24 / 04 / 2024

izmirde dönüşüm başlıyor mu

izmirde dönüşüm başlıyor mu

İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi geldi. Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 108 hektarlık ilk etabının imar planları onaylandı. İzmirlilere müjdeyi AK Parti İzmir İl Başkanı Delican verdi...

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Depreme karşı mücadele: 6,5 milyon konut dönüşümü başlıyor!

Türkiye, depreme karşı güçlü bir altyapı oluşturmak için 6,5 milyon konutun dönüşümünü planlıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki hükümet, deprem bölgesindeki yeniden imar çalışmalarını hızlandırarak, 680 bin yeni konut inşa edecek.

Sarıyer Ayazağa'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Sarıyer Ayazağa Mahallesi’nde 14 seneden beri çözüm bekleyen kentsel dönüşüm süreci resmen başlıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun teklifi ve İBB Meclisi’nin kararıyla imar planları tamamlanan 85 parsel üzerindeki yüzlerce hak sahibi tapularını alacak.

Gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? 

Türkiye gayrimenkul sektörünün tüm bileşenleri sürdürülebilir, sağlıklı ve mutlu bir gelecek ve ortak yarar adına 6. defa RE360 Gayrimenkul Buluşması’nda toplandı. Peki gayrimenkul sektörünü uluslararası arenada neler bekliyor? Dijital dönüşüm başlıyor mu? İşte ayrıntılar...

Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor!

Modern şehirciliğin model ilçesi olan Başakşehir Ziya Gökalp’te kentsel dönüşüm başlıyor. İşte merakla beklenen kentsel dönüşüm projesi ile ilgili detaylar...

Gayrimenkul sektöründe yeşil dönüşüm başlıyor!

İklim değişikliği sebebiyle ortaya çıkan karbon salınımı gayrimenkul sektörünü harekete geçirdi. İlerleyen süreçte hayata geçirilecek projeler için çalışmalar başlıyor.

Fatih'te büyük dönüşüm başlıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Çalışmalar dahilinde 10 bin bina dönüşüme girecek. 

İzmir Beştepeler'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'e bağlı Konak Belediyesi, Beştepeler'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için imar planlarını askıya çıkardı. 

Eyüpsultan İslambey'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Eyüpsultan'ın İslambey Mahallesi'nde gerçekleşecek olan kentsel dönüşüm projesi için görüşmeler başladı. Hak sahipleri kentsel dönüşüm bilgilendirme ofisine gelerek çalışmalar hakkında bilgi alıyor.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor!

2023 yılına kadar toplamda 1 milyon 200 bin konut inşa etmeyi hedefleyen TOKİ, Nevşehir Kozaklı'da kentsel dönüşüme başlıyor...

Mersin Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Mersin Büyükşehir Belediyesi, Barış Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmalarına başlıyor...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçede hayata geçecek kentsel dönüşüm projeleri ile görsel kirliliğin ortadan kaldırılacağını dile getirdi.

izmirde dönüşüm başlıyor mu Haberi

izmirde dönüşüm başlıyor mu


İzmir'e kentsel dönüşüm müjdesi geldi. İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm alanı olan 540 hektarlık Karabağlar Cennetçeşme Kentsel Dönüşüm Projesi'nin 108 hektarlık ilk etabının imar planları onaylandı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan planlarının müjdesini AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican verdi. Delican, "İlk etapta inşaatlar bir ay içinde başlayacak. Bakanlıktan birçok kentsel dönüşüm projesi için yetki alan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu şimdiye kadar ne yaptı? Çıkıp 'vatandaşın mülkiyeti gasp ediliyor' dedi. Kimin arazisi, evi gasp edilmiş? Siyaset değil başkanlık yapsın" dedi.


İLBANK A.Ş. yapacak

Karabağlar Cennetçeşme Mahallesi'nde bulunan 9 bin 785 binanın bulunduğu alanda ilk kazmanın Temmuz ayı içerisinde vurulacağını dile getiren Delican, projenin toplam maliyetinin 1 milyar lirayı bulacağını söyledi. Delican, "Bakanlık kamulaştırmalar için şimdiye kadar 120 milyon...