28 / 03 / 2024

izmir MyWay Deluxe nerede

izmir MyWay Deluxe nerede

İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek MyWay Deluxe projesinde ön talepler toplanıyor. Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında yükselecek projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı.

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim!

Afa Deluxe Evleri İzmir iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 2+1 ve 4+1 şeklindeki dairelerden meydana gelen proje Afa İnşaat imzasını taşıyor.

MyWay Deluxe nerede?

Konut, mağaza ve kafelerden oluşan Alsancak MyWay Deluxe projesinde henüz fiyat ve ödeme planı netleşmedi. MyWay Deluxe projesi Gözde Grubu imzasına sahip. Peki MyWay Deluxe nerede?

MyWay Deluxe Alsancak satışları!

Ön taleplerin toplandığı MyWay Deluxe Alsancak satışları yakın zamanda başlayacak. Proje Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında konumlandırılıyor.

Alsancak MyWay Deluxe satılık daire!

Gözde Grubu tarafından hayata geçirilen Alsancak MyWay Deluxe satılık daire fiyatları bir ay sonra netleşecek. İzmir MyWay Deluxe projesinde ön talep süreci başladı.

MyWay Deluxe iletişim!

Ön taleplerin başladığı MyWay Deluxe projesi 111 adet daireden meydana geliyor. Proje İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında bulunuyor. MyWay Deluxe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

MyWay Deluxe'te ön talepler toplanıyor!

İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek MyWay Deluxe projesinde ön talepler toplanıyor. Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında yükselecek projede inşaat çalışmaları henüz başlamadı.

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

İZMİR'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor.

İzmir MyWay Terrace'de 790 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, MyWay Terrace'nin, villayla konutun harmanlandığı melez bir proje olduğunu söyledi. Kalı projede fiyatların 790 bin TL'den başlayacağını belirtti.

İzmir MyWay Wins Blue fiyatları!

Toplam 830 adet daireden oluşan projede daireler 1+0 'dan 3+1 'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. İzmir MyWay Wins Blue fiyatları 139 bin TL 'den başlıyor.

İzmir MyWay Wins Blue iletişim!

İzmir MyWay Wins Blue iletişim için 444 69 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildiği proje İzmir Çiğli'de inşa edilecek.

MyWay Wins Blue İzmir fiyatları!

MyWay Wins Blue İzmir fiyatları 139 bin liradan başlayarak değişiyor. Gözde Grubu'nun projesi MyWay Wins Blue Evleri'nin yapımına bu yıl içerisinde başlanılması planlanıyor...

İzmir MyWay Fest'te fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor!

MyWay Fest projesinde fiyatlar daire tiplerine göre değişiyor. Gözde Grubu tarafından bu ay inşaat çalışmalarının başlanacağı proje İzmir İl'i, Bornova İlçe'sinde yükselecek. İzmir MyWay Fest'te fiyatlar 189 bin TL'den başlıyor.

Crown Deluxe yüzde 80 kazandırdı!

Babacan Yapı tarafından Bahçeşehir'de insa edilen Crown Deluxe, yatırımcısına yüzde 80 kazandırdı. Teras bahçeleriyle dikkat çeken projede daire fiyatları 237 bin liradan başlıyor. İki katlı projede ilk etap teslimatlar ise bu ay başlıyor.

izmir MyWay Deluxe nerede Haberi

izmir MyWay Deluxe nerede

MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız projeleriyle İzmir'in farklı noktalarında projeler geliştiren Gözde Grubu MyWay Deluxe projesi için hazırlanıyor. Projede ön talepler toplanıyor.



Gözde Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kenan Kalı, Yeşilova'da MyWay Fest, Evka 3'te MyWay Terrace, Buca'da MyWay Yıldız ve Alsancakta'ki MyWay Deluxe projeleriyle farklı gelir ve ihtiyaç gruplarına yönelik konutlar sunduklarını belirtti.


İzmir Alsancak'ta Gürel Residence'ın yanında inşa edilecek MyWay Deluxe, 8 katlı ve toplam 111 adet 1+1, 2+1, stüdyo daire ve ofislerden meydana gelecek.


Konutların yanı sıra mağaza ve kafelerin de yer alcağı MyWay Deluxe projesinde inşaat çalışmaları henüz başlamadı. 


MyWay Deluxe projesinin sosyal alanları arasında sauna, kapalı havuz, hamam gibi olanaklar sunulacak. Projede fiyat ve ödeme planı bir ay sonra netleşecek.