26 / 04 / 2024

izmir ulaşım projeleri 2015

izmir ulaşım projeleri 2015

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İzmir'de 170 milyon dolar yatırım değeriyle İŞ GYO tarafından yaşama geçirilen Ege PERLA'nın yüzde 70'i satıldı. Projenin son derece doğru bir yatırım olduğunu belirtti..

Ulaşım projeleri İzmir'i uçuracak!

İzmir'i otoyollar ve hızlı tren hatları ile İstanbul ve Ankara'ya bağlayacak olan projeler, bütün Ege'nin görünümünü değiştirecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun o projelerden bazılarına değindi..

İzmir ulaşım projelerine odaklandı!

Bornova’yı Bayraklı kıyılarıyla buluşturacak ulaşım aksının son halkasını oluşturan Adnan Kahveci Köprülü Kavşağı’nın temeli törenle atıldı. Projenin tamamlanmasıyla, İzmir tarihinde ilk kez 35 metre genişliğinde iki bulvara sahip olacak..

İzmir’de raylı sistemin toplu ulaşım içindeki payı yüzde 30’a yükseldi!

İzmir Metro A.Ş. Genel Müdürü Sönmez Alev, Türkiye’de hiçbir kentin bu düzeye yaklaşamadığını belirterek, geçtiğimiz Ekim ayında 8 milyon 250 bin biniş sayısıyla metroda “tüm zamanların rekorunun” kırıldığını söyledi.

Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım semineri İzmir’de başladı!

İzmir’i Akdeniz’in lider kentlerinden biri yapabilmek hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, Akdeniz kentleri arasında kent içi ulaşım sistemlerinin geliştirilmesi ile ilgili önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

izmir ulaşım projeleri 2015 Haberi

izmir ulaşım projeleri 2015

İzmir'de 170 milyon dolar yatırım değeriyle İŞ GYO tarafından yaşama geçirilen Ege PERLA'nm yüzde 70'i satıldı. Projenin son derece doğru bir yatırım olduğunu belirten İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, "3. Köprü, Çanakkale ve İzmit Körfezi geçişleri tüm sektörlere olumlu katkı sağlayacak yatırımlardır. Bu altyapı çalışmaları tüm Güney, Doğu Marmara ve Kuzey Ege'yi etkileyecek 3 ayrı geçiş noktası teşkil etmekte ve büyük bir çember oluşturmaktadır. Büyük resme baktığımızda bu yatırımların pek çok sektöre fayda sağlayacağını, etkisinin büyük olacağını öngörebiliriz" dedi. 


'İzmir değerlenecek' 

Bu ulaşım akslarının Ege Bölgesi ve İzmir üzerinde yaratması beklenen olumlu etkileri göz önüne alarak, Ege PERLA'da 32 adet üniteyi, gelecekteki değer artışlarından faydalanmak üzere yatırım amaçlı olarak tutma kararı aldıklarını kaydeden Tanes, "İzmir'in bölge içindeki konumu daha da...