19 / 04 / 2024

izmir yeni konut projeleri

izmir yeni konut projeleri

Gayrimenkul sektörünün yatırım için yeni gözde şehri İzmir olmayı başardı. Konut projelerinin ağırlık kazandığı İzmir’de pek çok firma projelere başlarken, pek çoğu da bölgeye gitmek için yeni yer arayışına girdi.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

İzmir inşaat firmalarının yeni gözdesi!

İstanbul – İzmir otoyol projesinde yeni aşamaya gelinmesiyle inşaat firmaları da rotasını İzmir'e çevirdi

Gözde Grubu yeni projelerle büyüyor!

İZMİR'in farklı noktalarında konut yatırımları bulunan Gözde Grubu; MyWay Fest, MyWay Terrace, MyWay Yıldız ve MyWay Deluxe projeleriyle sektördeki ilerleyişini sürdürüyor.

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları!

Paşalimanı Sea Homes daire fiyatları 390 bin Euro'dan başlıyor. 31 konuttan meydana gelen Sea Homes Paşalimanı projesi bu yıl Haziran ayında teslim ediliyor...

Avcılar Effect satış ofisi!

Toplam 45 bin metrekare inşaat alanı üzerine yayılan proje 322 adet home officeden oluşuyor. Avcılar Effect satış ofisi telefon numarası 0232 344 28 24 olarak belrilendi.

İstanbul, Ankara ve İzmir'e 19 bin yeni konut!

Ekonomist'in haberine göre İstanbul, Ankara ve İzmir'de 41 yeni proje ile 19 bin yeni konut yapılacak. İşte il il projeler ve metrekare satış fiyatları...

Ege'de inşaat sektörü canlandı!

İzmir başta olmak üzere Ege’de ciddi bir hareketlilik yaşanıyor. Ege’de son yıllarda ardı ardına konut, rezidans, AVM, iş merkezi ve otel yatırımlarının temelleri atılıyor, milyon dolarlık yeni projeler açıklanıyor.

Mesut Sancak: İzmir'deki konut projeleri göz ardı edilmesin!

İzmirli Folkart, Bornova'da yeni projesini satışa sundu. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, "İzmir İstanbul'un 10 sene önceki hali gibi. Folkart Life Bornova gibi bir proje İstanbul'da olsa, 3 katı fiyatına satılırdı" dedi.

İzmir'de konut projelerinin yeni adresi: Narlıdere!

İZMİR Büyükşehir Belediyesi de bu yılın ilk günlerinde Üçkuyular-Narlıdere Metro Hattı için ihaleye çıkma kararı aldı. Narlıdere, Güzelbahçe ve Urla aksındaki yeni projeler yatırımcının yüzünü güldürüyor..

Tekfen-Rönesans İzmir projesi yıl sonunda satışta!

Tekfen - Rönesans İzmir projesinin 2015 yılı sonunda satışa çıkarması planlanıyor. 38 bin 781 metrekare alan üzerinde yükselen projede alışveriş merkezi, residence daireler ve ofisler bulunuyor.

İzmir'de konut alanları arttı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın yeniden düzenlediği 1/100 bin ölçekli plan bir ay boyunca askıda kalacak. İzmir'de bazı bölgelere köklü değişiklikler getiren planla birçok yer imara açılırken, konut ve turizm alanları arttırıldı.

İzmir'e 14 yeni gökdelen geliyor!

İzmir'in Yeni Kent Merkezi'nde 3.5 milyar liralık yatırımla 14 yeni gayrimenkul projesi hayata geçiriliyor. Şimdiye dek 1.7 milyar lira civarında yatırım yapılan yeni kent merkezindeki karma projelere önümüzdeki aylarda başlanacak.

Bayraklı, yeni projelerin gözde ilçesi oldu!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin gerçekleştirdiği kapsamlı araştırmaya göre İzmir'in Bayraklı İlçesi son yıllarda yeni imar planları ve kentsel dönüşüm projeleri ile hızlı bir gelişim ve değişim gösteriyor...

Murat Taşer: İzmir’in yüzde 40'ı kirada, 15 bin konut yapacağız!

MHP İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Murat Taşer, ilde vatandaşların yüzde 40’ının kiralık evlerde oturduğunu belirterek, “İşbaşına geldiğimizde, orta ve dar gelirli vatandaşlarımız için 15 bin toplu konut yapacağız." dedi...

İzmir'deki 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut geliyor!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Örnekköy kentsel dönüşüm alanında kasım ayında tapuların dağıtıldığı söyleyerek, 4 kentsel dönüşüm projesiyle 5 bin 560 yeni konut inşa edildiğini kaydetti.

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ İzmir 2023 projesinde Temmuz 2023 müjdesi geldi! 614 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesinde Temmuz 2023 müjdesi geldi... 614 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi aman kaçırmayın...

TOKİ İzmir Seferihisar 2023 projesinde son dakika! 517 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın!

TOKİ İzmir Seferihisar 2023 projesinde son dakika... Tam 517 yeni konut için resmen açıklanan bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ İzmir projesinde son dakika! Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

TOKİ İzmir projesinde son dakika... Tek bir ilçeye tam 98 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ'den İzmir'e 1.568 yeni konut geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir'de 1.568 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İzmir'e 990 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Kemalpaşa'da 990 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 2 bin 689 yeni konut!

Yeni konut projeleri için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir'de 2 bin 689 yeni konut hayata geçirecek.

TOKİ'den İzmir'de yeni konut projesi!

İzmir Ödemiş’te modern mimari çizgide tasarlanan yeni konut projesi, az katlı konut planlarıyla mahalle fikrini yansıtırken, farklı sosyal ihtiyaçları karşılayan donatı alanlarıyla nitelikli bir sosyal çevre sunuyor …

İzmir Aliağa'ya 4 bin yeni konut geliyor!

İzmir’in Aliağa ilçesinde artan sanayi yatırımları beraberinde konut yatırımlarını da artırdı. Bu kapsamda İzmir Aliağa'ya 4 bin yeni konut geliyor.

TOKİ İzmir Kemalpaşa'ya 679 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi, Çambel Mevkii 679 adet yeni konut inşa edecek.

izmir yeni konut projeleri Haberi

izmir yeni konut projeleri

İstanbul merkezli gayrimenkul geliştiricileri, yönünü İzmir’e çevirdi. Pek çok firma İzmir’de projeye başlarken, pek çoğu da yer arayışında. Ayrıca Emlak Konut GYO’nun bölgedeki arazilerinin de ihaleleriyle bölgeye ilgi de arttı. Konut, ofis, otel gibi çeşitli yatırımların yeni merkezi haline gelen İzmir’in uzun yıllar sektörün gündeminde önemli yer alması bekleniyor.


Firmaların İzmir’i tercih nedenlerinin başında arz-talep dengesi geliyor. Yeni konut ihtiyacı süren İzmir’de üretilen ve satılan konut sayısı dengeli seyrediyor. Son bir yılda İzmir’de satılık konutların ortalama metrekare fiyatı ise yüzde 15’i buldu. Yanı sıra İzmir’in sahil bölgesinde ise yazlık lüks villa ve rezidans tipi projeler de ağırlık kazandı. 


Otoyol etkisi artıyor


Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu projesinin açıklanmasıyla birlikte geçiş güzergahlarındaki fiyat artışı da hızlandı. Projenin bağlantı yollarıyla birlikte İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate düşürmesi, İzmir’in...