25 / 04 / 2024

İzmir Osmangazi pazarı ne zaman açılacak

İzmir Osmangazi pazarı ne zaman açılacak

Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazar yeri projesinde sona gelindi. Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinde çatı panelleri takılmaya başlandı.

İzmir Osmangazi'de deprem sonrası 20 bina yıkıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Bayraklı ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nde ziyarette bulundu. Soyer depreme yönelik çalışmalar hakkında mahalle muhtarına bilgi verdi.

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

Bursa Osmangazi'ye spor sahası ve pazar yeri müjdesi!

Osmangazi Belediyesi ilçedeki ihtiyaçları gidermeye devam ediyor. Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ilçeye spor sahası ve pazaryeri müjdesi verdi.

Bursa Osmangazi'deki Üretici Pazarı'nda 16 dükkan inşa edildi!

Bursa Osmangazi Belediyesi, ‘Üretici Pazarı’ projesinde sona geldi. 16 ova köyüne yönelik geliştirilen proje çerçevesinde Armutköy Mahallesi’nde 21 bin 500 metrekarelik alan üzerine her biri 10 metrekarelik 16 dükkan inşa edildi.

Bursa Osmangazi'ye yeni pazar alanı!

Geliştirdiği projelerle ilçenin çehresini değiştiren, her mahalleye kazandırdığı hizmetlerle vatandaşın yaşamını kolaylaştıran Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en eski mahallelerinden Geçit’te yeni ve modern bir pazaryeri kazandırmaya hazırlanıyor.

Osmangazi Emek'e kapalı pazar alanı müjdesi!

Osmangazi Belediyesi tarafından dış cephe ve bahçe düzenlemeleri yapılan Emek Adnan Menderes Mahallesi’ndeki Yenibağlar Camii, yenilenen yüzüyle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yazlık fiyatları Osmangazi Köprüsü'yle uçacak!

Osmangazi Köprüsü, İstanbul İzmir arası mesafeyi 1.5 saat kısalttı. Gebze İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasıyla da iki şehir arası mesafe 3.5 saate inecek.

Osmangazi Köprüsü ile İstanbul-İzmir arası 1.5 saat kısaldı!

İstanbul’dan Eskihisar’dan feribot kullanıldığında 6 satte, körfez geçişiyle 8 saatte gidilen İzmir, Osmangazi Köprüsü ile 1.5 saat daha yakın.

Osmangazi Köprüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan Osmangazi Köprüsü'nün açılış törenine katıldı.

Osmangazi Köprüsü'nde son hazırlıklar tamam!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu’nun en önemli ayağını oluşturan ve Körfez’in iki yakasını birbirine bağlayan Osmangazi Köprüsü iki gün sonra trafiğe açılıyor.

Bayraklı'da 4 bin 332 metrekarelik kapalı pazar yeri açıldı!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazaryerini törenle açtı. Başkan Karabağ, "Giyim pazarı yeri olarak kullanılan bölümün de üzerini kapatacağız" dedi.

İzmir Osmangazi'ye imar müjdesi!

İzmir Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerini muhteşem bir açılışla hizmete soktu. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Osmangazi’de oturan vatandaşlara imar müjdesi verdi.

İzmir Bayraklı kapalı pazar yeri Cumartesi günü açılıyor!

Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesi'nde 4 bin 332 metrekare alana yapılan kapalı pazar yerinin açılışını 4 Haziran Cumartesi günü saat 18.00'de gerçekleştirecek.

İzmir Osmangazi pazarı ne zaman açılacak Haberi

İzmir Osmangazi pazarı ne zaman açılacak

Bayraklı Belediyesi kentin gözde mahallerinden Osmangazi’de kısa süre önce temeli atılan dev pazar yeri projesinde sona gelindi.


Toplamda 4 bin 332 metrekare alana sahip kapalı pazar yerinde çatı panelleri takılmaya başlandı.

Bayraklı’da mevcut pazar yerleri modernize edilirken yenilerinin temeli atılıyor. Bayraklı Belediyesi, Osmangazi Mahallesine yapılacak ve kısa süre önce temeli atılan temelin ardından projenin sonuna yaklaştı. Kapalı pazar yerinin sol ve sağ kısımları trapez saç ile kapanırken, çatı panelleri takılmaya başlandı.


4 BİN 332 METREKARE ALANA SAHİP OLACAK

Pazar yerinin orta kısmında pazarcılar ve alışveriş yapan vatandaşlar için tuvaletler, iki adet depo bulunacak. İdari binalarında da bulunacağı pazar yeri üç kısımdan oluşacak ve 4 bin 332 metrekare alana sahip olacak. Ayrıca tesisin bir otoparkı da bulunacak. Proje tamamlandığında Osmangazi Mahallesi ve çevresindeki mahallelerde...