20 / 04 / 2024

İzmir Pasaport 4 yeni otel

İzmir Pasaport 4 yeni otel

İZMİR'de turizmi canlandırmak, yatak kapasitesini artırmak için yeni otel inşaatlarına başlandı. Yatırımlar, 'oteller bölgesi' olarak bilinen Basmane'den Pasaport'a kaydı. Bölgeye 4 yeni otel geliyor...

Pasaport ücretleri tek tek açıklandı: 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

Pasaport ücretleri için 50 oranında zam yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, pasaport ücretleri tek tek açıklandı. Peki 1 yıllık, 2 yıllık ve 4-10 yıllık pasaport ücretleri kaç TL? 

İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatı tamamlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada İzmir'deki 4 bin 604 deprem konutunun inşaatının tamamlandığını söyledi.

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Halkapınar-Otogar Metro Hattı için 3 bin TL ödenek ayrıldı!

Hükümet İzmir’de 4,5 kilometrelik metro hattı projesi başlattı. 5 duraklı, 4,5 kilometre uzunluğundaki metro projesinin 2 buçuk sene de tamamlanacağı açıklandı.  

İzmir'in konut satışlarında Buca ilk sırada!

TUİK  Şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerini açıkladı. Açıklanan rakamlara göre; İzmir'de 4 bin 659 konut satıldı. Konut satışlarında il genelinde en çok satış Buca'da gerçekleşti.

AFAD açıkladı: İzmir'de 4,0 üzerinde 46 artçı deprem oldu!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında yaşanan artçı deprem sayısını AFAD açıkladı. Verilere göre, İzmir'de 4,0 üzerinde 46 artçı deprem meydana geldi.

Mahall Bomonti'de yüzde 0.59 faiz ve 120 ay vade fırsatı!

Türkerler Holding'ten Mahall Bomonti İzmir’de, herkesi ev ve ofis sahibi yapacak kampanya başlatıldı. Mahall Bomonti İzmir'de 4 bin 150 TL’den başlayan taksitlerle uzun vade ve düşük faizle ev ve ofis sahibi olma fırsatı sunuluyor...

İzmir'de 4 bin konut kaçak duruma düştü!

İzmir’de yaklaşık 170 dönümlük alanda parselasyon planının iptal olmasından dolayı oturma ruhsatı alınan binalar kaçak duruma düştü. İzmir'de 4 bin konut kaçak duruma düşmüş oldu. 

ÖİB Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Adana, Erzurum ve İzmir'deki 4 gayrimenkulü özelleştiriyor..

ÖİB İzmir'deki 4 arsa ve 80 daireyi satacak!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan karar gereğince İzmir'deki 4 arsa ve 80 daire satış yöntemi ile özelleştirilecek..

Ontan İnşaat'tan 6 yeni proje!

Ontan İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sait Tiğin Özmeydan, “2016’nın son çeyreğinde İzmir’de “Modda” markasıyla 2 tane lansmanımız olacak. 2017’de İzmir’de 4 tane proje gerçekleştireceğiz. İzmir’deki planlarımızın içinde yaklaşık 170 bin metrekarelik bir “ofis park” projesi var” dedi.

Avcılar Effect Rezidans ulaşım!

Toplam 322 adet home officeden oluşan proje 199 bin TL 'den başlıyor. Avcılar Effect Rezidans ulaşım bilgisine göre İzmir Adliyesine 4 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Binali Yıldırım'dan İzmir'e 4 müjde!

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, AK Parti'nin Danışma Meclisi toplantısında İzmir'e 4 büyük müjde verdi. 35 Proje ne oldu diye soranlara yanıt veren Yıldırım "35 Proje tıkır tıkır devam ediyor" dedi

İzmir Pasaport 4 yeni otel Haberi

İzmir Pasaport 4 yeni otel

İzmir'de fuar alanına yakınlığı nedeniyle yatırımcının cazibe merkezi olan Basmane'de otel yapacak yer kalmadı. Agora kazılarıyla ortaya çıkan binlerce yıllık tarih, dünyanın en büyük açıkhava çarşısı olan Kemeraltı, tarihi Basmane Tren Garı'nın sağladığı ulaşım kolaylığı, Kültürpark ve çevresinde modern şehir otellerinin sayısını artırırken eski evlerin de butik otele dönüştürülmesini sağladı. Basmane'den sonra sıra Pasaport'a geldi. Cumhuriyet Meydanı'ndan Konak yönüne giderken 500 metrede dört otel inşaatına başlanması dikkat çekti. Meydana bakan Mövenpick Otel'in sahipleri olan Özkardeş Grubu, otelin yakınındaki Tekel'in başmüdürlük binasını satın aldı, buraya tarihi motifler korunarak butik otel yapılacak. Eski Tekel binasının hemen yanında bulunan Anba Otel de yıkıldı, harfiyat çıkarıldı, yeni otelin inşaatına başlandı. Yapılacak otelin adı da 'Anba' olacak. Möwenpick Otel'le bitişik olan My Otel'in yanına...