26 / 04 / 2024

İzmir yüzde 30 prim yaptı

İzmir yüzde 30 prim yaptı

Kentsel dönüşüm ve yeni imar planlarıyla gayrimenkul piyasasının yükseleni İzmir, artan proje sayısı ve satış değerleriyle yatırımcılara fırsatlar sunuyor. İşte bölge bölge değer artış miktarları...

Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade imkanıyla ön satışta!

Aron İnşaat tarafından İzmir İlçesi Urla Uzunkuyu'da hayata geçirilen Aron Frezya Evleri yüzde 30 peşin 3 ay vade seçenekleri ile ön satışta. İşte detaylar...

Kiracıları üzecek haber: Eylül ayında yüzde 30 zam kapıda!

İzmir Emlak Kulübü Derneği Başkanı Rıdvan Akgün, ev kiralarının eylül ayında yüzde 30 daha artacağını belirtti. Ayrıca Akgün ev sahiplerinin kiracı tercihlerinin değiştiğini söyledi. İşte detaylar...

İzmir Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı!

İzmir'in gün geçtikçe değer kazanan ilçesi Bornova'nın Altındağ mevkiinde hayata geçirilen Altınorman projesinin yüzde 30'u satıldı.

Mahall Bomonti'de yüzde 30 indirim! 60 ay 0 faiz!

Mahall Bomonti İzmir'de yeni bir kampanya başladı. Kampanya kapsamında yüzde 30 indirim ve 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Bayraklı Entegre Sağlık Kampüsü'nün yüzde 30'u tamam!

İzmir'de inşa edilen Bayraklı Şehir Hastanesi'nin yüzde 30'u tamamlandı. 2 bin 60 yataklı hastanenin 6 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor. 

Emlak İstasyonu 2015 yılında yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Türkiye Geneli 15 franchise ofisi bulunan Emlak İstasyonu, hedef büyüttü. 2015 yılını yüzde 30 büyüme ile tamamlamak istediğini belirten Birol Polat, 2015’in sonuna kadar ofis sayılarını 100’e çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye'ye gelen Rus turist sayısı yüzde 30 azalacak!

Ekonomik krizle boğuşan Rusya'da kemer sıkma psikolojisinin turizme beklenenden büyük kayba neden olduğunu söyleyen AKTOB Başkanı Hacısüleyman, "Bizim tahminimiz yılın tamamında yüzde 30, yani 1 milyon kişiye yakın Rus turistin eksilmesi yönünde" dedi.

Batımahal Villaları'nda yüzde 30 peşinat, 24 ay taksit!

Fotoğafçılık sektörü ile tanınan Yalçınlar Group, Gölmahal Villaları ile Büyükçekmece'den adım attığı inşaat sektöründe yatırıma devam ediyor. Batımahal Villaları'nda ödemeler yüzde 30 peşin, 24 aya kadar tercihe göre sabit kur ile vadelendiriliyor.

Rusya ve Avrupa'dan gelen turist sayısı yüzde 30 düştü!

Rusya ve Avrupa ülkelerinden gelen turistlerde yüzde 30'lara varan düşüşlerin görülmesiyle nisanda gelen ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 8.1 gerileyerek 2 milyon 437 bin oldu.

Beylikdüzü ve Esenyurt'un yüzde 30'u markalı konuttan oluşuyor!

Bin 100 civarında konut projesine ev sahipliği yapan istanbul'da markalı konut sayısı 400 bini geçti. Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin yüzde 30'u markalı konutlardan oluşuyor.

Eminevim Kurtköy 560 Evleri'nde yüzde 30 peşinat, 60 ay taksit!

EMİNEVİM, İstanbul'un fethinin 560'ıncı yılına özel kampanya başlattı. Şirketin Kurtköy'deki 5yüz60 projesinde başlatılan kampanyaya göre, tüketicilere yüzde 30 peşinatla 60 ay taksit imkânı getirildi.

İnşaat iş kazalarının yüzde 30'u el aletlerinden kaynaklı!

Dünyada iş kazalarında 3’üncü sırada olan Türkiye’de, kaza ve kayıplar ağırlıklı olarak inşaat sektöründe gerçekleşiyor. Kazaların yüzde 30’u ise ağırlıkları 1-30 kilo arasında değişen el aletlerinden kaynaklanıyor.

Manzara Adalar'da konutların yüzde 30'u satıldı!

İş GYO portföyünün yeni projesi Manzara Adalar'ın satışta olan dairelerinin yüzde 30'u alıcı buldu. Yapım ihalesini 441,6 milyon lira teklif vererek AntYapı'nın kazandığı projenin inşaat çalışmaları Nisan ayında başladı.

İzmir yüzde 30 prim yaptı Haberi

İzmir yüzde 30 prim yaptı

Gayrimenkul piyasasının en hareketli olduğu şehirlerden biri olan İzmir kentsel dönüşüm ve yeni imar planlarıyla yeni bir görünüme kavuşuyor. 


Konut piyasasında Bornova ve Karşıyaka Çiğli ilçeleri öne çıkıyor. Bunun yarımda halk arasında Manhattan Bölgesi olarak bilinen Yeni Kent Merkezi de içerisinde konut ihtiyacım da karşılayan karma projelerle dikkati çekiyor. 


Son dönemlerde Çeşme, Gaziemir, Narlıdere, Menemen, Buca ve Güzelbahçe ilçelerinin de hareketlendiğini belirten TSKB Gayrimenkul Değerleme Kıdemli Uzmanı Ecem Baştürk Gür, arsa stokunun sınırlı olduğu kentte prim oranları yüzde 30'u bulan bölgeleri sıraladı: 


MAVİŞEHİR: 2014 yılında ortalama metrekare konut fiyatı 3 bin 500 liraydı, bu yıl yüzde 4 bin 500 liraya yükseldi. İzmir genelinde prestijli konut ihtiyacım karşılayan bir bölge olması, kentin gelişme aksında konumlu olması, bölgede yeni alanların imara açılması, sosyal donatılar...