25 / 04 / 2024

izmirde yangın

izmirde yangın

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı.

İzmir Dikili'de yangın çıktı!

İzmir'in Dikili ilçesi'nde, bir sitenin arkasındaki otluk alanda, sigara izmaritinden çıktığı belirtilen yangın korkuttu. Site sakinlerinin ihbarı üzerine gelen itfaiye ekipleri su sıkarak yangına müdahale etti...

İzmir'de terk edilmiş evde yangın çıktı!

İzmir Kazımdirik Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde bulunan ve kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmayı bekleyen binanın bodrum katında henüz belirlenmeyen nedenle yangın çıktı. itfaiye ekiplerince yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı...

İzmir'de korkutan yangın!

İzmir Karşıyaka'da 6 katlı bir apartmanın çöplük olarak kullanılan bölümünde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Olay, dün akşam saatlerinde 6522 sokak Soyak Mavişehir Evleri A etabında meydana geldi.

İzmir'de bir evde yangın çıktı!

İzmir'de bir evde yangın çıktı. Karşıyaka ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. 16 katlı apartmandaki tüm daireler tahliye edilirken, dumandan etkilenenler hastaneye kaldırıldı.

İzmir'de evde yangın çıktı!

Evka-5 Mahallesi'nde bir apartmanın birinci katından alevlerin çıktığını gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri vatandaşları çevreden uzaklaştırırken, itfaiye ekipleri de yangına müdahale etti.

İzmir'deki orman yangınları!

Menderes ilçesi Gümüldür mahallesinde yaklaşık 3 hektar orman alanında etkili olan yangın söndürüldü. İzmir'in Menderes ilçesindeki orman alanında çıkan yangın kontrol altına alınırken, Foça ilçesindeki yangını söndürme çalışmalarının devam ediyor.

İzmir'de otluk alanda yangın meydana geldi!

İzmir'de otluk alanda yangın meydana geldi. Çiğli'de çıkan yangında yaklaşık 3 hektar otluk alan zarar gördü.Kısa sürede çevreye yayılan alevlere Orman Bölge Müdürlüğüne ait 5 arazöz, 2 su tankeri kullanılarak 20 orman işçisi müdahale etti.

İzmir 6. Sanayi Sitesi'nde yangın çıktı!

Alınan bilgiye göre, 6. Sanayi Sitesi'nde bulunan motor yağı ve oto yedek parçası deposunda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangının bitişikteki iş yerlerine sıçrama tehlikesi olması sebebiyle bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi...

İzmir'deki mobilya imalathanesinde yangın çıktı!

İzmir mobilyacılar Sitesi 661 Sokak'ta İlhan Yücel'e ait mobilya imalathanesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İmalathanedeki incelemede, bodrum katında Selahattin Yücel 'in cesedi bulundu.

İzmir Urla'da çıkan yangında 8 hektar ormanlık alan zarar gördü!

İzmir’in Urla ilçesinde tarım arazisinde çıkan ve ormanlık alana sıçrayan yangında, 8 hektar ormanlık alan zarar gördü, Ekiplerin çalışmasıyla saat 16.30 civarında kontrol altına alınan yangında, soğutma çalışmalarına başlandı.

İzmir Urla'da çıkan yangında 15 hektar alan kül oldu!

Urla İskele Mezarlığı mevkii üzerinde yangın çıktı, rüzgarın etkisiyle kısa sürede yayılan yangın, tarım arazileri ile makilik alana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin yoğun çabaları sonucu kontrol altına alınan yangında 15 hektar kül oldu.

Eskişehir'de orman yangını çıktı!

Eskişehir'de dağıtılması gereken postaları orman arazisinde yakarak yangın çıkardığı iddia edilen 2 postacı gözaltına alındı.

Apartmanlarda yangın merdiveni zorunluluğu!

Hangi yapılarda yangın merdiveni zorunluluğu bulunuyor? Yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Aydos Ormanı'nda üç günde ikinci kez yangın çıktı!

Sultanbeyli Aydos Ormanı'nda son 3 günde 2. kez yangın çıktı. Yangını söndürmeye itfaiye müdahalesi yetmeyince hava desteği istendi...

Kocaeli Çamlıtepe'de orman yangın çıktı!

Kocaeli'nin Çamlıtepe mevkinde çıkan orman yangını ağaçlarda hasara neden oldu...

İzmir'de katı atık depolama alanında yangın çıktı!

Çiğli ilçesinde Büyükşehir Belediyesi düzenli katı atık depolama alanında yangın çıktı

Sarıyer'deki orman yangını söndürüldü!

Maden Mahallesi Bahçeköy mevkisinde çıkan yangın ekiplerin yoğun çalışması sonucu söndürüldü

Çanakkale Yenice'de orman yangını çıktı!

Çanakkale'nin Yenice ilçesinde çıkan orman yangınına 30 araç, bir helikopter ve amfibik uçakla müdahale ediliyor.

Bodrum'da yangın çıktı!

Bodrum'da ormanlık alanda başlayan yangın, söndürülmeye çalışılıyor...

Ev sahipleri dairelere yangın tüpü koymak zorunda!

Ev sahipleri artık daireler yangın tüpü koyacak. Mal sahipleri ise elektrik kablolarını dayanıklı hale getirecek ve elektrik panolarının bakımını yaptıracak...

Kartal Adliyesi'nde yangın çıktı!

Kartal'da yeni hizmete giren Anadolu Adalet Sarayı'nda çıkan ve kısa sürede söndürülen yangın, hasara yol açtı.

Torbalı'daki fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı!

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir fabrikada çıkan yangın kontrol altına alındı.

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi

Diyarbakır'da petrol boru hattında yangın çıktı!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde petrol boru hattında çıkan yangının kontrol altına alınmasından sonra inceleme yapan Diyarbakır Valisi Mustafa Toprak, "Ceyhan ve Hatay'dan soğutma çalışmasını yapacak ekip yola çıktı" dedi.

izmirde yangın Haberi

izmirde yangın

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, evde çıkan yangın sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Yangın, Umut Mahallesi 3839/1 sokaktaki bir evde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale etti. Güçlükle söndürülen yangın sonrası eve giren ekipler, yalnız yaşayan Selahattin Dağlı’nın cesedini buldu. Dağlı’nın cesedi otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma...