26 / 04 / 2024

izmir otopark sorunu

izmir otopark sorunu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in en büyük sorunlarının başında yer alan otoparkları araştırarak, çözüm önerilerini kamuoyuna açıkladı.

Çiğdem Ökmen'in otopark projesi 8 aydır yanıt bekliyor!

Çiğdem Ökmen, otopark sorununa çözüm olması amacıyla Kemeraltı Çarşısı'ndaki kendi arazisine 450 araçlık otopark yapıp üstüne inşa edeceği kongre merkezinin kullanım hakkını belediyeye devir şartıyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne dilekçe verdi.

Bilal Doğan İzmir'in ulaşım sorununu mercek altına aldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan, henüz açılmayan son iki metro istasyonu ile ilgili “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nu metro konusunda kendi haline bıraktık. Umudu kestik” dedi.

Aliağa'daki otopark sorununu Aliağa Belediyesi çözecek!

İzmir’in Sanayi ve Ticaret kenti Aliağa, son yıllarda kent merkezinde artan araç sayısı ile birlikte yoğunlaşan trafik ve otopark sorunu yaşıyor. Türkiye’nin en hızlı büyüyen kentlerinden olan Aliağa’da her yıl trafiğe 2 bin yeni araç katılıyor.

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otopark yönetmeliği konut projelerinin önünü açacak!

Otopark yönetmeliğinde yapılan değişiklikle kentsel dönüşüm ve konut projeleri de şekillendi.  Yeni yapılacak yapılarda otopark yapılmaması durumunda çevre otoparklarından park sorunu karşılanacak. 

Sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir?

Sitede ve apartmanlarda yaşayanların en büyük sorunu otopark oluyor. Peki sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılarla otopark sorunu...

Türkiye'nin en büyük tam otomatik otoparkı İzmir'de açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Bayraklı'da inşa edilen tam otomatik otopark Mayıs ayında hizmete açılacak.

Sitedeki otopark sorunu nasıl çözülür?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir sitede oturmaktayız. Sitenin otoparkı yok. Ancak 5 tane bloğun altında 3’er araçlık yer var. Blokların altı ortak otopark alanı mıdır? Diğer bloklar araçlarını bizim bloğun altına koyma hakkına sahipler midir?' sorusunu cevapladı.

Nuray-Okan Fenercioğlu çifti ev sahibiyle kriz yaşıyor!

Sosyetenin tanınan yüzlerinden Nuray-Okan Fenercioğlu çifti otopark sorunu nedeniyle Bebek’te bulunan dairelerinin ev sahibiyle kriz yaşıyor.

İstanbul'un otopark sorunu çözüldü mü?

Geçtiğimiz günlerde Avcılar'da yaşanan park kavgası ülke gündeminde oldukça ses getirmişti. Yaşanan olayların ardından İstanbul'un otopark sorunu yeniden tartışılan konu oldu. Sabah Gazetesi'nden Mevlüt Tezel bugünkü köşe yazısında İstanbul'un park sorununu kaleme aldı.  

GABORAS’tan İstanbul'un otopark sorununa bir milyon araçlık çözüm!

İstanbul'da araç sahiplerinin en büyük sıkıntısı olan otopark sorunu için Gayrimenkul Borsası AŞ (GABORAS) Üst Yöneticisi (CEO) Kurtuluş Altun 'okul bahçeleri' çözüm önerisini açıkladı.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

AVM, otel ve hastanelerin otopark sorunu çözülüyor!

Hali hazırda otopark sorunun olduğu AVM, otel, hastane ve restoranlarda aksamalar yaşanabiliyor. TelPark, trafik ve park sorunu yaşanan yerlerde alternatif bir çözüm olarak gündeme geliyor.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Ankaralı servisçilerin otopark sorunu çözülüyor!

Ankara'daki servisçilere müjde geldi. Zübeyde Hanım Mahallesi'nde inşa edilen Servis Park projesi, Altındağlı servisçilerin otopark sorunu çözecek.

Gebze'de yaşanan otopark sorunu ve çözümü mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşanan otopark problemine ve çözümü meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Tükkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

izmir otopark sorunu Haberi

izmir otopark sorunu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, İzmir’in en büyük sorunlarının başında yer alan otoparkları araştırarak, çözüm önerilerini kamuoyuna açıkladı.


İl başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, oldukça kapsamlı yapılan araştırmanın sonucunda ilginç ve dikkati çeken detayların ortaya çıktığı belirtildi. 


Açıklamada, kentin hayati sorunu konusunda doğru bilgi almak ve çözüm geliştirmek amacıyla büyükşehir belediyesine 5 soru yöneltildiğini ancak ihmal ve ilgisizlikle karşılandığı ifade edildi.


- Hesaplarda 45 milyon lira var


Otopark yapımı için gerekli kaynağın bulunduğunun kaydedildiği açıklamada, mevcut uygulamalarla elde edilen ve sadece otopark için harcanması gereken para miktarlarına da yer verildi.


Buna göre, belediyenin hesabında, Karşıyaka, 2 milyon 933 bin 176 lira 39 kuruş, Bornova, 2 milyon 326 bin 893 lira 74 kuruş, Buca 4 milyon 826 bin 646 lira 59 kuruş, Konak, 3...