26 / 04 / 2024

İzmir Narlıdere metrosu ne zaman açılacak

İzmir Narlıdere metrosu ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç soyer inşaatı devam eden Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattının yüzde 72'sinin tamamlandığını dile getirdi.

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazılarının yüzde 90'ı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in en çok önem verdiği projelerden biri olan Narlıdere Metrosu Kasım 2022'de hizmete açılacak. 

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

İzmir Narlıdere Metrosu'nun inşaatında son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşımdaki en kritik yatırımlarından biri olan hafif raylı sistemin geliştirilmesi için başlattığı çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. 

İzmir Narlıdere Metrosu 2022'nin son çeyreğinde açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dünyada bir ilke imza attı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Narlıdere Metro Hattı Projesi için AIIB ile hazine garantisiz 50 Milyon Euro’luk kredi sözleşmesi imzalandı. Metronun 2022'nin son çeyreğinde açılması planlanıyor...

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

İzmir Narlıdere Metrosu’nda üçüncü istasyona ulaşıldı!

İzmir Fahrettin Altay - Narlıdere metro hattının inşaatında tünel açma makinesi üçüncü istasyona ulaştı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nda iki istasyon birleşti!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapımına devam ettiği Fahrettin Altay ile Narlıdere arasındaki 7,2 kilometrelik metro hattında ilk iki istasyon birbirine bağlandı.

İzmir Narlıdere metrosunda hedef 2022!

Fahrettin Altay- Narlıdere Metrosu’ndaki çalışmalara hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılında tamamlanacak projedeki gelişmeleri gösteren bir tanıtım toplantısı yaptı.

İzmir Narlıdere Metrosu’nun son istasyonu da açıldı! 

Toplamda 287 milyon Euro’luk yatırımla Fahrettin Altay ile Narlıdere’yi bağlayan Narlıdere Metrosu'nun merakla beklenen son istasyonu da hizmete açıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

İzmirlilere müjde! Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu açıldı!

Milyonlarca İzmirli tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu'nun açılışı yapıldı. Söz konusu metro hattı 15 Nisan tarihine kadar ücretsiz olacak.

Fahrettin Altay – Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor!

İzmirli vatandaşlar tarafından merakla beklenen Fahrettin Altay – Narlıdere Metro Hattı 24 Şubat'ta hizmete açılıyor. 7 istasyondan oluşan hatla Evka-3’e kadar kesintisiz ulaşım sağlanmış olacak.

İzmir Narlıdere'deki 2 milyon 430 bin metrekarelik rezerv alanda flaş gelişme!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın rezerv alan olarak ilan ettiği İzmir'in Narlıdere ilçesinde yer alan toplamda 243 dönümlük alanın parselasyon planları da askıya çıkarıldı. Söz konusu araziler Bayburt Grup tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na devredilmişti.

İzmir Narlıdere Metrosu 24 Şubat'ta açılıyor! 7 bin 750 araç trafikten çekilecek!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Tramvayı’nın ardından Narlıdere Metrosu'nun da açılışını 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek. Peki Narlıdere Metrosu'nda hangi duraklar var? İşte ayrıntılar... 

İzmir Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta açılıyor! 

İzmir’in yükselen incisi Narlıdere yıllardır beklediği metroya kavuşuyor. Şubat ayında açılması beklenen söz konusu metro hattı ile beraber ilçeye yerleşen vatandaşların sayısında artış bekleniyor. 

Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu için ayrılan kaynak 1.2 milyar Euro!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Buca Metrosu, Çiğli Tramvayı ve Narlıdere Metrosu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu 7 Şubat'ta tamam! İzmirliler işte o metronun geçeceği duraklar! 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 7 Şubat 2024 tarihinde açılacağını açıkladığı Fahrettin Altay-Narlıdere Metro hattındaki çalışmalada inceleme yaptı. Peki Fahrettin Altay-Narlıdere Metrosu hangi duraklardan geçecek? İşte ayrıntılar...

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir 35 Narlıdere satışta! Yeni proje!

Fi İnşaat ve Madencilik tarafından İzmir'de inşa edilen İzmir 35 Narlıdere konut projesinde satışlar başladı. 192 adet konutun yer aldığı deniz manzaralı konutlar 2024 Nisan ayında teslim edilecek.

Narlıdere Belediyesi 9 konut satacak! İzmir'de konut almak isteyenler dikkat!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, Narlıdere 2. İnönü Mahallesi'nde yer alan 9 adet konutu satışa çıkardı.

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

İzmir Narlıdere metrosu ne zaman açılacak Haberi

İzmir Narlıdere metrosu ne zaman açılacak

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, inşaatı devam eden  Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattındaki yapım çalışmalarını inceledi. Milliyet'te yer alan habere göre; metro hattı için açıklama yapan Soyer, hattın yüzde 72’sinin tamamlandığına dikkat çekti, “Tünelin ucundaki ışığı gördük” dedi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da, proje için olağanüstü çaba harcayan Başkan Tunç Soyer ve ekibine teşekkür etti.

Başkan Kılıçdaroğlu, metronun Üçkuyular girişinden yerin 30 metre altına indi, tünelin içinde sürdürülen çalışmalara ilişkin brif aldı. Bu proje için Başkan Soyer ve ekibinin olağanüstü bir çaba harcadığını dile getiren Kılıçdaroğlu, “Çok önemli işler başarıyorsunuz. Halkımız için çok gerekli olan, kente büyük katkısı olacak projeleri hem de çok uygun maliyetlerle sürdürüyorsunuz. Sizi kutluyorum” dedi.

‘Maliyeti en uygun proje’ 

Büyükşehir Belediye...