19 / 04 / 2024

İzmir Narlıderede kentsel dönüşüm

İzmir Narlıderede kentsel dönüşüm

İzmir Nalıdere'de 2'inci İnönü Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'ni kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili çalışmalarını büyük oranda tamamlayan ilçe belediyesi ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor.

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm toplantısı yapılıyor!

Sağlık ve istihdam politikaları üzerine sunumların yapıldığı buluşmada söz alan katılımcılar her pazar günü belli bölgelerde halka açık toplantılar yapılmasına karar verdi. Forum bileşenleri toplantısını bugün gerçekleştiriyor...

İki ildeki 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor!

Samsun Çarşamba'da ve İzmir Narlıdere'de yer alan 45 adet konut ile 5 iş yeri satılıyor. Peki satışı yapılacak konut ve iş yerlerinin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihleri...

İzmir ve Ankara'da 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor!

İzmir Narlıdere ve Ankara'da yer alan 8 adet konut ile 1 adet villa satılıyor. Peki konutların ve villanın fiyatı ne kadar? İşte detaylar...

İzmir'de 8 adet konut satılıyor! Ev alacaklar bu tarihi kaçırmayın! 

İzmir Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Narlıdere ilçesi, İnönü mahallesinde yer alan  8 adet konutu satıyor. Peki İzmir Narlıdere'deki konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinde tapu sevinci!

İzmir Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 2. etap konut tesliminde önemli açıklamalar yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, dirençli ve yaşanabilir bir İzmir için canla başla çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

İzmir Narlıdere Sahilevleri'ndeki imar planı askıda! 7 bin 30 metrekarelik parselin statüsü değişti!

İzmir Narlıdere Sahilevleri’ndeki eğitim alanını özel eğitim alanına dönüştüren İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin imar planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Narlıdere Belediyesi, İzmir'de 12 konut satacak!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 26 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

O ilde 9 adet konut satışa sunuldu! Belediye tarihi verdi: Ev alacaklara müjde! 

İzmir Narlıdere Belediyesi, İzmir ili, Narlıdere ilçesi, 2. İnönü Mahallesi, Sönmez sokakta yer alan 9 adet daireyi satıyor. Peki İzmir Narlıdere'de yer alan konutların fiyatları ne kadar?

İzmir'deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangın sonrasında mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu! 

İki ay önce İzmir Narlıdere’deki Folkart Sitesi'nde çıkan yangının ardından zararlarının karşılanmasını talep eden mülk sahipleri ile müteahhit şirket mahkemelik oldu. 

Narlıdere'de lüks sitenin hızla yanmasının nedeni ne? Binalarda hangi önlemler alınmalı?

İzmir Narlıdere’deki lüks bir sitede çıkan yangında 8 katın hızla alev almasının nedenleri uzmanı tarafından tek tek sıralandı.  İnşaat sırasında atılan bazı hatalı adımlar binaları adeta kağıttan evler gibi bir anda küle çeviriyor.  Peki yangına karşı binalarda nelere dikkat edilmeli?

Narlıdere Belediyesi İzmir'de tam 12 konut satacak! İzmir'in göbeğinde konut fırsatını kaçırmayın!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan 12 adet konutu satışa çıkardı. Konutların satış ihalesi 7 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden İzmir'in göbeğinde satılık gayrimenkul!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Narlıdere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesi için el birliği yapan Narlıdere Belediye Başkanı ve Ali Engin dava hakkında basın açıklamasında bulundu.

İzmir Narlıdere’de kentsel dönüşüm projesine dava açıldı!

İzmir Narlıdere'de kentsel dönüşüm projesinden memnun olmayan vatandaşlar dava açtı.

İzmir Narlıderede kentsel dönüşüm Haberi

İzmir Narlıderede kentsel dönüşüm

İzmir Nalıdere'de 2'inci İnönü Mahallesi, Atatürk Mahallesi, Narlı ve Çatalkaya Mahallesi'ni kapsayan kentsel dönüşüm projesiyle ilgili çalışmalarını büyük oranda tamamlayan ilçe belediyesi ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor. Egepostasi.com'dan Erman Şentürk'ün haberine göre kentsel dönüşüm faaliyetleri için proje ihalesini gerçekleştiren Narlıdere Belediyesi, 43 hektarlık alanda yılsonundan itibaren inşaata başlayacak. 


2014'te onay aldı 


Belediye, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile gerekli temaslarını tamamlarken, dönüşüme esas imar planları da 2014 Arahk'ta Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmıştı. 



Milliyet Ege


Haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


NARLIDERE Belediyesi kentsel dönüşüm için proje ihalesini gerçekleştirdi, 43 hektarlık alanda yılsonundan itibaren inşaatlara başlayacağı açıklandı.


Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur, geçtiğimiz yıl yaşanan iki ayrı seçim süreci ve bürokratik engeller nedeniyle yaklaşık 8 aylık gecikmeye rağmen kent yenileme çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ifade etti. Batur...