, MSC...