19 / 04 / 2024

izmir şarap fabrikası

izmir şarap fabrikası

İzmir, Halkapınar’da atıl durumdaki eski şarap fabrikası, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 156 milyon liralık bedelle Türkerler İnşaat’a satıldı. Eski Şarap fabrikasının devri de Türkerler İnşaat’a yapıldı...

İzmir Torbalı'ya Traktör fabrikası kuruluyor!

Yanmar Turkey Makine A.Ş.-Subaşı ŞB. tarafından İzmir İli, Torbalı İlçesi'ne toplamda 14 bin 502 metre kare alana traktör fabrikası geliyor. Proje, 82 milyon 252 bin TL'ye mal olacak! İşte ayrıntılar...

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası Binası'nın devrine sert tepki!

İzmir Tarihi Meslek Fabrikası'na ait Bina'nın Adıgüzel Eğitim Kültür Araştırma Yardımlaşma ve Sağlık Vakfı'na devredilmesi İzmir halkı tarafından büyük tepki gördü.

İzmir Alsancak'taki elektrik fabrikası çürümeye terk edildi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Alsancak'ta bulunan tarihi elektrik fabrikası için yapılan ihalenin iptal edildiğini anımsatarak tarihi binanın çürüdüğünü dile getirdi.  

Nevşehir'de 7.3 milyon TL'ye icradan satılık şarap fabrikası!

T.C. Nevşehir İcra Dairesi, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Bahçelievler Mahallesi, 2517 ada 2 parselde kayıtlı kargir şarap fabrikası ve bahçesini 7 milyon 347 bin 250 TL'ye satıyor...

İzmir'de kereste fabrikası için arazi tahsisi iptal edildi!

İzmir’de yaşayan Levent İsmail Şentürk’ün inşaat halindeki kereste fabrikası için İTOB yöneticileri arsa tahsisinin iptal edilmesi kararını verdi. İTOB yöneticileri Mustafa Sivridağ ve Caner Keşoğlu; “Taahhütler zamanında yerine getirilmediği için karar alınmıştır.”açıklamasında bulundu.

İzmir'deki tarihi elektrik fabrikası arazisiyle birlikte satılıyor!

Alsancak’taki 91 yıllık tarihi elektrik fabrikası ve 11 dönümlük arazi yeniden satışa çıkarıldı.

İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'deki rakı fabrikası 42.5 milyon TL'ye satışta!

İzmir'de yer alan özel ilk rakı fabrikası, 42 milyon 500 bin TL açılış fiyatıyla açık artırma usulüyle 7 Mart'ta satışa çıkarılıyor. 

İzmir Elektrik Fabrikası yeniden tasarlanıyor!

İzmir Elektrik Fabrikası, Yaşar Üniversitesi İçmimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü öğrencileri tarafından yeniden tasarlandı.

Suudi Elmervani, İzmir Gaziemir'deki kurşun fabrikası arazisine talip!

İzmir’in merkez ilçelerinden Gaziemir ve Karabağlar sınırları içinde bulunan 1940’lı yıllardan 2010 yılına kadar faaliyeti süren kurşun fabrikası arazisinin yatırıma açılması için işaret bekleniyor

Krone, İzmir Tire’de şasi fabrikası kuracak!

Alman treyler üreticisi Krone Commercial Vehicle Grubu, Tire’de önümüzdeki yıl yeni şasi fabrikası kuracak.

Bomonti Bira Fabrikası İzmir'e taşınıyor!

Türkerler Holding Genel Koordinatörü Attila Sezgin, İzmir Bomonti Fabrikası'nın 45 dönümlük arazisinde yer alan dokuz fabrika binasını restore edip müze, restoran, açık hava sineması ve cep sineması gibi sosyal ve sanatsal aktivitelere ev sahipliği yapan bir mekan haline getireceklerini söylüyor.

Egepen Deceuninck en büyük PVC fabrikasını İzmir’de açıyor!

Egepen Deceuninck, ağustos ayında Avrupa’nın en büyük PVC fabrikasını İzmir’de faaliyete geçirecek.

izmir şarap fabrikası Haberi

izmir şarap fabrikası

İzmir, Halkapınar’da atıl durumdaki eski şarap fabrikası, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’nca 156 milyon liralık bedelle Türkerler İnşaat’a satıldı ve devri tamamlandı.


Toplam alanı 3 bin 444 metrekare olan gayrimenkul için satış sözleşmesi geçtiğimiz günlerde imzalandı. Türkerler’e devredilen alan, her türlü ticaret, çarşı, büro, işhanı, ticari depolama, banka, çok katlı mağaza, eğlence yeri, konut, çok katlı otopark özel hastane ve okul yapılacak şekilde planlandı. Halkapınar’daki arazi için daha önce gerçekleşen ihaleye Limak Holding, Nata İnşaat ile Kameroğlu İnşaat teklif vermişti. Ancak ihale, teklifler açık artırmadaki başlangıç fiyatının altında kaldığı için iptal...