28 / 03 / 2024

İzmir Üçkuyular Semt Garajı

İzmir Üçkuyular Semt Garajı

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İstinyePark İzmir bugün açılıyor!

Orjin Grup tarafından İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İstinyePark İzmir bugün açılıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, kentin en büyük AVM'si olmaya aday...

İstinyePark İzmir yarın açılıyor!

Orjin Grup imzasıyla İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinyePark İzmir yarın kapılarını açıyor. Türkiye Cumhuriyeti tarihinin İzmir'de yapılmış ikinci en büyük özel sektör yatırımı olan İstinyePark İzmir, şehirdeki en büyük AVM olmaya aday projelerden...

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

İzmir Üçkuyular'a terminal ve otopark inşa edilecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içi toplu ulaşımda önemli bir aktarma noktası haline gelen Üçkuyular'a Terminal ve Otopark inşa edecek.

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

İzmir İstinye Park'ta son durum!

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Ağustos 2019'da tamamlanması planlanıyor. İşte İzmir İstinye Park'ta son durum...

Konak Tramvayı Üçkuyular’a bağlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Konak Tramvayı'nın hat imalat çalışmaları kapsamında 3 Ekim Salı gününden itibaren hattın Üçkuyular bağlantısına başlanacak.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Üçkuyular'daki imar planı iptal edildi!

İzmir Üçkuyular'da Maliye Meslek Lisesi'nin bulunduğu alanda İmam Hatip Lisesi, cami ile vergi dairesi yapılmasına olanak sağlayan imar planları mahkeme tarafından iptal edildi.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı Haberi

İzmir Üçkuyular Semt Garajı

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin eski Üçkuyular Semt Garajı'nın bulunduğu alandaki otopark, 3. kez ihaleye çıkıyor. 


9Mart'taki ihale, kapalı teklif usulü gerçekleşecek. Egedesonsöz'den Ender Aldanmaz'ın haberine göre; Üçkuyular'da Doğuş Gayrimenkul ile Orta Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Üçkuyular Pazaryeri üzerinde yapılması planlanan 250 milyon dolarlık İstinye Park AVM ve Otel Projesi'nin yanında yer alan eski Semt Garajımın, otopark olması için daha önce iki kez ihale yapılmış, talip çıkmamıştı. 


10yıl işletme hakkı 

Oto terminal ve otopark alanı olarak geçen 16 bin 500 metrekarelik alanda otopark yapımı için üçüncü ihalede de muhammen bedel değişmedi. Alana otopark yapımı ve 10 yıl süreli işletme hakkı için yapılacak ihale için Büyükşehir, 31 milyon 334 bin TL tahmini bedel, 940 bin TL geçici teminat bedeli istedi.



Milliyet...