24 / 04 / 2024

İzmir Un Fabrikası

İzmir Un Fabrikası

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı 108 yıllık önemli bir tarihi yapı, bir dönem Devlet Güvenlik Mahkemesi olarak da kullanılan eski Un Fabrikası’nı restore etti.

Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi binası Meclis gündeminde! Kim teslim aldı?

Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Denizli Külahçıoğlu Un Fabrikası Konservatuvar Merkezi’ndeki sorunlar Meclis gündeminde. Peki bu binayı kim teslim aldı? İşte merak edilenler...

TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?

Türkiye'nin yerli otomobil TOGG artık hayal olmaktan çıkıyor. TOGG’un fabrikası 29 Ekim’de açılıyor. Bu aşamada da bazı sorular sıklıkla sorulmaya başlandı. İşte onlardan biri de “TOGG 1 yılda kaç tane üretilecek?” sorusunun yanıtı!

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacak? TOGG’un fabrikası ne durumda? TOGG fabrikası Gemlik'te nerede?

TOGG’un fabrikası ne zaman açılacağı gün büyük bir merakla bekleniyor. İşte TOGG fabrikasına dair araştırılan detaylar!

TOGG'la ilgili flaş gelişme! Fabrika 29 Ekim'de açılıyor!

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG'un fabrikası 29 Ekim'de açılıyor. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu TOGG'a ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. İşte TOGG hakkında merak edilenler...

TOGG’u yollarda göreceğimiz tarih belli oldu! Ne zaman TOGG satın almaya başlayabiliriz! Elinizi çabuk tutun

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, yerli otomobil olan TOGG’un fabrikasının açılışının 29 Ekim’de gerçekleştirileceğini kaydederek ne zaman yollarda görmeye başlayacağımızı açıkladı. İşte detaylar…

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Tahıl krizinin gölgesinde un devi fabrikasını kapattı, hissesi tavan yaptı

Tahıl krizinin yaşadığı şu dönemde un devi Ulusoy Un, Samsun'daki 500 ton üretim kapasiteli fabrikasını kapattığını açıkladı. Şirketin bu kararından sonra hisse senedi tavan yaptı. 

TMO'nun desteğine rağmen dev un fabrikası kapısına kilit vurdu

Toprak mahsülleri Ofisi'nin un tedarikçilerine ucuz buğday desteği yapacağını açıklamasına rağmen Samsun'da günlük 2 bin 100 ton un işleme kapasitesine sahip dev fabrika üretimi sonlandırma kararı aldı. İşte detaylar...

TMSF Türsa Tarım Ürünleri’nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar kapsamında, Türsa Tarım Yazıbelen Un Fabrikası Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için 3.2 milyon Türk Lirası, Türsa Tarım Meram Tavuk Çiftliği Ticari ve İktisadi Bütünlüğü için ise 15.1 milyon Türk Lirası muhammen tutar belirlendi.

Çaykur'un çay fabrikası için tünel inşaatları tamamlanıyor!

Çaykur’un İkizdere ilçesinde yapılması planlanan çay fabrikası için tünel inşaatları 1,5 ay içerisinde tamamlanacak. Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, proje alanında incelemelerde bulundu. 

Balıkesir'de 8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Balıkesir 1. Satış Memurluğu, Karesi İlçesi, Akıncılar Mahallesi'nde bulunan un fabrikasını 8 milyon 80 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 28 Eylül 2020 günü gerçekleşecek.

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı!

Bosch'un Manisa'daki 40 Milyon TL’lik fabrikası açıldı. Açılışta konuşan Bosch Termoteknik Türkiye Ticari İşler Genel Müdürü Akın Kazak, 'Aralık 2016’da açılan İnovasyon Merkezi yatırımımızı bu sene Lojistik Merkezimiz ile güçlendiriyoruz.' dedi.

Edirne İpsala'da 6.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Edirne İli, İpsala İlçesi, İbriktepe Mahallesi'nde yer alan un fabrikası vasıflı gayrimenkul 6 milyon 293 bin 868 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Un Fabrikası Haberi

İzmir Un Fabrikası

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Kalkınma Ajansı (İZKA) kent tarihinin 108 yıllık önemli bir tarihi yapısı, bir dönem Devlet Güvenlik Mahkemesi olarak da kullanılan eski Un Fabrikası’nı Kent Koleji’ne dönüştürmek için 2014 yılında başladığı restorasyonu tamamladı. Geçici kabul işlemlerinden sonra iç dekorasyonun ardından İzmir’de kalifiye eleman arayan işletmelerde istihdam sağlayacak kurslar Kent Koleji’nde açılacak.


Büyükşehir Belediyesi, 1908 yılında inşa edilen ve kentin tarihine tanıklık eden Halkapınar’daki eski Un Fabrikası’nın restorasyonunu tamaladı. Bir dönem ekmek fabrikası olarak kullanılan ve son dönemde de DGM ve TEK gibi kurumlara evsahipliği yapan Cumhuriyet’in ilk yıllarında Tuzakoğlu Fabrikası adıyla bilinen iki tarihi binada tamamlanan restorasyonun ardından belediye yetkilileri yüklenici firmadan geçici kabulü için çalışmalarına başladı. Cumhuriyet’in ilk yıllarına kadar Tuzakoğlu Fabrikası adıyla anılan bina, binanın yüklenicinden...