27 / 04 / 2024

izmir şirince

izmir şirince

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk’un turistik köyü Şirince’nin ulaşım sorununu ortadan kaldıracak ’alternatif yol’ çalışmalarında son aşamaya geldi.

Şirince Köyü'nde otel odalarının fiyatları çok yükseldi!

Maya inanışına göre kıyametten etkilenmeyeceği söylenen İzmir'in Selçuklu ilçesine bağlı Şirince Köyü'nde otel odalarının fiyatları 2 bin TL'ye kadar yükseliyor...

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Şirince'de kilise bahçesindeki işletmeye kamulaştırma kararı!

İzmir'in Selçuk ilçesinin Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, Şirince'deki Aziz John Baptist Kilisesi bahçesindeki özel işletmelerin boşaltılması için işlemlere başlandığını, bölgenin sadece gezi alanı olarak düzenleneceğini söyledi.

Şirince Köyü'nde gayrimenkul fiyatları artıyor!

Maya takvimine dayanan kıyamet inanışı nedeniyle adını dünyaya duyuran İzmir'in Selçuk ilçesine bağlı Şirince köyünde gayrimenkul fiyatları artıyor. Bölgede arazilerin dönümü 400 bin liradan satışa çıkıyor. 

Şirince'de yıkım için gergin bekleyiş!

1986 yılında doğal sit alanı ilan edilen İzmir Şirince'de o tarihten itibaren yapılan veya tadilattan geçirilen evler yıkım kararıyla karşı karşıya kaldı.

Yenitepe İzmir daire fiyatları!

Yenitepe İzmir daire fiyatları 156 bin TL'den başlıyor. İzmir Karabağlar'da hayata geçirilen Yenitepe izmir projesi 20 bloktan oluşuyor...

İzmir Selçuk'a VİP otogar!

Turizm cenneti Selçuk’a VIP otogar İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk'a hizmet verecek semt garajının proje çalışmalarını tamamladı. Efes, Meryem Ana ve Şirince gibi değerli kültür varlıklarını barındıran “turizm cenneti” bu ilçe, artık modern bir semt garajına kavuşuyor.

Necip Nasır: Konutta en büyük talep İzmir'de olacak!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, önümüzdeki dönemde konut satışlarında Türkiye genelinde en hızlı yükselişin izmir'de yaşanmasını beklediklerini söyledi.

Efes ve Şirince imar planları kabul edildi!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül toplantılarının ikinci birleşiminde Deppo Efes, mezarlık alanı, İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları'nın yer aldığı meclis toplantısında, ayrıca Selçuk için önemli projeler hakkında bilgi verildi.

Efes ve Şirince'de yeni imar planları kabul edildi!

Selçuk Belediye Meclisi Eylül ayı toplantılarının ikinci birleşiminde İZBAN, Şirince ve Efes Koruma Amaçlı İmar Planları konuları yer aldı.

İzmir Doğanlar Stadı Temmuz'da açılacak!

İzmir yıkılan Alsancak Stadı ile yaşlı ve sorunlu Atatürk Stadı'nın yerine izmir Büyiıkşehir ve Bornova belediyeleri, Doğanlar Stadı'nı bitirdi.

İzmir Şirince'ye alternatif yol!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Selçuk’un turistik mahallesi Şirince’nin ulaşım sorununu ortadan kaldırdı. Açılan ‘alternatif yol’un yanı sıra mevcut yol da belirli noktalarda genişletilerek asfaltlandı.

Şirince'de yaşanan sıkıntılar plansızlıktan kaynaklanıyor!

Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; “Şirince’de yaşanan sıkıntılar plansızlıktan kaynaklanıyor. Dileğimiz bu planların yerine oturmasıdır. Biz bu süreçte de Şirince’yi gözümüz gibi koruyacağız” dedi.

İzmir Karşıyaka'da icradan 7 milyon TL'ye satılık fabrika!

İzmir Karşıyaka 4. İcra Müdürlüğü, izmir İli Çiğli İlçesi'nde yer alan fabrikayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi.

izmir şirince Haberi

izmir şirince

Şirince’yi ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 5.5 kilometre uzunluğundaki yolda son aşamaya gelen çalışmaları da yerinde inceledi.


Mevcut yolun dar olması nedeniyle özellikle yaz aylarında yaşanan trafik sıkıntısı, Büyükşehir Belediyesi’nin önümüzdeki günlerde hizmete alacağı alternatif yolla çözülecek. İl Özel İdaresi’nin kapanmadan önce sadece 2 kilometrelik kısmında çalışma yaptığı 5.5 kilometrelik alternatif yola el atan Büyükşehir Belediyesi, kalan 3,5 kilometrelik bölümde yol genişletme çalışmalarını tamamladıktan sonra asfalt kaplama işlemine başladı. Heyelan ihtimali olan bölgelere istinat duvarı, tehlikeli virajlara da bariyer yapılarak güvenli hale getirilen yoldaki çalışmalar son aşamaya geldi. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Şirince trafiğine can suyu olacak yolun bir an önce tamamlanması için sıcak asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu hafta içi tamamlanması planlanan çalışmaların ardından yol trafiğe...