20 / 04 / 2024

İzmir Torbalı inşaat sektörü

İzmir Torbalı inşaat sektörü

İnşaat sektörünün yoğun faaliyet gösterdiği İzmir Torbalı'da inşaat sayısının hızla artması nedeniyle denetimler arttı. Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerce inşaatlar tek tek denetleniyor.

İzmir Torbalı'da inşaat sektörü hız kesmiyor!

Milliyet Ege Gazetesi köşe yazarı olan Erdal İzgi bugünkü yazısında İzmir Torbalı'daki yatırımları, projeleri ve inşaat sektörünü anlattı. İzgi, Torbalı TOKİ Konutları'na 15 bin başvuru geldiğini belirtti.

Mosinjproekt, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldı!

Moskova hükümetine ait olan 'Mosinjproekt' şirketi, İzmir metrosunun inşaat ihalesine katıldığını resmen duyurdu.

İzmirli firmalar inşaat sektörüne yatırıma hazır!

Uzun yıllardır İzmir'de inşaat sektöründe hizmet veren 55 temsilci bir araya gelerek Türkiye'de inşaat sektörünün gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini söylediler. Toplantıya katılan iş adamı Serdar Kolay, "Ülkemiz ekonomisi için taşın altına elimizi sokmaya hazırız" dedi. 

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatı Mayıs'ta tamamlanacak!

Torbalı Doğa Koleji'nin inşaatında sona geliniyor. 11 bin metrekare arazi üzerine kurulan kampüsün inşaatının Mayıs ayında tamamlanacağı açıklandı.

İzmir inşaat firmalarının gözdesi oldu!

İzmir Mimarlar Odası Başkanı Halil İbrahim Alpaslan, İzmir'de inşaat sektörünü değerlendirdi. Alpaslan, inşaat firmalarının gözdesi durumunda olan İzmir’in 10 yılda İstanbul gibi olacağını söyledi.

THK'dan Torbalı'da inşaat ihalesi!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı'nca İzmir'in Torbalı'da 205 metrekare yüzölçümlü arsaya, bedeli kat payı karşılığı ödenmek üzere bina inşaatı yaptırılacak. İnşaat işi 17 Ağustos 2018 günü ihale edilecek.

Torbalı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı yükseliyor!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, geçtiğimiz yıl hizmete açılan 250 yataklı Torbalı Devlet Hastanesi’nden sonra bu kezde 25 ünite kapasiteli Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi!

Koç İnşaat Mia Koru Torbalı projesi İzmir Torbalı'da inşa ediliyor. Yaz kampanyası kapsamında yüzde 50 peşinat veriliyor yüzde 50'lik bedel teslim tarihinde ödeniyor. 

Göztepe Torbalı Tesisleri'nin inşaatı başlıyor!

Göztepe Kulübü Başkanı Mehmet Sepil, "Takımımızı daha iyi günlere taşıyacak altyapı tesislerini hayata geçirmek istiyoruz. Torbalı'da 100 dönümün üzerinde arazi tahsis edildi, bir ay içinde onun inşaatına başlayacağız." diye konuştu.

Torbalı'da inşaat malzemelerine yapılan zamlara şikayet!

İzmir Torbalı’da faaliyet gösteren müteahhitler demir, çimento, beton gibi inşaat malzemelerine gelen zamları fahiş buldular ve Torbalı Ticaret Odası (TTO) yetkililerine şikayet ettiler.

İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) Başkanı Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü hakkında açıklamalar yaptı. Necip Nasır, İzmir'de inşaat sektörü büyümesini sürdürecek diye konuştu. 

İnşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi!

İzmir'de son dönemde inşaat sektöründe hareketlilik yaşanıyor. Bu hareketlenme ile inşaat yatırımcılarının gözü Torbalı'ya çevrildi. 

Torbalı TOKİ projesinde inşaat sürüyor!

İzmir’in Torbalı ilçesindeki Ayrancılar İnönü Mahallesinde, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımına başlanan 315 adet konut ve 8 adet iş yerinin inşaatı hızla yükseliyor.

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

İzmir Torbalı inşaat sektörü Haberi

İzmir Torbalı inşaat sektörü

İhracat performansıyla Türkiye'deki 63 ili geride bırakan İzmir Torbalı'da nüfus, durmaksızın artmaya devam ediyor. Türkiye'nin neredeyse her bölgesinden göç alan Torbalı, inşaat sektörünün de vazgeçilmezlerinden oldu. Büyük holdinglerin ve inşaat firmalarının uğrak mekânı haline gelen Torbalı'da, inşaat sayısının hızla artması nedeniyle Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerce denetimler artırıldı. 


"YÖNETMELİĞE UYMAMAKTA ISRAR EDENLERE İDARİ YAPTIRIM UYGULUYORUZ" 

İnşaatlardaki denetimleri periyodik hale getirdiklerini ifade eden Zabıta Müdürü Salih Sarıdoğan, görülen eksikliklerin firma yetkililerine bildirildiğini, yasal uyarıların da daha önce yapıldığını ifade ederek, buna karşın bu uyarılan dikkate almayan firmalara ceza kestiklerini söyledi. Güvenlik ve çevre kirliliği konusundaki duyarlılıklarım bir kez daha yineleyen Torbalı Belediyesi Zabıta Müdürü Salih Sandoğan, 2016 yılı Ocak Ekim ayları arasında 40'a yakın inşaat firmasına 5326 sayılı kabahatler kanununa göre...