20 / 04 / 2024

izmir stat sorunu

izmir stat sorunu

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

İzmir, 2018'de 3 yeni stadyuma kavuşacak!

Vakıf binasında basın mensuplarıyla bir araya gelen İZVAK Başkanı Ali Erten, İzmir'in gündemindeki stat sorunuyla ilgili değerlendirmede bulundu.

İzmir'in stat sorunu çözüldü mü?

Türkiye'nin pek çok iline Avrupa standartlarında statlar pılırken, Alsancak Stadı'nın da yıkılmasıyla İzmir'de sadece 1971 yılında yapılan Atatürk Stadı kaldı.

Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'in stat sorununa dikkat çekti!

MHP İzmir 2. bölge milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, İzmir'deki stat sorununu gündeme getirdi. Tanrıkulu, Alsancak Stadı'nı, yıkıldıktan sonra yerinde inceledi.

İzmir'deki 4 stat projelerinin inşaatı ne durumda?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

İzmir statlarında son durum ne?

Karşıyaka Stadı ihalesini 54 milyon TL bedelle alan Ali Acar İnşaat, henüz temel dahi atamadı. Yalı arazisi için yapılan plana Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin Bölge İdare Mahkemesi'ne açtığı dava devam ediyor.

İzmir'deki stat sorunlarına çözüm geliyor!

Mimar Erkut Tamay, İzmir spor gündeminin en önemli konusu olan stat sorununa çözümleri getiren projeler ürettiğini açıkladı. Tamay tek hayalinin İzmir kulüplerine büyük sıkıntı yaratan stat sorununa çözüm bulmak olduğunu ifade etti.

İzmir'de 6 farklı kulübün taraftarları stat sorunu için yürüdü!

İzmir' de, siyasi çekişmelerden kaynaklanan engellemeler yüzünden bir türlü çözülemeyen stat sorunu, altı kulübün taraftarlarından ortak tepki görüyor. Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihalesi gerçekleşti...

İzmir'in stat sorununu Ankara çözecek!

Sabah saatlerinde sanal aleme yansıyan açıklamalar gündemi bir anda karıştırırken, akşam saatlerinde ise Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay ile İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu bir araya geldi...

İzmir'deki stad krizi büyüyor!

Geçtiğimiz yıl ihalesi yapılan ve Karşıyaka'nın yalıda bulunan mevcut stadın yıkılıp yerine 15 000 kişilik stad projesi daha gündeme geldiği gün büyük bir tepki alıp rafa kaldırıldı.

İzmir'in stat sorununda son durum ne?

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün, "Örnekköy'deki arazi bize tahsis edilsin oraya 25 bin kişilik stadı ben yapayım" diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na yaptığı stat çağrısı büyük ses getirdi.

Bahri Okumuş: İzmir'deki stat sorunu çözülmeli!

Bahri Okumuş, "Bazı insanlar stadın orada olmasını gereksiz görüyorlar, fakat sporseverler stadın aynı yerinde kalmasını istiyorlar. Eğer Alsancak Stadı'nm yerine bir stat olacaksa şuan ki halinde olması hiç yakışmıyor" dedi

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

İzmir Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül'de temeli atılan İzmir Alsancak Stadı toplu ulaşım ağının kesişme noktasında yer alıyor. İzmir Alsancak Stadı'nda şu sıralar ruhsat sorunu yaşanıyor.

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi!

Yücesoy Statü İzmir tam fiyat listesi 220 bin TL'den başlıyor. 2019 yılında teslimleri yapılacak olan Yücesoy Statü İzmir projesinde toplam 242 daireye yer veriliyor...

Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017!

"Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılan Yücesoy Statü projesi 242 daireden meydana geliyor.  İşte Yücesoy Statü İzmir Evleri fiyatları 2017...

Yücesoy İzmir Statü Evleri 220 bin TL'ye! Yeni Proje!

Yücesoy Mühendislik İzmir'de yeni projeye hazırlanıyor. İlk kez reklamlarda duyurulan "Statü Yücesoy" projesi "Statü evin fiyatıyla değil, kalitesiyle ölçülür" sloganıyla basına tanıtılıyor.

İzmir'in stat sorunu ne zaman bitecek?

İzmir'deki 8 yıldır süren stat sıkıntısı A Milli takımı kentten uzaklaştırdı. İnşa edilen statların istenilen kapasite ve niteliklerin altında olduğu belirtildi.

İzmir stat hasreti çekiyor!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir'in stat hasreti çektiğini belirtti. Erten, Karşıyaka Stadı'nın ihalesinin iptal edilmemesi gerektiğini savunan isimlerden...

Gaziantepspor'un stat sorunu çözülmüyor!

Gaziantepspor'un yeni stadındaki eksikliklerin giderilmemesi nedeniyle yönetim ikinci yarıdaki maçlarını Mersin'de oynamak için harekete geçti.

İzmir Yalı'daki stat yarım kaldı!

İzmir Büyükşehir’in kıyı şeridindeki imalatları kullanılamaz halde. Kaçak kavşak Bakanlık sayesinde kurtuldu. Büyükşehirin itirazı yüzünden duran stat inşaatı hayalet stada dönüştü.

Karşıyaka ve Göztepe'deki stat sorunu çözüm yolunda!

İzmir Karşıyaka Stadı'nda ise inşaatın devam etmesi için mahkeme kararına karşılık Danıştay'a açılan temyiz davasının sonucu bekleniyor. Eski ihalesi iptal edilen Göztepe Stadı için de yeni ihale tarihi belirlenecek.

İzmir Seferihisar'ın 20 yıllık yol sorunu çözüldü!

Özel mülkiyet arazisinde kamulaştırma yapmadan yol geçiren İzmir Seferihisar Belediyesi’nin neden olduğu sorunu AK Parti İlçe Başkanı Hamit Nişancı çözdü.

izmir stat sorunu Haberi

izmir stat sorunu

STAT çilesi, bir zamanlar Atatürk Stadı'nda oynayan A Milli Takımı'nı hem İzmir'den uzaklaştırdı, hem de futbolseverleri 8 yılı aşkın süredir ay yıldızlı ekibe hasret bıraktı. Geçmişte pek çok tarihi maçı, uğurlu stat olarak anılan Atatürk Stadı'nda oynayan A Milli Takım, İzmir'de son olarak 11 Şubat 2009'da o dönem Drogba, Yaya Toure, Kolo Toure, Eboue gibi yıldızların forma giydiği Fildişi Sahilleri'ni ağırladı. 1971 Akdeniz Oyunları için inşa edilen Atatürk Stadı çağın gerisinde kalıp İzmir'e ay yıldızlıları ağırlayacak kapasitede yeni bir stat da yapılamayınca A Milli Takım da kentten uzaklaştı.


A Milli Takım, 2009'daki Fildişi Sahilleri sınavından sonra Türkiye'de 11 şehir ve 17 farklı statta tam 41 maç oynadı. Son yıllarda genellikle rakiplerini İstanbul dışındaki kentlerde konuk eden millilerimiz, yeni ve modern...