20 / 04 / 2024

izmir otel planı

izmir otel planı

Alsancak Limanı'ndan Bayraklı'ya kadar olan bölgeye oteller, dev alışveriş ve iş merkezleri yapılacak.

İzmir ve Antalya'da 2 arazinin imarı otel alanına çevrildi!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, özelleştirme kapsamında bulunan İzmir Menderes ve Antalya Kemer'deki iki arazinin imar planı otel alanı olarak değiştirdi.

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı!

Ataşehir Modern İzmir ödeme planı kapsamında yüzde 20 peşinatla ev sahibi olunabiliyor. Projede ev fiyatları 297 bin TL'den başlıyor...

Evora İzmir ödeme planı 2018!

Evora İzmir ödeme planı 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Alsancak'ta hayata geçirilecek proje Teknik Yapı Halk GYO imzasını taşıyor.

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018!

Dap İzmir ödeme planı Eylül 2018 detayları haberimizde yer alıyor. İzmir Bornova'da hayata geçirilen projede toplam 707 konut ve ticari alan bulunuyor. 

Dap İzmir ödeme planı!

Dap İzmir ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. “İzmir’in doyumsuz deniz manzarasında lüks yaşam keyfi” sloganıyla tanıtılan proje 30 ve 31 katlı 2 blok halinde tasarlandı. 

Yeşilyurt'ta otel yapımına izin veren plan geri çekildi!

Yeşilyurt'ta Bakanlık tarafından park alanından çıkarılıp turizm alanına çevrilen ve 15 katlı iki otel yapımına izin veren plan değişikliği Bakırköy Belediyesi’nin itirazı ile geri çekildi. Bölge yeşil kalacak...

Cengiz İnşaat Livin İzmir ödeme planı!

1+1'den 5+2'ye kadar daire tipleri sunulan Mavibahçe Livin İzmir projesinde 28 bin metrekaresi peyzaj alanına ayrıldı..

Dap İzmir ödeme planı 2018!

Dap Yapı imzası taşıyan Dap İzmir Evleri'nde daire fiyatları 299 bin TL'den başlıyor. Projede topraktan satışta 1 yıl kira garanti sunuluyor..

Zeytinburnu Merkezefendi otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Zeytinburnu ilçesi Merkezefendi 2969 ada, 37 parsele ilişkin Otel alanı 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Temel Yıldırım'dan İzmir kent planına eleştiri!

AK Parti Konak İlçe Başkanı Yıldırım, Konak Belediyesinin görevini yapmadığını bölgenin imarsızlığa terkedildiğini söyledi.

Kuzeyşehir İzmir ödeme planı!

Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir İzmir ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor.

Kurbağalıdere'de imara açılan alan meclis gündeminde!

Islah çalışmalarının dört yıldır bitmeyen Kadıköy'deki Kurbağılıdere'nin kenarına 12 katlı otel yapılması için imar planı değişikliğini onaylandı. Otel planı CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş tarafından TBMM gündemine taşındı.

Kadıköy Zühtüpaşa otel alanı imar planı askıda!

İstanbul Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'na komşu olan 2 bin metrekarelik alan otel alanı olarak planlandı. İmar planı bugün askıya çıkarıldı...

izmir otel planı Haberi

izmir otel planı

Alsancak Limanı arkasından başlayıp, Bayraklı ve Turan'ı da kapsayan 550 hektarlık alanı gökdelenler bölgesi yapacak Üçüncü İzmir Projesi, Büyükşehir Belediyesi'nin imar planlarına son şeklini vermesiyle hızlanırken, dev gruplar da bu bölgede yer almak için harekete geçti.

Taşınıyorlar

Bölgenin uygulama imar planlarının da önümüzdeki günlerde Konak ve Karşıyaka belediye meclislerinde kabul edilmesinin ardından, söz konusu alanda alışveriş ve iş merkezleri, oteller ve çok katlı konutlar hızla yükselecek. Bu çerçevede, bölgede yer alan İzmir'in en eski tesislerinin bulunduğu fabrikalar da başka yerlere taşınma hazırlıklarını sürdürüyor.

Çalışma hızlandı

İzmirli Gürel, Küçükbay, Karabacak, Gökdemir, Doğan ve Eyilik ailelerinin yanı sıra Tariş, Sabancı ve Zorlu grupları ile Torunlar Gıda, Hayat Kimya ve Sur Yapı İnşaat şirketleri, bölgede yatırım yapmak...