29 / 03 / 2024

izmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı

izmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Doğan: "İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımızın cebinden çıkan 3 milyon lirayı, bu kentin, kamunun kaynaklarını sokağa atmıştır. Dolayısıyla bir kamu zararı söz konusudur" dedi.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda inşaat durdu mu?

Ak Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki altgeçit inşaatını yerinde inceledi, projenin akıbetini sordu. Doğan, şantiyenin kapatıldığını ve inşaatın yaklaşık bir ay önce durduğunu belirterek Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi.

İzmir'de denizin kaçak olarak doldurulması ile ilgili soruşturma başlatıldı!

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’ndaki taşıt alt geçidi inşaatında gerekli yasal onay alınmadan denizi dolduran sorumlular hakkında 3621 sayılı kıyı kanununa muhalefetten işlem yapılacağı bildirildi.

İzmir'de tramvay projesi nedeniyle aydınlatma direkleri söküldü!

İzmir Büyükşehir’in, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na kısa süre önce yerleştirdiği güneş enerjili aydınlatma direkleri, tramvay projesi nedeniyle yerlerinden söküldü. İzmirlinin parası çöpe gitti.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda altgeçit çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapacağı algeçitin çalışmaları ağaç kesimiyle başladı. Bazı ağaçların sökülmek yerine kökünden kesildiğini söyleyen vatandaşlar, belediyeye tepki gösterdi

İzmir Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı üzerinde Mithatpaşa Parkı önünde altgeçit çalışmalarına başladı.

İzmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı yapım ihalesi ne oldu?

Büyükşehir'in Çankaya Belediyesi'nden transfer ettiği Buğra Gökçe'nin 'açık ihale' yönteminden vazgeçerek 'belirli istekliler arasında' ihale sistemini tercih etmesi İzmir'deki firmaları vurdu.

Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 iskele için ihale 13 Kasım'da!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na yapılacak 5 ahşap iskele için 13 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkacak. Proje 6 ayda tamamlanarak, İzmirliler'in kullanımına açılacak...

Ataşehir, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin imar planları için yeni adım!

Ataşehir Belediye Meclisi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallelerinin Nazım İmar ve Uygulama İmar Planlarına ilişkin süreç için olağanüstü gündemle toplandı.

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planına itiraz!

Ataşehir ilçesi, 1/5000 ölçekli Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallesi, Nazım İmar Planı'na ilişkin 18.01.2022 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

Ataşehir Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra mahalleleri 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal, Aşık Veysel, Yeni Sahra, ve Yakın Çevresi Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin ( plan notu ilavesi ) 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu'nun Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi mecliste!

Nazilli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu binasının depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle Nazilli Devlet Hastanesi'ne devredilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir Mustafa Necati Kültür Merkezi inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Cumhuriyet’in simge ismi Mustafa Necati’nin adını yaşatacak olan kültür merkezini ziyaret etti. Çalışmalar hakkında bilgi alan Gökçe, merkezin tamamlanınca bölgeye nefes aldıracak bir alan olacağını belirtti.

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ndeki ticari alanlar kiraya verilecek!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi bünyesinde yer alan bazı fakülte ve yüksekokul içerisinde bulunan, fast-food, kantin, oyun alanı ve kiralık dükkan gibi taşınmazlar 27 Ekim 2020 günü kiraya verilecek.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Mustafa Kemal ve Aşık Veysel Mahallelerine ilişkin 1/5000 ölçekli 22.02.2020 tasdik tarihli plan askıya çıktı.

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı kabul edildi!

Ataşehir Mustafa Kemal ve Aşık Veysel mahallerinin imar planı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Avcılar Mustafa Kemal Paşa Mahallesi imar planı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Avcılar İlçesi, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde yer alan bazı parsellere ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

izmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Haberi

izmir Mustafa Kemal Sahil Bulvarı

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, belediye tarafından Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yürütülen çalışmaların tıkandığını belirterek, "İzmir Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlarımızın cebinden çıkan 3 milyon lirayı, bu kentin, kamunun kaynaklarını sokağa atmıştır. Dolayısıyla bir kamu zararı söz konusudur." değerlendirmesinde bulundu. 


Doğan, yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 milyon liraya yakın para harcanarak, yenilenen Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'ndaki son çalışmaların ve yaşanan aksaklıkların İzmirlileri memnun etmediğini bildirdi. 


Üçkuyular Vapur İskelesi ile Göztepe üst geçidi arasında önceki yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen yenileme çalışmaları ve sahilde yapılan kıyı tasarım faaliyetlerinin boşa gittiğini vurgulayan Doğan, şunları kaydetti:


"Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu 'İzmir halkını denizle barıştıracağız' diyerek başladığı bu projede ne yazık ki bir kez daha sınıfta kaldı. Halkımız...