19 / 04 / 2024

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi 3. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller, 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi  ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 20 Şubat'ta!

İller Bankası A.Ş. Genel Müdürlüğü Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, İzmir Karabağlar ilçesi Uzundere Mahallesi'nde bulunan 3 parselde kat karşılığı inşaat yaptıracak. İhalesi 20 Şubat'ta gerçekleşecek inşaatın toplam bedeli 91 milyon 296 bin 800 TL olarak belirlendi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşümünün ihalesi yarın!

Uzundere Mahallesi'nde 280 konut ve 33 iş yerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi için yarın dördüncü kez ihaleye çıkıyor.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 3. kez iptal edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere'de 44 bin 345 metrekarelik alanda 280 konut ile 33 iş yeri yapımını öngören kentsel dönüşüm ihalesi üçüncü kez iptal edildi.

İzmir Uzundere'deki dönüşüm ihalesine katılım olmadı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2 yıldır üzerinde çalıştığı, Karabağlar Uzundere Mahallesi'ndeki 280 konut ve 33 işyerini kapsayan kentsel dönüşüm projesi ihalesine yine hiçbir müteahhit katılmadı.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi 18 Mayıs'ta!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, uzlaşmaya dayalı yerinde kentsel dönüşüm kapsamında Uzundere projesinin ilk etabı için 18 Mayıs'ta yapım ihalesine çıkacak. Mali tekliflerin 2 Haziran'da açılacağı ihale, 313 konut ve işyerini kapsıyor.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde 2026’ya kadar 3 bin 500 bağımsız bölüm tamamlanacak! 

İzmir Karabağlar Uzundere'deki kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar tam gaz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, çalışmaları yerinde inceledi ve önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in dirençli kent vizyonu kapsamında Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı’nda bin 422 bağımsız birimi kapsayan üçüncü etabın yapım çalışmalarına start vermek için belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atıldı.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm projesinde 3. Etap için imzalar atılıyor!

İzmir'de Uzundere'de 20 bin 600 haneyi kapsayan 422 bağımsız birimi etkileyecek olan üçüncü etap yapım çalışmalarına başlanıyor. Büyükşehir Belediyesi 28 Ocak’ta belediye şirketi İZBETON ile protokole imza atacak. Ayrıca kreş, etüt merkezi ve kütüphanenin bulunduğu sosyal tesislerin temeli atılacak.

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

İzmir genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor. Örnekköy Kentsel Dönüşüm projesinin 4. Etap lansmanı yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, lansmanda kentsel dönüşümle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İzmir Bornova'da kentsel dönüşüm için kritik viraj!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. İzmir Bornova Belediyesi Bornova alanını kapsayan bazı bölgelerde kentsel dönüşüm için harekete geçti.

Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüme giriyor!

25 senedir ülke genelinde hayata geçirdiği çeşitli konut projeleri ile adından söz ettiren Turkmall İzmir'de kentsel dönüşüm projesi için düğmeye bastı. 

İzmir'de kendi binasını dönüştürmek isteyenlere destek müjdesi!

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İzmir Milletvekili Necip Nasır, kentte kentsel dönüşümde desteklerin artacağını dile getirdi. 

İzmirlilerden 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talebi!

İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği (İZDEDA) Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki kentsel dönüşüm kredisiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Özkan, 400 bin TL'lik sıfır faizli kentsel dönüşüm kredisi talep ettiklerini belirtti.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesinde son durum ne?

Gaziemir Belediyesi Meclis Üyesi ve Kentsel Dönüşüm Komisyonu Başkanı Necati Kırmaz, Uzundere kentsel dönüşüm projesine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kırmaz, projenin en hızlı şekilde tamamlanarak teslim edilmesi için çalışmaların yapıldığını belirtti.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm projesine vatandaşlardan tepki!

Uzundere Mahallesi'nde kentsel dönüşümün tamamlanmamasına vatandaşlardan tepki geldi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile konuşan vatandaşlar, projenin hüsrana uğradığını ifade etti. 

Necip Nasır'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

İzmir'deki kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan AK Parti Milletvekili Necip Nasır, kentsel dönüşüm için herhangi bir kredi alınmadığını dile getirdi.

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi Haberi

İzmir Uzundere kentsel dönüşüm ihalesi

İzmir Uzundere Mahallesi'nde gerçekleştirilen dev kentsel dönüşüm projesinde çalışmalar hızla devam ediyor. İzmir Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm projesi  yerinde ve yüzde 100 anlaşma prensibiyle yürütülüyor. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki; tapunun İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi III. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller, 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi  9 Mayıs 2019 tarihinde ihaleye çıkarılıyor. 

Uzundere Mahallesi 3. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi için tahmini bedel 238 milyon 274 bin 085,48 TL olarak belirlendi. Projenin 30 ayda tamamlanması bekleniyor. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığından:
Adı: İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi III. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller, 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi

Niteliği: İzmir Büyükşehir Belediyesi mülkiyetindeki;...