23 / 04 / 2024

izmir statları

izmir statları

Süper Lig ekipleri arasında olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı olduğunu söyledi. Sepil, ''İzmir, Türkiye'de spor turizmi merkezi olacak'' diye konuştu.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmir'in 3 stadı Şubat 2019'da tamam!

İzmir, düşman işgalinden kurtuluşunun 95. yıldönümünde yeni yatırıma imza attı. Kentte, Başbakan Binali Yıldırım tarafından 3 yeni stadın temeli atıldı.

İzmir Atatürk Spor Kompleksi'nin yerinde yeni kompleks inşa edilecek!

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfı (İZVAK) Başkanı Ali Erten, İzmir Atatürk Spor Kompeksi'nin yerinde yeni bir kompleks için harekete geçeceklerini bildirdi.

İzmir'in statlarında son durum!

Stadyum inşaatlarının da devam ettiğini anlatan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İzmir'deki stat projelerinin son durumları hakkında da bilgi verdi.

İzmir'e muhteşem stat!

Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla tanıtımı yapılan Göztepe'nin Gürsel Aksel Tesisleri'ne yapılacak stadın görselleri kulüp tarafından basınla paylaşıldı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir statlarının davasını çekeriz!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Karşıyaka ve Göztepe'de mahkeme kararıyla inşaatları durdurulan statlar için geri çekmeleri gereken bir dava olmadığını belirterek, "Mahkeme kararına dönüşmemiş bir dava varsa, bu davayı çekmeye hazır olduğumuzu ifade etmek istiyorum." dedi.

Stat projeleri İzmir'e kazandıracak!

İzmir’e “24 saat yaşayan statlar” kazandıracaklarını söyleyen Atilla Kaya, “Kulüpler stada bakmak için para harcamak yerine, statlarından para kazanacak” ifadesini kullandı.

İzmir'de 4 stat için 200 milyon lira yatırım yapılacak!

İzmir Valisi Mustafa Toprak, kentte yapım ve tadilat çalışmaları devam eden 4 stat projesi için 200-250 milyon lira civarında yatırım yapılacağını bildirdi.

İzmir'in statları için acele kamulaştırma kararı bekleniyor!

Yalı Stadı'yla ilgili acele kamulaştırma kararı verilmesi halinde yetki Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na geçecek, Yalı ve Gürsel Aksel'e de kazma vurulacak..

İzmir statları planlaması devam ediyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Aziz Kocaoğlu: " TOKİ, Bakanlık ya da kim yapıyorsa, Yalı ve de Gürsel Aksel’e stat yapmasının önünde engel yoktur " dedi.

İzmir statlarında son durum ne?

Karşıyaka Stadı ihalesini 54 milyon TL bedelle alan Ali Acar İnşaat, henüz temel dahi atamadı. Yalı arazisi için yapılan plana Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi'nin Bölge İdare Mahkemesi'ne açtığı dava devam ediyor.

TOKİ'den İzmir'e çifte stat!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 15 biner kişilik Karşıyaka ve Göztepe statlarının ihale tarihlerini belirledi. Karşıyaka Stadı'nın ihalesi 28 Ocak, Göztepe Stadı'nın ihalesi de 29 Ocak'ta gerçekleştirilecek...

Muharrem Kasapoğlu: Türkiye'deki statlar inşaat kapasitesiyle dört dörtlük!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, başarılı sporcular yetişmesi için her türlü imkanı sağladıklarını belirterek, "Her yerde mükemmel tesisler var. Statlarımız Avrupa'da yok. Bizdeki statlar modernliği, inşaat kapasitesiyle dört dörtlük" dedi....

Muharrem Kasapoğlu: İzmir'in statları hızla ilerliyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde gazetecilerle bir araya geldi ve statta incelemelerde bulundu.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

İzmir'de inşaatı devam eden statların durumu!

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, "Gençlik ve Spor Bakanlığı, Karşıyaka Stadı için inşaat ruhsatı alınmadan ihale yapmak istemiyor" dedi...

İzmir stat inşaatları tam gaz devam ediyor!

İZVAK, Alsancak ve Göztepe statlarının inşaatlarının sorunsuz bir şekilde ilerlediğini açıkladı. Ayrıca, engellere takılan Karşıyaka Stadı’nın ise sorunlarının çözülmeye başlandığını duyurdu.

İzmir’in statları yükseliyor!

İzmir’de inşaatı devam eden stat inşaatlarından Göztepe ve Alsancak’ta sorun olmadığını söyleyen İZVAK Başkanı Ali Erten, Karşıyaka’da yapımı duran stat inşaatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Rusya'daki görkemli statların faturasını kim ödeyecek?

Rusya’da Dünya Kupası için bir çok yeni stat inşa edildi. Fakat şampiyona sonrasında bu görkemli statlar yerel yönetimlere hayli yüklü bir maliyet getirecek.

İzmir'in statları yükseliyor!

İzmir'de yapımı planlanan 3 stattan Alsancak ve Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor...

7 ildeki eski statlar Millet Bahçesi olacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı doğrultusunda Bursa, Eskişehir, Trabzon, Gaziantep, Konya, Samsun ve Ordu'da eski statların bulunduğu alanlar, "Millet Bahçesi"ne dönüştürülecek...

İzmir'de 3 yeni stadın temeli yarın atılacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka statlarının temeli yarın atılacak. Temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım tarafından atılacak.

Alsancak ve Göztepe statlarının temelleri 9 Eylül'de atılacak!

Başbakan Binali Yıldırım İzmir’in düşman işgalinden kurtulduğu anlamlı günde Alsancak ve Göztepe statlarının temellerini atacak.

Göztepe ve Karşıyaka statlarının ihalelerinde maliyet farkı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ,İzmir Milletvekili Hamza Dağ'la bir araya geldi. Altuğ, Göztepe ve Karşıyaka statları için düzenlenen yeni ihalelerdeki maliyet farkına dikkat çekti.

izmir statları Haberi

izmir statları

İzmir Spor Kulüpleri Birliği Vakfının (İZVAK), İzmir Ticaret Odasındaki 3. Danışma Kurulu Toplantısı'nda konuşan Sepil, İZVAK'ın son yıllarda kent adına önemli işler yaptığını sözlerine ekledi.

İzmir'de inşaatı süren statlarla ilgili önemli adımlar attıklarını sözlerine ekleyen Sepil, şunları söyledi:

"İzmir kulüplerinin İzmirlilere ihtiyacı var. Hep birlikte daha iyiye ulaşmak için valimizden, emniyetimize, belediye başkanımızdan kulüplerimize kadar ilk kez el ele verdik. Kulüp başkanları olarak sık sık bir araya geliyoruz. Bu konuda bir iklim değişikliği yaşanıyor. Çok daha güzel çalışmalar yapacağız. Bana göre İzmir, her açıdan Barselona veya Londra ile yarışabilecek güçte. Yeter ki isteyelim, el ele verelim."

İZVAK Başkanı Ali Erten ise Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı seçilen Mehmet Sepil'i tebrik edip İzmir futbolunun bu sayede Türkiye Futbol Federasyonunda lobi açısından etkin bir rol alacağını düşündüğünü kaydetti.

Stat inşaatlarıyla...