25 / 04 / 2024

izmir su kesintileri

izmir su kesintileri

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Narlıdere ilçesi İstihkam Okulu önünde bölge sayaç bağlantısı yapılacağından, 9 Eylül Salı günü ve 10 Eylül Çarşamba günü su kesintisi yapılacak

İZSU'nun yaşattığı su sıkıntısına tepkiler gelmeye devam ediyor!

İZSU'nun birçok ilçede yaptığı kesintilerle vatandaşlara yaşattığı su sıkıntısına tepkiler gelmeye devam ediyor. Kesintilerle ilgili bir tepki de İzmir Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti Grup Başkan Vekili Bilal Doğan'dan geldi.

İstanbul ve İzmir'de su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı! Sahil şeridine dikkat! Tarih verildi! 

80 yıl sonra İstanbul ve İzmir'de sahil şeridinin sular altında kalabileceği gündeme geldi. İstanbul ve İzmir'deki su altında kalacak ilçeler tek tek açıklandı. Peki hangi ilçeler etkilenecek? 

İzmir depreminin sorumluları suçlamaları kabul etmedi! İşte ifadeler!

İzmir'de 30 Ekim'de yaşanan deprem sonrasında 4'ü müteahhit 9 kişi gözaltına alınmış, 7 kişi tutuklanmıştı. 114 kişiye mezar olan apartmanların sorumlularının ifadeleri ortaya çıktı. İfadelerde suçluların hiçbirinin suçu kabul etmeyip başkalarını suçlaması dikkat çekti.

İzmir'deki deprem faylarında sıcak su ve gaz çıkışı tespit edildi!

İzmir'de meydana gelen depremden sonra Tuzla ve Gülbahçe fayı üzerinde sıcak su kaynakları, gaz çıkışları ve sıvılaşmaya dair izlere rastlandı.

İzmir'deki 22 su deposu yenileniyor!

Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’da 22 su deposu yenileniyor İZSU Genel Müdürlüğü, Ödemiş, Beydağ ve Kiraz’daki su depolarını baştan sona yeniliyor 3 ilçeye daha sağlıklı, güvenli ve kaliteli su vermek için yürütülen çalışmalar 1.7 milyon liraya mal olacak.

İzmir Gaziemir'de dolandırıcı iki müteahhite suç duyurusunda bulunuldu!

Gaziemir'de "tanınmış, güvenilir" oldukları söylenen iki müteahhidin aynı daireyi farklı kişilere sattıkları ortaya çıktı. Durumu fark eden mağdurlar savcılığa suç duyurusunda bulundu. Dolandırıcılığın boyutu 6 milyon lirayı geçiyor

TPI Türkiye'deki ikinci yatırımını İzmir'e yapıyor!

HUMMER adlı askeri aracı kompozitle hafifleten ABD'li TPI, Türkiye'deki ikinci yatırımı da izmir'de yapacağını açıkladı. TPI Composite'in CEO'su Steve Lockard, uluslararası genişleme planını Türkiye'deki yeni yatırımla sürdüreceklerini söyledi.

İZFAŞ'a İzmir Fuarı hakkında suç duyurusu!

Egeli Sabah'ın "İhale yasası hiçe sayıldı" ve "Egeria ihaleden önce işe başladı" başlıklarıyla manşetinden duyurduğu ihaleleri mercek altına alan Temiz İzmir Derneği, İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

İzmir'de Sürdürülebilir Su Zirvesi 8 Ekim'de!

Uluslararası Sürdürülebilir Su Yönetimi Kongresi 8 Ekim’de İzmir’de gerçekleştirilecek. Firmalar ve akademisyenler Uluslararası Sürdürülebilir Su Yönetimi Kongresi için 8 Ekim’de İzmir’e gelecek.

Devlet Su İşleri'nden İzmir'e 2.5 milyar liralık yatırım!

Devlet Su İşleri Genel Müdürü Ali Rıza Diniz, İzmir'e 2 milyar 818 milyon liralık yatırım yaptıklarını açıkladı. Diniz, "2015 yılı yatırım programı çerçevesinde de İzmir'e 2.5 milyar liralık yatırım yapacağız" dedi.

İstanbul su kesintisi 17 Mayıs 2015!

İstanbul'da hafta sonları uygulanan su kesintileri bugün de yüzbinlerce kişiyi mağdur etti. 11 ilçede sabahın erken saatlerinde sular kesildi. Su kesintisi gerekçesi ise ağırlıklı olarak yine 'enerji kesintisi problemi' olarak duyuruldu.

İzmir'de su kesintisi!

İZSU Genel Müdürlüğü, perşembe ve cuma günü yapılacak su kesintisiyle ilgili bilgilendirme yaptı. Konak ilçesindeki bazı mahallelerde yapılacak su kesintisiyle ilgili İZSU'dan yapılan açıklama şöyle...

İzmir Mordoğan su sorunu ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bütünşehir Yasası'yla birlikte kendi sınırlarına bağlanan Mordoğan'ın evsel atık su sorununu çözmek için ihaleye çıkıyor.

İzmir Gaziemir'de 14 saatlik su kesintisi!

İzsu Gaziemir'de bulunan pompa istasyonu ile Sosyal Konutlar Su Deposu'ndaki boruları yenileyeceğinden, yarın saat 09.00 ile 23.00 arasında ilçede sular kesilecek..

izmir su kesintileri Haberi

izmir su kesintileri


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, Narlıdere ilçesi İstihkam Okulu önünde bölge sayaç bağlantısı yapılacağından, 9 Eylül Salı günü saat 20.00 ile 10 Eylül Çarşamba günü saat 08.00 arasında (12 saat süreyle) Çatalkaya ile Huzur Mahalleleri’nde su kesinti programı...