19 / 04 / 2024

İzmir Urla restorasyon

İzmir Urla restorasyon

İzmir Urla'da yer alan iki taş köprü yenilenecek. Özbek 1 ve Özbek 2 taş köprünün ihalesi gerçekleşti.

Ege Yapı Kekliktepe'de 3 milyon TL peşinat ve 24 ay vade fırsatıyla!

Ege Yapı'nın İzmir Urla'da hayat geçirdiği Kekliktepe projesinden 3 milyon TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Teslimleri 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanan proje 88 dönüm alan üzerinde inşa ediliyor. 

Tan Urla'da peşin ödemelerde yüzde 15 indirim! 

Tanyer Yapı'nın İzmir Urla'da hayata geçirdiği Tan Urla projesinde peşin ödemelerde indirim yapılıyor. Projede yer alan dairelerin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Urla'da arazi almak isteyenlere müjde! Karayolları Ovacık'taki 8.753 metrekarelik araziyi satıyor! 

İzmir Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü, İzmir Urla'da arazi satıyor. Peki İzmir Urla'daki arazinin satış ihalesi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Karayolları İzmir Urla'da 4 arazi satacak! Yazlık bölgelerde arazi arayanlara büyük fırsat!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü İzmir Urla Bademler'de yer alan dört adet araziyi satışa çıkardı.

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

Tan Urla'da konut fiyatları güncellendi! Konut tiplerine ne kadar zam geldi?  

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir Urla'da hayata geçirilen Tan Urla'nın yeni fiyatları belli oldu. İşte Tan Urla'nın güncel fiyat listesi 2023....

Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022!

Tanyer Yapı imzasıyla İzmir Urla'da hayata geçirilen Tan Urla'nın Aralık ayı fiyatları belli oldu. İşte Tan Urla fiyat listesi Aralık 2022....

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi! TOKİ İzmir Urla ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin İzmir projelerinin detayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Peki TOKİ İzmir Urla projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Urla 2022 sosyal konut projesi...

Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam!

Emlak Konut GYO, İzmir Urla parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Murat Kurum'dan Urla depremi açıklaması!

İzmir Urla'da meydana gelen depremle ilgili önemli açıklamalar yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Bölgedeki İl Müdürlüğü ekiplerimiz şu ana kadar olumsuz bir durum ve ihbarla karşılaşmadı" dedi.

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

İzmir Urla'da 56 villalı sitedeki bazı bölümler için yıkım kararı!

İzmir Urla'da ilçesinde geçtiğimiz senede 6 Ekim tarihinde, kumar oynatıldığı ve sahte içki satıldığı iddiasıyla jandarma tarafından operasyon gerçekleştiren Bademler Mahallesi'ndeki 56 villalı sitede bazı bölümlerin imara aykırı ve kaçak yapıldığı öğrenildi.

İzmir Urla restorasyon Haberi

İzmir Urla restorasyon

İzmir'in Urla ilçesinde bulunan ve Özbek köprüleri olarak bilinen iki tarihi taş köprünün restorasyon çalışmalarına başlanacağı bildirildi.


Urla Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Özbek Mahallesi'ndeki dere üzerindeki Özbek 1 ve Özbek 2 taş köprünün restore edilmesi için hazırlanan projenin ihalesinin yapıldı.


Trafik konforunun artırılması ve turizme katkı sağlaması amacıyla restorasyonu yapılacak köprülerin ilk etapta ayakları ile kemerinin ortaya çıkarılması için kazı çalışması yapılacak.


Bu çalışmanın ardından taş malzemede tamamlama, harçlama, derzleme yapılacak ayrıca, döşeme ve korniş taşları ıslah edilerek tamamlanacak.


Can ve mal güvenliğinin sağlanması için de taş korkuluk imalatı ve onarım kitabesi konulacak.


Açıklamada, köprülere ilişkin bilgilere yer veren Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 17. ve 19 yüzyıllara ait köprülerin ortalama 15 metre uzunluğunda tek gözlü aynı malzeme ve yapım özelliklerine sahip olduğunu belirtti.


Yapısal...