25 / 04 / 2024

İzmir yeni hastane projesi

İzmir yeni hastane projesi

Sağlık Bakanlığınca İzmir'de yapımına başlanan 2 bin 60 yataklı Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yanısıra Buca'ya ikinci bir şehir hastanesi yapılacak.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Ankara Akyurt'taki yeni hastane inşaatı için yer teslimi yapıldı!

Ankara Akyurt halkının uzun süredir beklediği hastane için yüklenici firmaya yer teslimi yapıldı. 20 bin metrekare alana yapılacak hastane için yakın zamanda çalışmalar başlayacak. 

Medicana 2021'de hastane yatırımlarına devam edecek! 

Medicana Sağlık Grubu pandemide frene basmadı. Ataşehir hastanesini açmaya hazırlanan grubun yönetim kurulu başkanı Hüseyin Bozkurt, "2021'de İstanbul'da Ataköy ve Zincirlikuyu'da yeni hastane yatırımlarımız olacak" diyor.

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Ankara Kahramankazan, yeni hastane için gün sayıyor!

Kahramankazan’da yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan 150 yataklı devlet hastanesi için geri sayım başladı. Yakın zamanda açılacak hastane çevre ilçelere de hizmet verecek.

Fahrettin Koca'dan 6 ile yeni hastane müjdesi!

Koronavirüs salgınını değerlendirme toplantısında konuşan Sağlık Bakanı Koca, Diyarbakır, Şanlıurfa, Mardin, Siirt, Şırnak ve Batman’da yeni hastane yapılacağı müjdesini verdi.

İzmir yeni hastane projesi Haberi

İzmir yeni hastane projesi

İzmir'de, yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'ne ilave olarak Buca ilçesine bin 500 yataklı ikinci şehir hastanesi yapılacak.


İl Sağlık Müdürü Bediha Salnur, İzmir'in en büyük sağlık yatırımı olan Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nde çalışmaların devam ettiğini söyledi.


Kampüsün bölge hastanesi konumunda olacağını dile getiren Salnur, "İzmir'e sağlık turizmi alanında da çok büyük katkısı olacak. Yaklaşık 3 milyar liraya mal olacak proje, zeminden kaynaklanan sorunlar nedeniyle biraz gecikme oldu. Şu anda buradaki çalışmalar hızlandı. Bir ay içerisinde artık burada yavaş yavaş binaların yükselmeye başladığını göreceğiz. İnşallah 3 yıl içerisinde 2 bin 60 yataklı kampüs hastanesine kavuşmuş olacağız" dedi.


Salnur, hastanenin günlük ortalama 71 bin kişiyi ağırlayacağını ayrıca 5 bin kişiye de iş imkanı sağlanacağını kaydetti.


Kentin güneyine ikinci bir şehir...