26 / 04 / 2024

İzmir Uzundere konutları

İzmir Uzundere konutları

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından depremzedelere tahsis edilen konutlara 160 aile daha yerleştirildi. 

AK Partili Hamza Dağ'dan depremzedelerin oturduğu evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tepki!

30 Ekim 2020 tarihinde İzmir'de meydana gelen depremin ardından Uzundere Konutları'na yerleştirilen depremzedelerin yaşadığı evleri satışa çıkaran İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne AK Partili Hamza Dağ'dan da tepki geldi...

İzmir Uzundere Toplu Konutları 34 adet konut satılıyor! Ev alacaklara son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 34 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda yer alan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

İzmir Karabağlar'da 52 adet konut satılıyor! Ev sahibi olmak isteyenlere son dakika müjdesi! 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir ili, Karabağlar ilçesi, Yaşar Kemal Mahallesi'nde yer alan 52 adet konutu satıyor. Peki İzmir Uzundere Toplu Konutları'nda satışa sunulan dairelerin fiyatları ne kadar? 

İzmir'de depremzedelerin yerleştikleri konutların tahliye edilmesi kararına tepki!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan depremden sonra İzmir Büyükşehir Belediyesine ait Uzundere konutlarına yerleştirilen depremzedelerin, konutları tahliye etmelerinin istenmesi tepkilere sebep oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir Uzundere 4. Etap için düğmeye basıldı! Dev dönüşüm projesi proje ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İzmir Uzundere 4. Etap projesi için düğmeye bastı. Söz konusu ihale 30 Haziran 2022 tarihinde saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

İzmir deprem konutlarının teslimleri ay sonuna kadar tamamlanacak!

İzmir Milletvekili Necip Nasır, İzmir deprem konutlarının 4. proje alanından başlanarak, hak sahiplerine teslim edildiğini belirtti.

Selahattin Şahin'den Uzundere Konutları depremzedelere satılsın çağrısı!

MHP Grup Başkanvekili Selahattin Şahin İzmir depreminden sonra Uzundere Konutlarına yerleştirilen depremzedelere konutların satılması yönünde yazılı önerge verdi.

İzmir Uzundere'deki konutlar depremzedelere tahsis edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentte yaşanan deprem sonrasında evleri hasar gören vatandaşlar için Uzundere'deki konutları tahsis etti.

İzmir'deki konutların yarısının deprem sigortası yok!

İzmir, 30 Ekim'de meydana gelen depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.  Çok sayıda binanın yıkıldığı İzmir'de konutların sadece yüzde 57'sinin sigortası bulunuyor. 

İzmir Uzundere konutlarında yüzde 9 indirim!

İzmir Büyükşehir Belediyesi,ülkemizde yaşanan ekonomik sıkıntıları da dikkate alarak, Uzundere Toplu Konutları'nın fiyatlarında, bir önceki ihaleye göre yüzde 9'luk bir indirime gitti. 

İzmir’de kentsel dönüşüm mağdurları evlerini bekliyor!

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi belirlenen tarihin üzerinden dört ay geçmesine rağmen tamamlanamadı. CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel konuyu meclis gündemine taşıdı.

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

İzmir Uzundere konutları Haberi

İzmir Uzundere konutları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de depremzedeler için bir yıllığına tahsis ettiği 224 konuttan 160 konutun daha teslimini yaptı.

Milliyet'te yer alan habere göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Uzundere'de bir yıllık kullanım için depremzedelere açtığı dört bloktaki 224 konuttan 160'ı hak sahiplerine teslim edildi. Beyaz eşyadan mobilyaya kadar her türlü ihtiyacın karşılandığı dairelerde kalan depremzedeler konutlardan ayrılırken mobilyaları ve beyaz eşyaları da yanlarında alabilecek.

Dairelerin elektrik, su, yakıt faturaları ve ortak giderler de bir yıl boyunca İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanacak.

İzmir depreminde evleri ağır ve orta hasarlı olarak saptanan ailelerin Uzundere konutları için başvuru süreci tamamlandı. Geriye kalan 64 daire de yeni başvurular olduğu takdirde yine depremzedelere teslim edilecek.

İzmir Uzundere'deki konutlar depremzedelere tahsis...