25 / 04 / 2024

İzmir Yeni Girne Caddesine anaokulu yapılacak

İzmir Yeni Girne Caddesine anaokulu yapılacak

Yeni Girne Caddesi üzeri ve Mavişehir Cahar Dudayev Bulvarı'nda iki yeni anaokulu açacak. Yeni Girne'de Deniz Baykal Kültür Merkezi'ne taşınan Haberleşme Müzesi'nin yerine kurulacak olan anaokulu, 3 sınıfla 40 öğrenciye hizmet verecek.

Akaryakıtta büyük indirim! Böylesi görülmedi! İşte 1 Ağustos akaryakıt fiyat listesi

Haftanın ikinci müjdesi! Benzin motorin ve LPG’ye tarihi indirim yapıldı: İşte Ankara İstanbul İzmir yeni yakıt fiyatları...

İzmir Örnekköy-Yeni Girne Tramvay Hattı'nın ihalesi yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi şehir içindeki trafiğe nefes aldıracak önemli yatırımlardan birini daha hayata geçirmek amacıyla düğmeye bastı. 

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020!

Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. İşte Evora İzmir güncel fiyat listesi 2020 ve Evora İzmir yeni kampanya detayları...

Girne Belediyesi'nin yeni hizmet binası açıldı!

Girne Belediyesi’nin çağdaş çizgiler ve modern bir mimariyle tasarlanan yeni hizmet binasının resmi açılış töreni gerçekleşti.

Konut yatırımının yeni yıldızı İzmir!

Son dönemlerde özellikle beyaz yakalıların birinci tercihi haline gelen İzmir, yeni açılan İstanbul-İzmir Otoyolu’nun sağladığı avantajlarla konut sektörünün parlayan yıldızı haline geldi.

Fahrettin Altay-Narlıdere metrosunda tempo artıyor!

Türkiye'nin en güçlü raylı sistem ağına sahip kenti İzmir, yeni bir metro hattına daha kavuşmanın heyecanını taşıyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, 1 milyar 27 milyon TL'ye ihale edilen F. Altay-Narlıdere metrosunun şantiyesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İzmir Yeni Kent Merkezi imar planına iptal davası!

Şehir Plancıları Odası ile Mimarlar Odası, bakanlığın İzmir Yeni Kent Merkezi’nde 140 bin metrekarelik Tariş arazilerini kapsayan ve Mayıs ayında onaylanan imar planlarının iptali için dava açtı.

Double Diamond Residence satışa çıktı!

İzmir'de faaliyet gösteren Katal İnşaat yeni projesi Double Diamond Residence projesini satışa çıkardı. Karşıyaka Yeni Girne Bölgesi'nde yer alan proje halkın beğeniye sunuldu.

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi!

Kuzeyşehir İzmir yeni fiyat listesi 280 bin TL'den başlıyor. Kuzeyşehir İzmir'de 0,65 faizle 120 ay taksitli ödeme imkanı sunuluyor...

Konak Yeni Kent Merkezi plan notları onaylandı!

İzmir Yeni Kent Merkezi'nin Konak ilçesi sınırlarını kapsayan kesiminde Konak Belediye Meclisi'nde tıkanan plan notları krizi aşıldı.

Başdaş 15. şubesini Karşıyaka'da açtı!

Başdaş Marketler zincirinin 15. halkası Karşıyaka Yeni Girne'de açıldı. Açılışa özel fiyatlar sunan Başdaş Market çevre halkından da büyük bir ilgi gördü.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

İzmir Yeni Girne Caddesine anaokulu yapılacak Haberi

İzmir Yeni Girne Caddesine anaokulu yapılacak

 Mavişehir'deki anaokulunda ise 6 sınıfta 75 öğrenci eğitim alacak. Eylül ayında açılışı yapılacak anaokullarında, çocukların sosyal ve zihinsel gelişimi için gerekli tüm donanıma sahip modern sınıfların yanı sıra, yaz ve kış bahçesi, uyku odası, televizyon odası, mutfak gibi bölümler de yer alacak. 


 3 ve 6 yaş arası çocuklara tam gün hizmet verecek anaokullarında, çocuk gelişimi uzmanı eğitmenler ve bakıcı annelerle birlikte, İngilizce, müzik ve beden eğitimi öğretmenleri de görev yapacak. Çocukların zihinsel, fiziksel ve sosyal gelişimleri için uygulanacak eğitim programları, tiyatro, sinema ve hayvanat bahçesi gezisi gibi etkinliklerle de zenginleştirilecek.


 Karşıyaka Belediyesi bu iki yeni yatırımla; Ayşe Kaya Anaokulu ve geçen yıl Ahmet Piriştina Kültür Merkezi'nde açtığı anaokulu ile birlikte tam gün okul öncesi eğitim veren anaokullarının sayısını 4'e ulaştırmış olacak....