29 / 03 / 2024

İzmir Tınaztepe Hastanesi nereye yapılacak

İzmir Tınaztepe Hastanesi nereye yapılacak

Buca Tınaztepe'ye yapılacak şehir hastanesi için çalışmalar başladı. Bakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre hastane inşaatına 2017'de başlanması hedefleniyor.

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alıyor! Son başvuru tarihi 20 Ocak 2023!

İzmir Tınaztepe Üniversitesi 56 öğretim üyesi alacağını duyurdu. Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği, Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’na farklı branşlarda çok sayıda akademik personel alınacak.

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti mecliste!

Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Şeker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin taşınacağı iddiası TBMM'de!

İstanbul Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin depreme dayanıklı olmadığı gerekçesiyle taşınacağı iddiaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Emre, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

Sağlık Bakanlığı Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği, Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin yerini kiraya verecek.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin uygulamalı bilimler yüksekokulu Tınaztepe'ye mi taşınacak?

Dokuz Eylül Üniversitesi'nin Seferihisar'da bulunan uygulamalı bilimler yüksekokulunun Tınaztepe'ye taşınacağı yönündeki iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi açıldı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Batman'da 90 bin metrekare alanda inşaat çalışmaları tamamlanan 810 yatak kapasiteli Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi hasta kabulüne başladı.

Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki kantin kiraya verilecek!

T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi İstanbul Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer alan kantin yeri için kiralama ihalesi düzenleniyor.

Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi 90.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Kastamonu İcra Dairesi tarafından Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi icradan satışa çıkarılıyor. Bedeli 90 milyon 650 bin 619 TL istenen ihale, 13 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yataklı ek bina inşa edilecek!

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne 250 yatak kapasiteli ek bina inşa edilmesi için düğmeye basıldı. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Şişli ve Kağıthane ilçeleri, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Çevresi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 24.07.2020 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Lübnan'daki Türk Hastanesi'ni açma çalışmaları TİKA tarafından başlatıldı!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı (TİKA), "Sayda Türk Travma ve Rehabilitasyon Hastanesi"nde çalışmalara başladı.

İzmir Tınaztepe Hastanesi nereye yapılacak Haberi

İzmir Tınaztepe Hastanesi nereye yapılacak



Türkerler Holding'in Bayraklı'da inşaatına başladığı şehir hastanesiyle ilgili çalışmaların hızlandığının açıklanmasının ardından Buca Tınaztepe'ye yapılacak şehir hastanesi için de çalışmalar ilerliyor. İzmir Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Tınaztepe'deki Karayolları İzmir Bölge Müdürlüğü'ne ait arazide şehir hastanesi inşaatına başlamak için görüşmelere başladı. Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgiye göre iki kurum arasındaki görüşmede son pürüzlerin giderildiği ve hastane inşaatına 2017'de başlanmasının hedeflendiği ifade edildi.


1500 yatak kapasiteli


Projede ilk kazma vurulduktan sonra hastanenin 36 ayda tamamlanması hedefleniyor. İzmir'in en yoğun sağlık kuruluşları arasında yer alan Tepecik ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastaneleri'nin yükünü hafifletecek olan Tınaztepe'deki şehir hastanesi konum olarak da merkezi bir yerde olacak. Hastanenin yapılmasının planlandığı 400 bin metrekarelik alan, İzmir-Aydın otobanının Buca çıkışında bulunuyor.

Bu durumun da hastaneye şehir içi ve...