19 / 04 / 2024

İzmir nitelikli konut projeleri

İzmir nitelikli konut projeleri

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir, potansiyeli ve yatırım olanaklarıyla özellikle İstanbul ve Ankara gibi metropollerin ilgisini çekiyor. 

İzmir’de konut krizi nasıl çözülür? Buğra Gökce tek tek sıraladı: İşte 4 maddede çözüm!

Şehir Plancısı, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aday Adayı Dr. Buğra Gökce, İzmir'deki konut sorunu ve bu sorunun çözümüne ilişkin X sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar ve vatandaşlardan gelen yanıtlar...

Zeytinburnu, nitelikli konut projeleriyle kabuk değiştiriyor!

Son yıllarda markalı konut projelerinin gözde ilçeleri arasında yer alan Zeytinburnu bölgesi yatırımcıların da ilgisini çekiyor. Zeytinburnu pek çok kaliteli ve nitelikli projeye de ev sahipliği yapıyor.

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek?

TOKİ İzmir sosyal konut projesinde kaç konut inşa edilecek ve TOKİ İzmir ucuz konut projesi hangi ilçelerde inşa edilecek sorularının yanıtları haberimizde yer alıyor. İşte detaylar...

İzmir'de konut fiyatları depremden sonra fırladı!

İz Gazete köşe yazarı Ayhan Bülent Toptaş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Ayhan Bülent Toptaş'ın 'İzmir'de konut fiyatları' başlıklı yazısı....

İzmir'de konut satışları yüzde 69 yükseldi!

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre; İzmir'de konut satışları geçen yıla oranla yüzde 69,1 oranında yükseldi.

Konut fiyat artışında İzmir farkı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Nedim Bubik bugünkü köşe yazısında İzmir'in konut fiyat artışını kaleme aldı. 

İzmir'de konut fiyatları ikiye katlandı!

Ege'nin değerli bölgelerinden İzmir'de konut fiyatları yükselmeye devam ediyor. Özellikle Seferihisar'da konut fiyatları yüzde 54 yükseldi. 

İzmir'de Eylül 2021'de 8 bin 806 adet konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'ndan açıklanan rakamlara göre; Eylül ayında İzmir'de konut satışları yüzde 8 artarak 8 bin 806 oldu. 

İzmir'de konut fiyatları uçuyor!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Yaşar Kuş, bugünkü köşesinde İzmir'deki konut piyasasını kaleme aldı. İşte Yaşar Kuş'un 'İzmir konut piyasasında garip denklem: Satış düşüyor, fiyat artıyor' başlıklı yazısı..

İzmir’de 90 bin konut satılmayı bekliyor!

Gayrimenkul PR'nin yaptığı araştırmalara göre; İzmir’de konut stoku 90 bine yükseldi. İşte İzmir’in ilçe ilçe konut stoku rakamları...

İzmir'in ilçe ilçe konut stoku rakamları!

Seri ilan sitelerinin verileri ve inşaatı devam eden veya tamamlanmış satışa sunulan konut rakamları değerlendirildiğinde İzmir'in konut stokunun 85 bine yükseldiği ortaya çıktı. İşte İzmir'in ilçe ilçe konut stoku rakamları...

İzmir’de konut satışları yüzde 42 oranında arttı!

İzmir'de konut satışları yüzde 42 oranında arttı. Buca, bin 313 konut satışı ile İzmir’de en çok konut satışının gerçekleştiği ilçe oldu… 

İzmir’de konut satışları yüzde 51.6 düştü!

İZEKO Başkanı Mesut Güleroğlu İzmir'deki konut satışlarının düşüşünü değerlendirdi. Güleroğlu, konut satışlarıyla ilgili politikaların gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

İzmir nitelikli konut projeleri Haberi

İzmir nitelikli konut projeleri

Türkiye’nin üçüncü büyük kenti olan İzmir, potansiyeli ve yatırım fırsatları ile özellikle İstanbul ve Ankara gibi metropollerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Enes Duru Mimarlık Kurucusu Enes Duru, İzmir’in nitelikli göç aldığını ifade etti. Duru, özellikle İstanbul ve Ankara gibi büyük metropol kentlerden İzmir’e bir göçün söz konusu olduğunu vurguladı, “Bu ihtiyaca cevap vermek için de projelerin daha nitelikli olarak tasarlanması gerekiyor. İnsanlar artık daha merkezi ve kullanışlı evlerde yaşamak istiyor. Kent merkezinde ise arsa problemi devam ettiği sürece düşük metrekareli evlerde yaşam daha çok tercih ediliyor. İzmir, yatırıma açık ve mimari anlamda da potansiyeli büyük bir kent. Kentsel dönüşümün de iyi analiz edilip planlanması gerekiyor” dedi. 

2016 yılından beri yurtiçi ve yurt dışında mimarlık ve iç...