17 / 04 / 2024

İzmir projeler

İzmir projeler

Seferihisar’da farklı noktalarda devam eden projelerinin bulunduğu söyleyen Sönmezoğlu A.Ş. yöneticisi Rıdvan Korkmaz Budak, yine Sığacık’ta martta yeni bir projeye başlamaya hazırlandıklarını ifade etti.

Restoran zinciri Kırçiçeği inşaat sektörüne girdi!

Ege'nin birçok kentinde gayrimenkul sektöründe ciddi hareketlilik var. İzmir'deki restoran zinciri Kırçiçeği de onlardan biri. Firmanın, ‘Konfor Evleri’ adlı projesi 96 daireden oluşuyor. İşte ayrıntılar...

Folkart, Basmane Çukuru için mimari proje çalışmalarını başlattı!

Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, proje için mimar Emre Arolat ile görüştüklerini ve protokol yaptıklarını açıkladı. Projenin adını anket sonuçları doğrultusunda İzmirliler koyacak.

'Basmane Çukuru' ihalesi tekrarlanabilir!

Basmane Çukuru ihalesine ilk itiraz Güç Yapı'dan geldi. Kemal Zorlu, yapılacak bir ihalede kendilerinin pilot firma olduğuna ve Güç Yapı'ya verilmeyen ihalenin geçersiz sayılacağını söyledi.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'de yeni yatırım; Avcılar Effect!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

232 Flora Gaziemir'de her daireye farklı tasarım!

Musa Çiçek İnşaat'ın projelendirdiği 232 Flora Gaziemir, gelecek ay lansmana çıkıyor. Projenin en büyük özelliği her dairedeki farklı tasarımı... Proje 2+1, 3+1 96 daireden oluşuyor.

Mordoğan'da yeni bir kent yatırımı!

İzmir'in Karaburun- Mordoğan mahallesinde yapılan Kamukent Projesi'nde, kanalizasyon, yağmur suyu, içme suyu, yol, elektrik gibi altyapı çalışmaları tamamlandı. Villa inşaatları da hızla sürüyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Bayraklı'ya 10 milyon liralık dev park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi'nde kurulacak 9 milyon 697 milyon 454 TL değerinde parkın içinden su kanalı geçecek, 800 ağaç dikilecek, wi-fi erişimi olacak

Büyük Körfez Projesi 2 yıldır ÇED raporunu bekliyor!

ÇED raporu onayı 2 yılda çıkmayan Büyük Körfez Projesi için Ankara’ya seslenen Başkan Aziz Kocaoğlu "ÇED raporunda eksiklik yok. Siyasi irade eksikliği var." dedi.

SN Park Plus'a talep yağıyor!

Yurtiçi ve dışında pek çok dev projeyi hayata geçiren Nurem İnşaat’ın, Sürmeli GmG ile birlikte Aliağa’ya kazandırdığı SN PARK PLUS projesi lansman fiyatlarıyla satışa sunuluyor.

Folkart 250 milyon TL'lik Life Bornova'yı satışa sundu

Folkart Yapı, İzmir Bornova'da hayata geçirdiği 830 konutluk yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu. 250 milyon TL'ye mal olacak proje 24 ayda teslim edilecek.

Deniz'e karşı Urla: Palmiye Park Mare

Palmiye Park, İzmir’in en değerli bölgelerinden Urla Kalabak’ta yeni bir projeye başladı. Palmiye Park Mare denizi ve yeşili sevenler için 2’şer katlı 6 bloktan oluşuyor.

Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı!

İş GYO tarafından İzmir’de geliştirilen Ege Perla’nın yüzde 70’i satıldı. A Kule’de yer alan 2+1 plus daireler, B Kule’de ise E ve C ofisleri tükendi.

Doğayla iç içe AVM: Kasaba

İzmir'in sevilen markası Kasaba, yatırımlarına bir yenisini ekleyerek İzmirlilerin kalbini kazanacak yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Kasaba AVM, İzmir-Çanakkale yolu üzerinde Foça kavşağında yer alıyor.

Doğanlar Holding enerji sektörüne giriyor!

Doğanlar Holding mobilya, inşaat ve gıdadan sonra enerji sektörüne giriyor. 2015'te 250 milyondolarlık rüzgar enerjisi yatırımı yapmaya hazırlanan şirket, Troypark AVM'yi de 30 Ocak'ta açacak.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Yücesoy’dan insana dokunan projeler!

1989 yılında İzmir'de kurulan ve bugüne kadar 40'ın üzerinde prestijli projeyi hayata geçiren Yücesoy Mühendislik, "İnsana dokunan projeler üretmek" mottosuyla İzmir'e değer katıyor...

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirdi!

Mega projeler Türkiye'nin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Gayrimenkul yatırımcıları İzmir-İstanbul otoyolu ile Çanakkale Köprüsü'nün kesiştiği Balıkesir için sıraya girdi.

Konutta yeni trend kira garantili projeler!

İnşaatta 5 yılı aşan faizsiz konut satışlarının yanı sıra son dönemde kira garantili projeler öne çıktı. İstanbul’un ardından İzmir’e de uzanan getiri garantili anlaşmalı satışlar bir yıla kadar uzuyor. 

Türkerler Holding yeni projeler hazırlığında!

Mahall Bomonti İzmir ve Mahal Ankara projelerini hayata geçiren Türkerler Holding yeni projeler için hazırlıklara başladı. Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, yatırım planları hakkında açıklamalarda bulundu. 

TOKİ İzmir'de projeler inşa etmeli!

Dar ve orta gelirlilerin ev sahibi olmasına yardımcı olmak için projeler inşa eden TOKİ, İzmir'de konut projeleri hayata geçirmeli.

Küçükdağ Emlak'tan İzmir Torbalı'ya yeni projeler!

İzmir'de faaliyet gösteren Küçükdağ Emlak, bölgeye yeni projeler kazandırmaya devam ediyor. Torbalı'yı modernleştirmeyi hedefleyen Küçükdağ Emlak, 3. şantiyesi ile yeni projesine başladı.

Ege'deki dev projeler gayrimenkul fiyatlarını 4 kat artırdı!

İstanbul-İzmir Otoyolu, İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Treni, Antalya-İzmir Otoyolu gibi dev projeler, Ege'nde gayrimenkullerin değerini 4 kat artırdı.

Güvenç Özel: Çeşme’de teknoloji entegrasyonu olan projeler yapıyoruz!

NASA’nın Mars’ta kuracağı yaşam alanı için proje üreten ve 3’üncü olan Güvenç Özel, “Türkiye’de de çalışmalarımız var. İzmir Çeşme’de projeler üretiyoruz. Yazlık bir konut için duvarları 2.5 santimetreye düşürmeye çalışıyorum” dedi.

İzmir’de yeni projeler ile yeşil alan artacak!

İzmir’de yeni projeler ile hem yeşil alan artırılacak, hem de halkın denize ulaşımı kolaylaştırılacak. Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda, karayolunu yeraltına alarak 42 bin metrekarelik yeşil alan oluşturacak.

Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası kapsamındaki projeler!

Sur Yapı'nın İstanbul'un Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda hayata geçirdiği toplam 5 projesinde yeni bir kampanya süreci başladı. İşte Sur Yapı 5 bin TL peşinat kampanyası kapsamındaki projeler...

Kasım ayında satışı başlayan projeler!

Sonbahar'ın bu son ayında 6 firmanın birden satışlarına başlayacağı projelerini mercek altına aldık. İşte başlangıç fiyatlarıyla avantajlı bir şekilde ev sahibi yaptıracak o projeler

Mehmet Özhaseki: Kayseri'de dev projeler hayata geçireceğiz!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Artık bir belediyenin görevi yol yapmak, su getirmekle bitmiyor. Yeni projelerle şehri çekim merkezi haline getirmeli. Dev projeler için kolları sıvadık" dedi...

İzmir projeler Haberi

İzmir projeler

Şu an Seferihisar’da farklı noktalarda devam eden 170’e yakın konutun yer aldığı projelerinin bulunduğu bilgisini paylaşan Rıdvan Korkmaz Budak, yine Sığacık’ta martta yeri bir projenin startını vereceklerini aktardı.



Budak, 74 daire ile 4 dükkanın yer alacağı proje hakkında şu bilgileri paylaştı: “Kapalı otoparkından yüzme havuzuna, spor salonunda saunasına her şeyin yer alacağı niş bir proje. 18 ayda tamamlamayı hedefliyoruz. Güzelkent Seferihisar 3+1 dairelerden oluşacak. 4’er katlı 8 bloktan oluşacak. Izmir kent merkezindeki projeler standartına olacak.”


İZMİR’de gayrimenkul sektöründeki hareketliliği yeni kent merkezi olarak gösterilen Bornova-Bayraklı-Konak üçgenindeki projelerden görmek mümkün. Tamamlanan, devam eden ya da başlayacak olanlarla birlikte herkesin gözü neredeyse bu üçgende. Tabii, kent merkezinde bu yoğunluk kadar olmasa da kuzey ve güney aksında da hareketlilik yüksek. Bunlardan biri de Menderes-Seferihisar...