26 / 04 / 2024

İzmir stat projesi

İzmir stat projesi

İzmir’de kendine ait yeni stadı ilk talep Karşıyaka Kulübü'nün stat sorununa çözüm bulunamadı. Karşıyakalılar stat ihtiyacının karşılanmasını bekliyor.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

Stat projeleri İzmir'e kazandıracak!

İzmir’e “24 saat yaşayan statlar” kazandıracaklarını söyleyen Atilla Kaya, “Kulüpler stada bakmak için para harcamak yerine, statlarından para kazanacak” ifadesini kullandı.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 271 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 271 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu! 517 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 517 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli! O ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli... Sadece o ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

TOKİ'den İzmir Karaburun projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son günlerde tartışmalara neden olan İzmir Karaburun projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Manisa'da stat projesi çıkarması!

Manisa heyeti, bölgede bulunan spor tesisi yatırımları hakkında istişare toplantısında yeni stat projesiyle ilgili Bakan Kasapoğlu'na sunum yaptı.

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde güzergah değişikliği mecliste!

İstanbul-Bursa-İzmir Otoban Projesi'nde planlanan güzergah değişikliğine ilişkin meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karşıyaka'ya alternatif stat projesi!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Karşıyaka'da yapımı düşünülen stat projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Büyükkarcı, Çiğli'de 18 bin kişilik stat projesi çizdirdiklerini söyledi.

İzmir Tarih Projesi'nde son durum ne?

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Tarih Projesi kapsamında bölge halkının tarihle bağını güçlendirmek ve Kemeraltı bölgesinde canlılığı artırmak için  projeler üretmeye devam ediliyor.

İzmir stat projesi Haberi

İzmir stat projesi

İzmir’de kendine ait yeni stadı ilk talep ilk takım olmasına rağmen, stat sorunu çözülmeyen Karşıyaka Kulübü, tesis ihtiyacının karşılanmasını bekliyor. Hürriyet'te yer alan habere göre, Karşıyaka Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın 1998 yılında gündeme getirdiği KSK marina, plaza ve stat projesinin hala hayata geçmemesi Karşıyakalılar'ın tepkisine neden oldu. 

Yeni ihale gündemde yok

Yeni stat hayaliyle yanıp tutuş takımın stadyum ihtiyacını karşılamak için yıllardır gündeme gelen projeler gerçekleşmiyor. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'na aday gösterilen Karşıyaka, kiracısı olduğu mevcut İlçe Stadı’nın arazide yapılmasını önerdi. Karşıyaka’nın bu adamından sonra Gürsel Aksel Tesisleri’nin yerine stat yapılması gündeme getirildi. Karşıyaka Stadı’nın 54 milyon TL’ye ihale edilen ilk projesi, Ankara 18’inci İdare Mahkemesi’nin kararıyla iptal edildi. Stat için ise gündemde şu an yeni bir ihale yok.

Stat Karşıyaka'nın hakkı

Karşıyaka'nın...