25 / 04 / 2024

İzmir Tire Belediyesi

İzmir Tire Belediyesi

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'deki arsayı satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Tire Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 15 Mart'ta ihale edilecek arsanın satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir'de 5 adet konut ve 17 adet arsa ile arazi satılıyor! Bu tarihe dikkat!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir'in Bergama ilçesinde yer alan 5 adet konut ile 17 adet arsa ve araziyi satıyor. Peki satışı yapılacak konut ile arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'de 11 adet arsa satılıyor! Fiyatlar resmen dudak uçuklattı!

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 11 adet arsayı satıyor. Peki İzmir Menemen'deki arsaların fiyatları ne kadar? 

İzmir'in göbeğinde belediyeden satılık arsa!

İzmir Buca Belediyesi Zafer Mahallesi'ndeki 6 bin metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale usulü ile satışa çıkardı. Peki, arsa satış ihalesi ne zaman nerede yapılacak? İşte detaylar...

Milli Emlak'tan İzmir'de yüzde 20 indirimle satılık arsa!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire'de yer alan arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 21 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de 5 adet 2+1, 3+1 konut satılıyor! Ev almak isteyenlere müjde! 

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesi, Maltepe Mahallesinde yer alan 5 adet 2+1, 3+1 konutu satıyor. Peki İzmir Bergama'da yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir Menemen'deki konut imarlı arsalar satışa çıkıyor! 43 adet arsa için ihale 6 Kasım'da! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir Menemen'de Seyrek Mahallesinde yer alan 43 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki İzmir'in Menemen ilçesinde yer alan arsaların büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? 

İzmir Bergama'da 25 adet arsa ile arazi satılıyor! Metrekaresi 60 TL'den başlayan fiyatlarla satılık gayrimenkuller!

İzmir Bergama Belediyesi, İzmir ili, Bergama ilçesinde yer alan toplam 25 adet arsa ve araziyi 134 bin 250 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Menemen'de konut imarlı 65 arsa satılıyor! 

İzmir Menemen Belediyesi, İzmir ili, Menemen ilçesi, Seyrek Mahallesi'nde yer alan 65 adet konut imarlı satıyor. Peki İzmir Menemen'de yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Milli Emlak o ildeki 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor! KDV'den muaf gayrimenkuller! 

İzmir Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir ili, Tire ilçesi, Yeniçiftlik, Kürdüllü ve Akçaşehir mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 adet arsayı yüzde 20 indirimle satıyor. KDV'den muaf gayrimenkuller için taksitle ödeme seçeneği de sunuluyor. Peki İzmir Tire'deki gayrimenkullerin fiyatları kaç TL?

İzmir'de 8 taksitle KDV'den muaf arsa fırsatı! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Tire Milli Emlak Şefliği, İzmir Tire Yeniçiftlik Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

İzmir'de 17 adet arsa satışa çıkıyor! 5 Ekim'de yapılacak ihalede fiyatlar 750 bin TL'den başlıyor

İzmir Dikili Belediyesi Katıralan Mahallesi'ndeki 17 adet arsayı satışa çıkardığını ilan etti. İşte ihaleye ilişkin tüm merak edilenler...

İzmir Karaburun'da konut ve turizm imarlı 2 arsa satılıyor! İhalesi Eylül'de! 

İzmir Karaburun Belediyesi, İzmir ili, Karaburun ilçesi, İskele Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut ve turizm imarlı arsayı satıyor. Peki Karaburun'daki arsaların büyüklükleri kaç metrekare? Arsaların satış fiyatları ne kadar? 

O ilde 2 adet arazi ve 1 zeytin bahçesi satılıyor! Resmi Gazete'de yayımlandı! 

İzmir Ödemiş Belediyesi, İzmir ili, Ödemiş ilçesi, Seyrekli, Dolaylar ve Kurucuova mahallelerinde yer alan 2 adet arazi ile 1 zeytin bahçesini satıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Tire Belediyesi Haberi

İzmir Tire Belediyesi

Tire Belediye Başkanlığı, İzmir Tire'deki arsayı 2 milyon TL'ye 15 Mart günü ihale edecek. 



Tire Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Tire Belediyesine ait, İzmir İli, Tire İlçesi, Cumhuriyet Mahallesinde bulunan, 1464 ada 9 parsel numaraları aşağıda belirtilen imar planında konut alanı olan 1 adet arsa, 2886 Sayılı İhale Kanunun 35/a ve 36.maddesine göre “Kapalı Teklif Usulü” artırma suretiyle yapılacaktır.


2 - Adı geçen arsanın satış ihalesi 15.03.2017 Çarşamba günü saat 10.00'da Cumhuriyet Mahallesi 29 Ekim Caddesi No: 19 TİRE/İZMİR adresindeki Belediye Encümeni toplantı salonunda yapılacaktır.


3 - Satışı yapılacak olan Cumhuriyet Mahallesinde bulunan 1 adet arsa:

Sıra No: 1

Mahallesi: Cumhuriyet

Pafta

Ada: 1464

Parsel: 9

Cinsi İmar Durumu: Arsa (konut alanı)

Metrekare: 1.350,02 

Muhammen Bedeli: 2.000.000,00 TL

Teminat Bedeli: 60.000,00 TL


4 - İhaleye katılacaklardan aşağıdaki belgeler istenecektir.


DIŞ ZARF İÇİN İSTENİLECEK BELGELER

a)...