19 / 04 / 2024

İzmir TOKİ konutları

İzmir TOKİ konutları

İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunlar meclis gündemine taşındı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Çeşme'deki TOKİ konutlarının satış bedellerindeki artış meclis gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'in Çeşme ilçesindeki Reisdere TOKİ konutlarının satış bedellerindeki artışı, projenin hedef kitlesini ve fiyatların revize edilip edilmeyeceğini sordu..

İzmir Çeşme'de TOKİ konutları için çözüm bulunmalı!

KONFED ve İSTÖP Genel Başkanı Mehmet Aydoğan, İzmir Çeşme'de inşa edilen TOKİ konutlarıyla ilgili vatandaşların sıkıntısını dile getirdi.

İzmir Kınık TOKİ Konutları fiyatları ne kadar?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan proje başvuru işlemleri başladı. Projede 276 adet konut satışta. Peki İzmir Kınık TOKİ Konutları fiyatları ne kadar?

TOKİ İzmir Tire Konutları başvuruları ne zaman?

TOKİ İzmir Tire'de daireler 3+1 olarak tasarlandı. Projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 96 ay vade uygulanıyor. Peki TOKİ İzmir Tire Konutları başvuruları ne zaman?

Çorum Akçakent'te TOKİ konutlarına köprü inşa ediliyor!

Çorum’un Sungurlu ilçesi Akçakent ve TOKİ konutlarının bulunduğu mahalle sakinlerinin uzun zamandır talepte bulunduğu merdiven ve köprü talepleri gerçekleşti.

TOKİ Bozüyük Konutları'nda satışlar başladı!

TOKİ tarafından yapımı tamamlanmak üzere olan 2.’inci etap TOKİ konutlarının satışına başlandı. Başvuru süresinin tamamlanması ile birlikte başvuruda bulunan 271 kişi konutlarını seçerek sözleşmelerini imzalıyor.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi!

Bitlis Beşminare 'de 169 adet TOKİ Konutlu satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru dönemi 18 Haziran 2015 tarihinde başlayacak ve 30 Haziran 2015 tarihine kadar devam edecek.

Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri!

TOKİ Bitlis Beşminare projesi kapsamında 169 adet konut kura yöntemi ile satışa sunuluyor. Bitlis Beşminare TOKİ Konutları başvuru tarihleri ise haberimizin içinde yer alıyor.

TOKİ Safranbolu Yazıköy Konutları'nda teslimler başladı!

Safranbolu'da İnşaatı tamamlanan Yazıköy TOKİ Konutları’nda hak sahiplerine anahtar teslimleri başladı. . TOKİ, Yazıköy TOKİ Konutlarında hak sahibi olan vatandaşların anahtar teslim işlemlerinin 08 - 26 Haziran’da yapılacağını açıkladı.

TOKİ Erbaa Konutları için 38 bin metrekare arazi kamulaştırıldı!

Erbaa Belediye Başkanı Hüseyin Yıldırım, TOKİ konutları yapılması için sürdürülen çalışmalarda 38 bin metrekarelik arazinin kamulaştırıldığını söyledi.

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları!

Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Konutları kura çekimi 9 Haziran 2015 tarihinde gerçekleşecek. Afyon Çetinkaya Mahallesi TOKİ Evleri‘nde 88 adet daire satışa sunulacak.

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları!

Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları ön talep süreci başladı. Yunusemre Belediyesi TOKİ Konutları Yunusemre Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile hayata geçiriliyor. Başvuruları 30 Haziran'a kadar devam edecek.

Kırşehir Belediyesi kentsel dönüşüm konutlarını ihale ile satıyor!

KIRŞEHİR’DE Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yapılan TOKİ konutlarının satışı devam ediyor. Projenin birinci etap içerisinde Kırşehir Belediyesi’ne ait 29 konutun satışı da yapılıyor.

İzmir TOKİ konutları Haberi

İzmir TOKİ konutları

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir'de TOKİ tarafından depremzedeler için yapılan binalarda ortaya çıkan sorunları meclis gündemine taşıdı. CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, konuya ilişkin soru önergesi sundu ve sorularının Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlanmasını talep etti. 

CHP'li Sevda Erdan Kılıç, "Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98. TBMM İçtüzüğü'nün 96. Maddeleri gereğince Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim" diye konuştu. Kılıç, konuşmasına şu şekilde devam etti:

"İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan deprem sonrasında, TOKİ tarafından depremzedelere para karşılığı yapılan evlerde kusur çıktığına ilişkin basında haberler yer almaktadır. Bir yılda yapılması planlanan 7 proje alanındaki konutların sadece iki bölümünün tamamlandığı ve 16 ay sonra kurayla...