19 / 04 / 2024

izmir ulaşım projeleri

izmir ulaşım projeleri

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesi iptal mi edilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı ilk birleşimi gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti Grup Başkan Vekili Ali Kökoğuz, Üçkuyular- Narlıdere metro hattı projesindeki son durumu sordu.

Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaları yeni yılda başlayacak!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Narlıdere ve Buca metrosunda inşaat çalışmaların yeni yılda başlayacağını müjdeledi. İzmir'e yatırımların çoğaldığını dile getiren Kocaoğlu, "Özellikle sağlık turizminde ve fuarcılık alanında daha gerçekleştirilecek önemli yatırımlar var" dedi.

İstanbul Otoyol projesi kente değer kattı!

İzmir ile İstanbul arası karayolu ulaşımını 3 saate indirecek İstanbul Otoyol’u projesi ulaşımı büyük ölçüde rahatlatacak. Projenin büyük kısmı tamamlandı. 

İşte İzmir'in 5 mega projesi!

Başbakan Binali Yıldırım geçtiğimiz gün bir dizi açılış için geldiği İzmir'de müjdeleri sıralarken, tüm projelerin kararlılıkla sürdürülerek tek tek hizmete açılacağını söyledi.

İzmir'e nefes aldıran ulaşım projeleri!

İzmir'de dev yatırımların temeli atıldı. İlçeye nefes aldıracak projelerin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

İzmir-Ankara YHT 2019'da bitecek!

Ulaştırma Bakanı Arslan, "YHT'yle önce Ankara'ya, oradan da tüm Anadolu'ya bağlanacak hatlarımızla, ürünler en uca kadar ulaştırılacak. İzmir-Ankara YHT'nin tamamı 2019 yılı içinde bitecek" dedi

Ahmet Arslan'dan İzmir'e 13 ulaşım projesi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İzmir'de yapılan ve yapılması planlanan 13 ulaşım projesini anlattı.

Ahmet Arslan İzmir projelerini anlattı!

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, İzmir ve çevresindeki projelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.Arslan, İzmir'in önemli bir ana koridor hattında olduğunu söyledi.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde son durum!

İzmir'e kazandırılan eserlerin yenilerinin yolda olduğunun müjdesini de veren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, " İzmir Körfez Geçişi Projesi'nde 2. aşama kesin projeleri onaylandı, 2017 yılının başında projelendirme ve ÇED süreci tamamlanmış olacak." dedi

Nihat Zeybekçi: İzmir'in duran ve geciken projesi yok!

Ekonomi Bakanı Zeybekci, "Cumhuriyetimizin 100. yılında hedeflerinin de çok daha üzerinde bir performansla İzmir 2023'ü karşılayacaktır. Geri kalan, duran geciken bir projesi yok İzmir'in" dedi.

Veysel Eroğlu'ndan İzmir'e 8 yeni proje!

Bayramlaşmak için İzmir'e gelen Bakan Eroğlu, 8 müjde verdi. Yıldırım hızıyla yapılacak projeler arasında; baraj, gölet, hastane, okul, orman ve meteroloji istasyonu yer aldı.

İzmir Büyük Körfez Projesi'ne ÇED talebi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun, "Büyük Körfez Projesi" için ÇED raporu verilmediği iddialarına ilişkin, "Talep ederlerse yaparız'' dedi.

Ulaşım projeleriyle İzmir daha da değerlenecek!

İş GYO Genel Müdürü Turgay Tanes, İzmir'de 170 milyon dolar yatırım değeriyle İŞ GYO tarafından yaşama geçirilen Ege PERLA'nın yüzde 70'i satıldı. Projenin son derece doğru bir yatırım olduğunu belirtti..

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? Ulaşım bilgisi!

İzmir Üçkuyular'da inşa edilen İzmir İstinye Park projesi 22 Ekim'de açılıyor. Peki İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte İzmir İstinye Park'a nasıl gidilir sorusunun yanıtı ve ulaşım bilgisi...

İzmir Örnekköy 2.Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri ihaleye çıkıyor!

İzmir Karşıyaka Örnekköy Mahallesi 2. Etap ve 3. Etap kentsel dönüşüm projeleri için ihale tarihi belli oldu. İhalelerin toplam bedeli 349 milyon 890 bin 967 TL olarak belirlendi.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

İzmir'e yönelik yatırım projeleri TBMM gündeminde!

Bakanlığın ve Bakanlığa bağlı kurum ve kuruluşların 2014-2018 yılları arasında İzmir'e yönelik yatırım projeleri ve 2019 yılı kesinleşmiş yatırımları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bakan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Evora İzmir nerede, ulaşım bilgisi!

Evora İzmir nerede ulaşım bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede toplam 1.049 konut bulunuyor.

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

izmir ulaşım projeleri Haberi

izmir ulaşım projeleri

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Selim Türsen,"Üç ‘2’ şans getirsin" başlıklı yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. "Dövizin ekonomiyi peşinden sürükleyerek sıçraya sıçraya belirsizliğe gidişinin durdurulması 2021’in son günlerinde yeni yıl hediyesi gibi geldi." diyerek yazısına başlayan Türsen devamında şunları yazdı...

İzmir'de açıklanan plan ve projelerden sanayiden tarıma hemen her sektörde 2022’nin hareketli bir yıl olacağı anlaşılıyor.

Altyapı projelerinden birkaçına göz atacak olursak, Karşıyaka trafiğine nefes aldıracak Çiğli Tramvayı 2022’de faaliyete geçecek. Dört yılda tamamlanacak Buca Metrosu’nun ilk kazması da 2022’de vurulacak. Ve tabii ki 2023 yılına yetişecek Narlıdere Metrosu’nda sona nasıl yaklaşıldığını da 2022’de ilgiyle izleyeceğiz

Yakın tarihte deprem gerçeğiyle acı bir şekilde yüz yüze gelen İzmir’de gelecek yıl en çok izlenecek konulardan biri de kentsel dönüşüm olacak.

İlk etapta 313...