29 / 03 / 2024

izmir Tire-Belevi yolu

izmir Tire-Belevi yolu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, 31 kilometre uzunluğundaki Tire-Belevi yolunun duble yol haline getirilmesi için, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından 20 Haziran'da ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Tire-Belevi yoluna ilişkin 6 sorun mecliste!

Tire-Belevi yolu çalışmalarına ilişkin sorunlar TBMM gündemine taşındı. İzmir Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu, Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yanıtlandırılmak üzere soru önergesi hazırladı.

Milli Emlak’tan 41 bin TL’ye satış! İzmir Tire, Niğde Bor'da satılık arsalar!

Son dönemlerde artan ev ve arsa fiyatları kişileri Milli Emlak’ın uygun fiyatlı satışlara yöneltiyor. Milli Emlak, her gün yeni bir ilan yayınlayarak satışları duyuruyor. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları TBMM'de!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündeminde!

İzmir'de yapımı devam eden Tire-Belevi yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar Çevre Yolu hizmete açıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Manisa-Akhisar Çevre Yolu Açılış Töreni'nde konuştu. Karaismailoğlu, ''Akhisar Çevre Yolu'nun hizmete girmesiyle kent geçişi 30 dakikadan 5 dakikaya inecek" dedi.

İzmir Tire'de metruk binaların yıkımına başlandı!

İzmir Tire'de, yıkılmak üzere olan metruk binaların yıkımına başlandı. Yıkım öncesinde çevrede yoğun güvenlik önlemleri alındı. 

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu mecliste!

İzmir'de yapılması planlanan ikinci çevre yolu meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ İzmir Tire 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Tire 2020 projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıkarıldı.

İzmir Tire'de 5.2 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Tire Belediye Başkanlığı kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İhalenin muhammen bedeli 5 milyon 193 bin 625 TL olarak belirlendi.

İzmir Tire'de 6.8 milyon TL'ye icradan satılık arazi!

Tire İcra Dairesi Müdürlüğü İzmir Tire'de tarım ve hayvancılığa uygun 28 bin 459,83 metrekare araziyi 6.8 milyon TL'ye icradan satışa çıkardı...

İzmir İZBAN Belevi istasyonu hizmete giriyor!

İzmir'de kent içi raylı sistemin en önemli halkalarından biri olan İZBAN'ın 41'inci istasyonu Belevi istasyonu hizmete giriyor.

Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı!

İzmir'de yürütmeyi durdurma kararı ve yürütücü firmanın değişmesinden sonra faaliyetin durma noktasına geldiği Tire-Belevi Yolu'nda inşaat çalışmaları hızlandı. 

TOKİ İzmir Tire'de 168 konutu satışa çıkardı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmit Tire'de toplam 168 adet konutu satışa çıkardı. Başvuruların 13 Ağustos'ta başladığı projede başvurular 28 Aralık'a kadar devam edecek...

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir başvuruları başladı!

TOKİ İzmir Tire Alt Gelir projesinde yer alan 90 adet konut için başvurular bugün itibariyle başlıyor.

izmir Tire-Belevi yolu Haberi

izmir Tire-Belevi yolu

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Başbakan Binali Yıldırım'ın Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı görevini sürdürdüğü dönemde yapılması talimatını bizzat verdiği Tire-Belevi duble yolunun inşaatının 700 günde tamamlanacağını belirtti. 2015 yılı trafik sayımlarına göre toplam yıllık ortalama günlük trafiği 2 bin 455 araç olan, ağır trafik oranı yüzde 12 seviyesindeki yolun duble yol haline getirilmesiyle daha güvenli ve hızlı bir hizmet sunulacağını hatırlatan Kaya, yeni yolun proje hızının 110 Km/Sa olarak belirlendiğinin bilgisini verdi. 20 Haziran tarihinde yapılacak ihale bünyesinde 885 bin metreküp toprak işi, 65 bin 500 metreküp beton işi, bir adet 40 metre açıklığında çift köprü ve 502 bin metrekare bitümlü sıcak karışım olduğunu belirten Kaya, ihalenin hemen ardından, yasal prosedürlerin de tamamlanmasıyla birlikte yolun inşaatının...