24 / 04 / 2024

İzmir Pasaport sahili neden değerli

İzmir Pasaport sahili neden değerli

İzmir Körfezi'nde 19'uncu yüzyılın sonlarından günümüze kalan tek tarihi kıyı alanının Cumhuriyet Meydanı ile Konak Eski Gümrük depoları arasında kalan Pasaport kesimi olduğu ifade edildi.

10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?

Pasaport konusuna dair vatandaşlar, pek çok soru sormaktadır. Onlardan bazılarının içinde “10 yıllık pasaport kaç günde çıkar? Hangi renk pasaport almalıyım?” soruları yer almaktadır. İşte bu ve benzeri soruların yanıtları!

Nüfus Müdürlüğü’nden pasaport için kritik açıklama geldi! İşte detaylar!

İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından pasaport için kritik bir açıklama geldi. İşte detaylar!

Ucuz pasaport için son 20 gün! Nüfus Müdürlüğü'nden açıklama

Pasaport dahil kamuda pek çok hizmet ve değerli kağıda gelecek yüzde 122 zam öncesinde vatandaşların pasaport yenileme talebi patladı. Nüfus Müdürlüğü talebin 5 kat arttığına dikkat çekerek kimsenin mağdur edilmeyeceğini belirtti.

2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar?

Pasaport çıkarmayı düşünen vatandaşlar 2023 yılı güncel fiyatlarını merak ediyor. Peki, 2023 yılında Pasaport ücretleri ne kadar olacak? 6 aylık, 1-2-3-10 yıllık pasaport ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

Herkesi ilgilendiriyor! Pasaport, ehliyet, MTV, emlak vergisi, trafik cezası… Yeni zamlı tarifeler belli oldu!

Pasaport, ehliyet, MTV, emlak vergisi, trafik cezasına gelecek zamların ne kadar olacağını belirleyen yeniden değerleme oranına ilişkin karar Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yüzde 122,93 olarak açıklanan oranda indirim için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yetki kullanıp kullanmayacağı merak e

2023 pasaport harçları ne kadar olacak?

2023 pasaport harçlarının ne kadar olacağı vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Yeni yılda pasaport harçlarına zam uygulanacak. Peki “2023 pasaport harçları ne kadar olacak?” İşte detaylar!

2023 pasaport ücretleri ne kadar olacak?

2023 pasaport ücretleri gündemde yer alıyor. Peki 2023 pasaport ücretleri ne kadar olacak? İşte merak edilen detaylar!

Pasaport, trafik cezaları ve MTV oranına rekor zam mı geliyor?

Pasaport, ehliyet, kimlik harcı, Motorlu Taşıtlar Vergisi ve trafik cezaları zam oranlarının belirlenmesinde kullanılan ve geçtiğimiz yıl yüzde 36 olan tekrar değerleme oranının bu sene rekor seviyede yükselmesi tahmin ediliyor. İşte detaylar…

2022 Pasaport harcı ne kadar? 6 aylık pasaport ne kadar? Pasaport harcı ödemesi nasıl yapılır?

Yeni yıl ile birlikte pasaport harçlarına da zam gelecek. Peki 2022 pasaport harcı ne kadar? Pasaport harcı ödemesi nereye yapılır?

Pasaport harçları yükseldi mi? 2022 pasaport harçları ne kadar?

Yeni yılda bazı vergi ve harç tutarları zamlanacak.Peki 2022 pasaport harçları ne kadar? 2023 pasaport harçları ne kadar olacak?

Pasaportta dudak uçuklatan zam yolda! 2023 pasaport harç ücretleri endişe yarattı! İşte detaylar!

Pasaport harç ücretlerine 2023 yılında tarihi bir zam geleceği iddia edildi. İşte Pasaportta dudak uçuklatan zammın detayları!

Fildişi Sahili'nde bina çöktü: 10 yaralı!

Fildişi Sahili'nin en büyük kenti Abidjan'da inşaat halindeki bir bina çöktü, yaşanan çökme sonucunda 10 kişi yaralandı.

Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor!

Antalya Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Akın Akıncı, 2020 yılı  3’üncü olağan üye toplantısında yaptığı konuşmada," Konyaaltı Sahili Projesi'ndeki rakamlar akla hayale sığmıyor dedi...

İzmir Pasaport sahili neden değerli Haberi

İzmir Pasaport sahili neden değerli

Mimarlar Odası İzmir Şubesi Bakan Hasan Topal, İzmir Körfezi'nde 19'uncu yüzyılın sonlarından günümüze kalan tek tarihi kıyı alanının Cumhuriyet Meydanı ile Konak Eski Gümrük depoları arasında kalan Pasaport kesimi olduğunu söyledi. Topal, körfez kıyısına proje yapacak merkezi ve yerel yönetimlere, doğal, tarihsel miras ve izlerine karşı daha dikkatli, daha özenli olmaları çağrısı yaptı.


İzmir'de son dönemlerde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleme Bakanlığı'nın Çiğli ile Narlıdere arasında yapmayı planladığı Körfez Geçiş Projesi'nde oluşturulacak yapay ada ve köprü ayaklarının Körfez'e nasıl bir etki yapacağı, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Mithatpaşa Parkı önünde yolu yeraltı alma çalışmasında deniz kıyısına servis yolu için yapılan dolguyla ilgili başlayan tartışmalar, İzmir Körfezi'nde bugüne kadar yapılan dolguları gündeme getirdi.


Mimarlar Odası İzmir Şubesi Başkanı Hasan Topal, İzmir...