28 / 03 / 2024

İzmir Torbalı 2016 yatırımları

İzmir Torbalı 2016 yatırımları

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü yazısında İzmir Torbalı'daki yatırımları, projeleri ve inşaat sektörünü anlattı. İzgi, Torbalı TOKİ Konutları'na 15 bin başvuru geldiğini belirtti.

İzmir'de 16 adet konut ile Konya'daki 23 adet arsa satılıyor ! Ev ve arsa yeri alacaklar dikkat! 

İzmir Torbalı ile Konya Selçuklu'da yer alan 39 adet gayrimenkul satışa sunuldu. Peki söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar...

Adra GYO İzmir Torbalı'dan 50 milyon TL'ye arsa aldı! 

Adra GYO İzmir Torbalı'da yer alan arsanın ihalesinde 50 milyon TL ile en yüksek teklifi veren şirket oldu. İşte detaylar...

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Aile Bakanlığı personel alımı yapıyor! Başvuru süresi bitimine az kaldı! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı olan İzmir Torbalı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyelerindeki işçi, personel ve memur eksikliğini karşılayarak personel istihdam etmek üzere ilan yayımladı.

11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Torbalı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları netleşti. Peki TOKİ İzmir Torbalı projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Torbalı 2022 sosyal konut projesi...

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

İzmir Torbalı'da 14.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Satış Memurluğu, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı 14 milyon 669 bin 692 lira bedelle satışa çıkardı.

7 şehirdeki bazı taşınmazlar özelleştirme kapsamına alındı!

Aralarında İzmir Torbalı, Ankara İncek, Erzurum Palandöken ve Çukurova'daki arazi ve binaların yer aldığı devlete ait 7 ildeki 9 ayrı taşınmaz daha özelleştirme kapsamında 41.7 milyon Türk Lirası bedelle satıldı.

İzmir Torbalı'daki hobi bahçelerinde yıkım başladı!

Tarım ve Orman Bakanlığı, tarım arazilerini korumak için hayata geçirdiği uygulama dahilinde İzmir Torbalı'da hobi bahçelerinde yer alan yapılar ortadan kaldırılıyor. 

İzmir Torbalı'da toplu konut inşası ne durumda?

TTO Başkanı Olgun, İzmir Torbalı'da devam eden toplu konut inşaatının hammaddeye gelen yüzde 35’lik zam nedeniyle durma aşamasına geldiğini dile getirdi. 

İzmir Torbalı 2016 yatırımları Haberi

İzmir Torbalı 2016 yatırımları

Hızlı büyümenin riskleri, zararları vardır. Altyapı yetersiz, zayıfsa... Sınır tanımaz büyüme ve gelişmenin geleceği, endişedir. Planlı, programlı olmakta yarar vardır. 


İzmir'in Torbalı ilçesi TOKİ tarafından pilot bölge seçildi. Yoklama anketi yaptırıldı, bir ayda 15 bin başvuru geldi. Konutlar nerede yapılacak... İmarı, tipi ne olacak daha belli değil... Şimdiden spekülasyonlara yol açtı. 


Şehir merkezinin yanı başındaki Torbalı, en hızlı gelişen bölge. Her yönüyle aldı başını gidiyor. Göç yükü, istihdam gücü bir anda tepeye vurdu. 10 yıl önce 60 bin olan nüfusu 170 binlere dayandı, gün içinde gelenlerle 200 bini aşıyor. İlçenin nüfus artışı, ülke oranının üzerinde. İnşaat ve sanayi sektörü durmuyor. 

700'ü aşkın fabrika var. İhracatı parmak ısırtıyor. Mazlum memleketimin 63 vilayetini geride bıraktı. Aydın, Balıkesir, Malatya, Samsun'u solladı. Hedef; 1 milyar Dolar...