26 / 04 / 2024

İzmir travel turkiye

İzmir travel turkiye

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak.

Photo Travel Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Photo Travel Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Karadağ tarafından kuruldu.

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Asrın Travel Turizm Limited Şirketi Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Şule Biçer tarafından kuruldu.

Kenzo Travel Turizm Acenteliği Limited Şirketi kuruldu!

Kenzo Travel Turizm Acenteliği Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şahin tarafından kuruldu.

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Port Travel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşildal tarafından kuruldu.

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

STT Star Travel Turizm İç ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Abdulğani Tetik ve Abdulla Ghareeb F A Al Enazi ortaklığında kuruldu.

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

All Colours Travel Turizm ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Bayraktar tarafından kuruldu.

Royan Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royan Travel Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Seyedalıreza Mostofi ve Zahra Hosseini ortaklığıyla kuruldu.

Travel İnn Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel İnn Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karcı ve Savaş Aral ortaklığıyla kuruldu.

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Red Travel İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayanollah Ramezanı, Masoud Karımkhanı ve Mesut Atasoy ortaklığıyla kuruldu. 

Easy Travel Gayrimenkul Ticaret Şirketi kuruldu!

Easy Travel Gayrimenkul Ticaret Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Alkalaf tarafından kuruldu.

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Travel Network Turizm Seyahat Acentesi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Habil Aliyev, Muzaffar Abbasov ve Parvız Jafarov ortaklığıyla kuruldu.

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

İzmir travel turkiye Haberi

İzmir travel turkiye

Trakya Kalkınma Ajansı 2015 yılı fuar ve tanıtım maratonunu, 10-13 Aralık tarihlerinde Fuar İzmir’de düzenlenecek Travel Turkey İzmir 9’uncu Turizm Fuar ve Kongresi ile tamamlayacak. Trakya Kalkınma Ajansı’nın, Trakya Bölgesi’nin turizm değerlerinin tanıtımını yapmak amacıyla çatı kurum olarak bulunacağı stantta, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ İl Kültür ve Turizm Müdürlükleri de yer alacak. 10 Aralık 2015 Perşembe günü saat 11.00’da yapılacak resmi açılışın ardından fuar dört gün boyunca ziyaretçilere açık kalacak. Trakya Kalkınma Ajansı’nın organizasyonuyla hazırlanan ‘Trakya’ standı, B Salonu C135 numaralı bölümde katılımcıları ağırlayacak. Fuarın yanı sıra Trakya Kalkınma Ajansı, 10-12 Aralık tarihlerinde dünyanın önde gelen gastronomi ve turizm uzmanları ile eğitimcilerini bir araya getirmek, gastronominin turizme etkisini tartışmak amacıyla düzenlenecek Uluslararası Gastronomi Turizmi Kongresi’ne de katılacak. Kongrenin düzenleneceği...