23 / 04 / 2024

İzmir Şemikler Mahallesi kentsel dönüşüm

İzmir Şemikler Mahallesi kentsel dönüşüm

Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modem bir görünüme kavuştu.

İzmir Ege Mahallesi'ndeki dev dönüşüm projesinin temeli atıldı! 706 konutluk yeni proje!

İzmir Ege Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesinin 1. etabının temeli atıldı. Yaptığı açıklamada kentsel dönüşüme bakış açısı farkına değinen Başkan Tunç Soyer, “Onların geçer akçesi rant. Bizim geçer akçemiz hak!” diye konuştu.

Merkezefendi Belediyesi'nden 125.2 milyon TL'ye konut imarlı arsa!

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış bedeli 125 milyon 240 bin TL olarak açıklandı.

Denizli'de 121 milyon 200 bin TL'ye konut imarlı arsa satılacak! 

Denizli İli Merkezefendi Belediye Başkanlığı, Denizli Merkezefendi Şemikler Mahallesi'nde yer alan konut alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın yüz ölçümü 8 bin 80 metrekare olarak belirtildi.

Divan Residence'la İzmir'e 422 yeni konut geliyor!

Teknik Yapı tarafından İzmir Ege Mahallesi'nde hayata geçirilen Divan Residence'ta satışlar başladı. İşte Teknik Yapı Divan Residence detayları...

İzmir Örnekköy Mahallesi 5. Etap ihalesi 1 Eylül'de! Bedeli dudak uçuklattı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karşıyaka Örnekköy Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanı 5. Etap'ın ihale tarihini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Karşıyaka'daki 6 bin 84 metrekarelik eski huzurevi arazisi satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, daha önce statüsünü “Özel Sosyal Tesis Alanı” şeklinde değiştirdiği İzmir Karşıyaka'da Şemikler Mahallesi'nde bulunan 6 bin 84 metrekare büyüklükteki eski huzurevi arazisini satışa sundu.

Çeşme Sakarya Mahallesi'nin imar planları yargıda! 

İzmir Çeşme Belediyesi, Sakarya Mahallesi'nde imar planlarında 'ticaret-turizm-konut' olarak işli olan yaklaşık 5 bin metrekare taşınmazı meclis kararıyla 'belediye hizmet alanı' olarak değiştirdi. Söz konusu imar planları yargıya taşındı. 

İzmir Sakarya Mahallesi'ndeki tarihi binalar yıkılıyor!

İzmir'de son günlerde yaşanan sağanak yağmur nedeniyle Sakarya Mahallesi'nde birkaç tarihi yapı yıkıldı. Milliyet Gazetesi köşe yazarlarından Orhan Beşikçi bugünkü köşe yazısında bu yıkımları kaleme aldı. 

İzmir Kızılay Mahallesi'nde kentsel dönüşüm için ilk adım! 

İzmir Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, Kızılay Mahallesi'ni ziyaret etti. Kentsel dönüşüm için inceleme yapan İduğ vatandaşların önerilerini dinledi

Denizli'de 8.7 milyon TL'ye satılık arsa!

T.C. Denizli 3. Sulh Hukuk, Denizli ili, Merkezefendi ilçesi, Şemikler Mahallesi, 830 ada, 1 parselde yer alan arsayı 8 milyon 726 bin 100 TL'ye satıyor. 

Cemal Bekle'den Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüme tepki!

AK Parti İzmir Milletvekili ve Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Cemal Bekle, İzmir Ege Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında Roman halkına ayrımcılık uygulandığını belirterek çalışmalara tepki gösterdi.

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

TOKİ İzmir Selçuk Zafer Mahallesi 3.Etap 209 konut ihalesi yarın!

İzmir İli, Selçuk İlçesi, Zafer Mahallesi 3.Etap 209 Adet Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak. 

İzmir Şemikler Mahallesi kentsel dönüşüm Haberi

İzmir Şemikler Mahallesi kentsel dönüşüm

Sosyal ve kültürel hizmetlerin yara sıra altyapı çalışmalarına da hız veren Karşıyaka Belediyesi, Şenlikler Mahallesine 2 ayda, 7 bin 500 ton asfalt döktü. Sorunlu sokaklan sil baştan elden geçiren belediye ekipleri, Karşıyakalılan toz ve çamur derdinden kurtardı, bozuk yol çilesine son verdi.

Kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma nedeniyle altyapı sorunlarıyla boğuşan Şemikler Mahallesi, Karşıyaka Belediyesi'nin asfaltlama çalışmaları sonrasında modem bir görünüme kavuştu. Günde 120 ton asfalt dökülen yollar altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla da sorunsuz hale getirildi. 

Karşıyaka Belediyesi, yıl içerisinde Karşıyaka sokaklarında 13 milyon liralık bütçeyle yol yenileme çalışması yapacak. Modern bir görünüme kavuşturulan sokakların yanında çalışmalar kapsamında yeni park ve yeşil alanların kazandırılması da sağlanacak. 


Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "Eskiyen, yıpranan kaldırım ve yollarımızı Karşıyakamıza yakışır şekilde yeniliyoruz. . Planlı...